Меден месец на Сейшелите за Уилям и Кейт

Двойката заминава за 10 дни в средата на май, твърдят британски медии
Обновена: 2 май 2011 07:50 | 2 май 2011 07:19,
33
Меден месец на Сейшелите за Уилям и Кейт
Снимка: Reuters

Британски таблоид наля допълнително масло в огъня на предположенията къде ще бъдат на меден месец новите британски  кралски младоженци. Според "Дейли мейл", който се позовава на  добре запознат източник, принц Уилям и половинката му Кейт ще  изкарат незабравимо сватбено пътешествие на Сейшелските острови.

Ваканцията ще трае 10 дни, ще бъде пазена в пълна  секретност. Началото й ще бъде в средата на май. Двойката ще отпътува до Сейшелските острови с частен самолет и после ще се  придвижи до мястото, на което ще отседне с хеликоптер от главния остров Махе.

Там двамата влюбени ще се настанят във вила за 4000 лири на нощувка и с персонален готвач, който ще ги нагостява с  пресни, местни морски деликатеси.

Точното местоположение на вилата не се съобщава от  съображения за сигурност. Специалисти от Скотланд ярд вече са го посетили и са  установили, че то е безопасно. Става дума за курорт, обграден от гори от кокосови  палми, предлагащ почти пълна изолация.

Още по темата
29 апр 2011 13:30
583

Плажовете били с  ослепително бял пясък, а водата с тюркоазено цвят и кристална  чистота.   Вилите в района били изработени ръчно от местна  дървесина и имали и открити бани, частна градина, частен басейн  сред скалите, павилион за йога и дървен кей.

В района било  забранено карането на джетове или подобни спортове, но силно се  насърчавало гмуркането или карането на каяк. Досега медиите спекулираха, че Кейт и Уилям ще пътуват  на меден месец или до Йордания, или до Нова Зеландия или до  Тоскана, в Италия, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: кралска сватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
36
 
! Отговори
lili преди 13 години
Нали яденето на морски дарове беше едно от десетте забранени неща на принцесата.....
8
1
 
4
 
! Отговори
Milen преди 13 години
СТИГАААААА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
3
 
29
 
! Отговори
ДО БГ СУПОЛ ДНЕС преди 13 години
Щели да се отидат до там с ЧАСТЕН САМОЛЕТ--еми не,ще отидат с Бритиш еъруейс в 3-та класа сред сулщ и пулюЩели да спят на 4000 паунда нощувка--Брех,,верно ли бе??? Има си хас,нали са БОГОИЗБРАНИПлажовете били с ослепително бял пясък, а водата с тюркоазено цвят и кристална чистота. Вилите в района били изработени ръчно от местна дървесина и имали и открити бани, частна градина, частен басейн сред скалите, павилион за йога и дървен кей.--АЙ СИКТИР БЕ :))) А имам един въпрос до вас----ВИЕ УСЕЩАТЕ ЛИ КОЛКО ЖАЛКА ЖЪЛТА МЕДИЯ СТЕ????
6
10
 
11
 
! Отговори
До 7 преди 13 години
След щателна проверка преди сватба се установи следното:При булката всички отверствия са девствени!!!п.с. Не можем да кажем същото за принца
5
1
 
46
 
! Отговори
John преди 13 години
Да се чуди човек защо не избраха Слънчев бряг? Явно не са гледали рекламния клип за България? Само тук ще имат такива силни усещания подходящи за пресно женени?
4
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък мислех,че ще ходят в Либия с ескадрилата на младоженеца.
3
10
 
12
 
! Отговори
poli преди 13 години
UAAAAAU WHO CARES?
2
0
 
37
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Командировайте и една...сюрия български...журналистки на Сейшелите;да им...светят на младоженците,през медения месец.
1
0
 
34
 
! Отговори
5kov преди 13 години
Не е вярно! Ще ходят в Забърдо, бе хора:))