Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива

Това може и да не се харесва на жените, но е неизбежно
Обновена: 20 сеп 2011 20:56 | 20 сеп 2011 20:55, Елка Василева
145
Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Те обичат да се заглеждат в други жени. Обожават стриптийза. Не могат да спрат със закачките с приятелите си. Мозъкът на мъжа крие много тайни. Ето някои, които няма да се харесат на много жени. Но всичко това е неизбежно.

Обичат да гледат чуждо

Повечето мъже не могат да се контролират и трябва поне за секунда да погледнат друга красива жена. Това е наследство от еволюцията и затова жената не бива да се сърди. Ако това може да я утеши, за мъжете заглеждането настрани е естествено – ако е в границите на нормалното.

Мъжете си остават деца

Това не е оправдание, а факт – в душата си мъжът си остава вечно дете. Докато той неуморно се кефи на всички футболни мачове, вие посветете това време на себе си и се наслаждавайте.

Перверзиите са винаги на дневен ред

За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс. В главата му се върти чиста порнография и той мечтае за наистина перверзни неща.

Склонни са към кръшкане

Това е вярно, но повечето мъже никога няма да се впуснат в нещо подобно по различни причини – чувство на страх, вина или срам. Специалистите обясняват, че това е чиста биология, която кара мъжа да мечтае за други жени. Изследване показа, че повечето мъже биха изневерили, ако са сигурни, че партньорката им няма да научи.

Обичат да са идоли

Всеки мъж иска неговата избраница да си мисли, че той е силен, успешен и секси. Повечето не биха си признали, но смятат, че са по-умни от нежната си половинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
12
 
9
 
! Отговори
Ескимос преди 12 години
И българите и българките не стават за нищо!Но все пак българките в поголяма степен, защото избягаха от основната си функция на майки!Е затова българите ще изчезнат!А тук седнали да се надуват некви кифли!Колко деца имате , та се перчите бе ей?!?!*** са *** и неграмотни, ама ще ни превземат щото ражда нонстоп!
88
2
 
4
 
! Отговори
номер 83 до 86 преди 12 години
Хора по цял свят работят, освен тези които споменах вече. И да, тая работа не е като оная ТИ работа и дава резултати, за разлика от твоята както се видя. Айде пиши си за оная и третата работа и нападай волно в 5те см кебапче. Революция, "братя"! :)
87
0
 
8
 
! Отговори
Х преди 12 години
В Австрали са определили, че един човек може да не е мъж и да не е жена, а да има пол Х?!?!БасииииииииииииииКакво ли още ни чака?
86
13
 
8
 
! Отговори
Възвишен преди 12 години
"Уважението към една жена , зависи от броя деца, които е родила!"НаполеонВ България раждат ***!Уважение за тях!Българките правят аборти!!!!!
85
5
 
4
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
Резултатите от работата на мюсулманите са особенно впечатляващи, за *** да не говорим Африка вече не само се самоизхранва, но и изнася храна за Европа и Америка!!!МухахахахахахаххаАко имаше държава населена само от жени , щеше да е същата картина!!Я се разкарай, този работа с дебата да не е като онази работа!?!?
84
1
 
4
 
! Отговори
Nmnet преди 12 години
Обичат да гледат чуждоЕ за това говоря, не мога да го приема и това си е !
83
9
 
7
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Вече е разработена програма от ООН за жената на третото хилядолетие!Тя трябва да е висока 110 см и с квадратна глава!110 см , за да може права да прави оновааааааааааааа.......с квадратна глава , за да може мъжът през това време да си слага чашата с питието отгорее!По улиците вече се наблюдават първите резултати от провежданите експерименти!Мъже още малко търпение и този идеал, ще бъде реалност!!!!!!!!!!!
82
3
 
9
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
Бяло, ду*е, не хрантутиш жените, защото те работят, черните също, гейовете и те, мюсюлманите също , за хората с увреждания - без кометар... Хрантутиш *** и политици, ама виновни са ти всички от жените до хората с увреждания, викаш.. *** и то неден
81
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
79Типично женско плиткоумие!!Даа , за какво си мисли патката през цялото време?Ами за трътката! Защото от там ще дойде яйцето, което светът чака от нея!
80
3
 
21
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Уважаеми българки, за да накарате един мъж да ви възприема като онази специална жена, без която животът му не би бил същият, трябва да се съсредоточите върху вашият собствен живот, цели и достойнство. Играйте по своите собствени правила и бъдете дръзки. Успех!
79
9
 
15
 
! Отговори
Бял преди 12 години
Ние белите, хетеросексуални, мъже християни сме найонеправдани!Нас ни натискат :1.Жени2.Черни3.Гейове4 Мюсулмани5. Хора с увреждани6 И който се сетишВсички пищят , че са дискриминирани!От кого?От нас!Баста!Трябва да въведем ред в този скапан свят!Всяко нещо на мястото си!Щом хрантутим всички от 1 до 6, ре дът ще го определяме ние!!!Крайно време е да вземем нещата в свои ръце, братя!
78
6
 
8
 
! Отговори
77 преди 12 години
хаха , ах как блесна с аксиомата си.. все едно си го извади от ципа. Жалък
77
3
 
20
 
! Отговори
уфф.... преди 12 години
Глупости не ми се четат. Казано на висок стил, мъжете и жените /както и българите/ би трябвало да се консолидират, а не да се конфронтират. Не стига че клъвнахте на разни сдс-та, бкп-та и ндсв-та, които ви избъзикаха с "дядо ми", "дядо ти", докато ни разделят на парчета, ами тук тръгнали и мъжете жените си да плюят.Тази държава няма да я бъде, хак ни е, явно наистина има простотия балканска.
76
10
 
5
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
Още едно потвърждение на твърдението, че интелекта не е силната страна на жените!Това впрочем е аксиома /а да видим това пък какво беше/!
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горките мъже, които в днешно време си мислят за бой над жени, те жените си тръгват, за вас мъж жалко
74
8
 
6
 
! Отговори
Възвишен преди 12 години
Тука само разни просототии!А великият Нитцше /знаете ли кой е той, а?/ е казал:"Отиваш при жена? Камшика не забравяй!"
73
1
 
5
 
! Отговори
до 65 и 67 преди 12 години
Радвам се, че се обадихте и да знам, че ви има.... все едно да срещна на Марс човеци. Поздрави.
72
6
 
8
 
! Отговори
от 67 преди 12 години
до 70ДА, но нека мъжете я заслужат, защото българките са уникални жени, и много търпят
71
10
 
6
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Ти пък, баш Канада ли избра?Че там вече повечето са гейове и жените не ги интересуват. Как да им се подиграват!
70
10
 
5
 
! Отговори
ДО 69 преди 12 години
МАЙ СЕ ЗАСЕГНАХМЕ А? ИСТИНАТА БОЛИ,НЗ ЗА МЕН КЪДЕ ТРЯБВА ДА МЕ РАБОТЯТ,АМА ОПРЕДЕЛЕНО ТИ ИМАШ НУЖДА ОТ ЕДИН К..Р В УСТАТА ЧЕ ДА ТИ СЕ ЗАПУШИ МРЪСНАТА УСТА,А СЛЕД ТОВА ЕДИН ПЕРДАХ ЧЕ ДА ЗНАЕШ ЪДЕ ТИ Е МЯСТОТО,НА ТАКИВА ПСЕВДОЖЕНИ КАТО ТЕБ,САМО БОЙ ГИ ОПРАВЯ,АЙ ЛЕКА