"На полянката" – еротиката на Деян Неделчев

Появи се дългоочакваното видео към поредната му песен
Обновена: 1 юни 2011 16:42 | 1 юни 2011 16:41,
124
"На полянката" – еротиката на Деян Неделчев
Снимка: Youtube.com

"Милионите почитатели" на Деян Неделчев могат да си отдъхнат. Най-после се появи дългоочакваното му видео към поредната безумна песен – "На полянката".

В новото си видео той залага отново на еротика в негов стил, която може да накара всеки средностатистически човек да стане асексуален.

Със сигурност видеото ще се гледа стотици хиляди пъти в интернет, което допълнително ще напомпа самочувствието на певеца, който вече се смята едва ли не за световна звезда. Всъщност коментарите са излишни, можете да се "насладите" на поредното му творение.

Вижте клипа на Деян Неделчев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
13
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
до 32,...каквото се случи и с ония мазнюга Азис...и той е бил що годе ''нормален'' но не атрактивен...сега да си като *** явно е вървежно :)
38
6
 
8
 
! Отговори
нут за 30 преди 12 години
не си струва да биеш човек, ако не те напада! Той сам ес наказва много яко. Лиготенето с такива неща му създава имидж който се обръща срещу него самият. че кой нормален човек ще харесва гейовете? Дори и да общуваш с такъв човек винаги си имаш едно наум че тоя е обърнал резбата. наистина са прави доста хора да ни презират. Ако аз бях на Левски, Ботев, съветските войски, никога нямаше да си мръднап ръста за тоз продажен народ, сред който има и чудесни хора, но доста и са станали мародери, гей.
37
4
 
27
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Добре, бе, едно не мога да разбера.... С какво заслужихме тая новина на първа страница?
36
11
 
15
 
! Отговори
Клара преди 12 години
Давай Деяне, готин си.Нищо по-различно от травеститките чалгарки.
35
8
 
13
 
! Отговори
малеееей преди 12 години
Тоя е пълен плагиат. Взел е песента на БСП и червените прашки на Станишев.
34
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е*@ си майката, докъде я докарахме
33
4
 
26
 
! Отговори
Дорина преди 12 години
Отвратително! Гнусно направо!!!
32
3
 
36
 
! Отговори
!!!! преди 12 години
Не мога да си обясня какво точно се случи с Деян Неделчев. През 90-те години той и брат му имаха хубави и стойностни песни, с които показаха певчески потенциал и много ги харесвах. Сега обаче Деян е пълен провал и се излага страшно - то бива простотия ама чак пък толкова!
31
1
 
38
 
! Отговори
Боб преди 12 години
До Дядо Мраз,Този е позор и за меките китки. Гледах 10 сек от клипа и почвам да мисля че Азис прави изкуство. Отивам да си шибна главата в стената......
30
4
 
15
 
! Отговори
боян преди 12 години
о..........Боже..................мили..............тоя ако го видя на улицата, гарантирано ше му избия всичките предни зъби само с една тупаница, и ще избягам презглава в близките улички....
29
3
 
19
 
! Отговори
:D преди 12 години
:D А докъде довежда ***! Малките и сексуално неориентирани да гледат и да мислят! Деян бе един талантлив, скромен и интелигентен младеж когато бе млад! А сега кво стаа? Г*зъ го сърби и търси "внимание"! Ама нема!
28
1
 
19
 
! Отговори
RAzz преди 12 години
НЯМА ЛИ МЕДИЙНА ЦЕНЗУРА В ТАЗ ДЪРЖАВА???????
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От дето и да го погледнеш - *** работа!
26
4
 
8
 
! Отговори
нут преди 12 години
Ами??? Кво да кажа? Театър. но ето мнението ми: Не тъжи, майко, не плачи! Че станах ази айдутин! Айдутин, майко, бунтарник! А, тебе клета оставих, на село в къщи забравих, прасенца мале да гледаш, марулки и спанак да вдеваш! Но кълни майко, проклинай, таз пуста черна робия, Дето ни майко изпрати, немили клети, недраги, В тугина да се майко скитаме, по прашни пътиша прелитаме, А ти самичка на село, да няма майко, на дело, от мъжка рожба юнашка, кой да ти майко помага, от работа майко отмени, от кърски неволи извади! Затуй, че майко прощавай, аз мъжко съм чедо, юнашко, Отивам мале в Софето, в Софето, а не на полето, Там ще се майко прославя, голям ще юнак да стана, Всички да ме майко увидят, да видят и да ми завидят!
25
1
 
7
 
! Отговори
Иван и Андр(Г)ей преди 12 години
Липсваш скъпи икебанчо.Абсолютно луд...
24
2
 
5
 
! Отговори
Detektiff преди 12 години
Abe tozi glavoch nyama li moi da go zatvori? I reklamirashtite go sashto. To biva prostotiya biva, ama chak do tam. Zvezda??? Po-skoro otrepka.
23
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Взимам си дипломата, продавам си къщата и се махам от тая пропаднала държава. Децата ми не заслужават да живеят в такъв ***.
22
1
 
25
 
! Отговори
MP42 преди 12 години
Гледам и не вярвам на ушите си !!!
21
22
 
8
 
! Отговори
Краставица преди 12 години
Нагъвам люти чушки със мойте сладки дружки е невинно и доста по-стойностно от доста други текстове. Не виждам да е чак толкова страшно - кебапченца, кюфтенца, момченца, прасенца, овчици - кво пък толкова! Даже мога да си го затананикам. Кво като си показва г...а, привлича вниманието. Не е по-различен от любимия ви Азис! Аз пък го предпочитам пред В.Маринов, който се е продал на Цв.Цв. Деян Неделчев е далеч по-морален от него!!!!!!
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
отвартителен е този! ... за пъви път го чувам, но нямам желание да повторя