Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора

Няма да настъпи краят на света според руската астроложка
2 дек 2011 12:10, Елка Василева
87
Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора
Снимка: Reuters

Известната руска астроложка Тамара Глоба твърди, че през 2012 година няма да настъпи краят на света, съобщи вестник "Комсомолская правда".

Според Глоба 2012 година е важно стъпало в живота на целия свят. Тя завършва етапа, който сме изминали от 2009 г. до 2011 г.

През периода се случиха събития, които бяха нещо като възел в пространството и времето, каза астроложката при представянето на новата си книга в Санкт Петербург.

"Скоро ще бъдем свидетели на постепенната промяна в облика на Земята. Ще се променя територия, ще започне преселение на хората, ще се появят суши и народи. Ние навлязохме в ерата на Водолея, която ще продължи най-малко 2000 години“, каза Глоба.

Според астроложката 2000-ите години са времето на жените.

"Не че ставаме диктатори", казва Тамара Глоба. Според нея числото 2 подтиква жените да опазят мира и домашното огнище. А единицата е мъжкият принцип. Не случайно миналият век се е градил върху влиянието на мъжете - характеризирал се е с войни и технически прогрес.

Глоба е на мнение, че в близко бъдеще хората ще живеят по-дълго. Това ще се случи в резултат на мутации.

Кратък хороскоп за 2012 година

2012 е годината на младите хора, на средствата за масова информация и комуникациите, на науката и на образованието. Ще премине под знака на Меркурий. А това означава, че годината ще е творческа. Събитията ще се променят всеки месец. Ще има приток на средства към градовете, пише "Комсомолская правда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Тамара Глоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
0
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Бих добавил към казаното от Томас, че в Стария Завет има места, които са толкова точни описания на страданията, мъченията и възкресението на Христос, че незапознат човек, ако ги чете извън Библията, ги отнася категорично към Новия Завет. Интересно ми е, как си обясняват това масата хора (те не го и знаят, де)? Как всички пророчества от Стария Завет (с изключение на няколко, отнасящи се за края на света) са изпълнени с такава точност?
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе, никъде в библията не пишело... Я прегледай "Второзаконие" , виж там какви изрични инструкции са дадени за убиване и поробване, пък после плямпай. ***. Чел-недочел "библията за деца" и ей го на - просветен филолог.В библията са само глупости, които всеки може да си тълкува както си ще. Нищо конкретно не е предсказано, защото нямат ташака да го предскажат - нали като не стане, ще ги направят за резил.Религията е опиум за народа. А тук четем излиянията баш на най-върлите наркомани.
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ти знаеш ли въобще нещо за Бог? Никой нищо не знае, затова Исус е казал "блажени са вярващите". Вярата е най-важното нещо.
63
1
 
2
 
! Отговори
Томас преди 12 години
62Ти не знаеш нищо за Бог и няма как да определяш какво би създавал и какво не би създавал.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защото Томас, Бог не е материален, за да създава машини....
61
3
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Бог е триединен - три отделни личности събрани в едно. Няма никакво противоречние между стария и новия завет относно тоя факт. А относно машината - самите наши клетки са пълни с миниатюрни машини - защо Бог да не създаде машина?
60
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
55Стария и новия завет имат много общо помежду си. Само хора, които не са чели достатъчно от Библията могат да твърдят, че нямали общо. Новия завет е базиран на стария - в стария завет Бог говори много какво ще се случи в новия - Исая говори 700 години преди рождението на Исус какво ще се случи. За Исус в стария завет има над 300 пророчества. Много пъти Исус се позовава на стария завет, много пъти апостолите говорят за стария завет.
59
2
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
37В Библията ясно е писано, че никой не знае деня, когато идва Господ - само измамник може да посочва дати. Има дадени признаци, по които да се ориентират хората. А за изгарянето и бесенето - никъде в Библията не е писано да се вършат подобни дела - това са човешки решения, които Бог не желае.
58
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
32Няма такова нещо като несъответствия в преводите като цяло. Ако те попитам за такова "несъответствие" - дали ще покажеш конкретно такова или ще мълчиш?
57
1
 
0
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Според всички световни учени и доказателства човека е престанал да еволюира преди хиляди години, нашата ДНК е същата като тази на скелети и кости на по десетки хиляди години, това е и разковничето между привържениците на теорията за еволюцията на човека и животните - те незнайно защо са спрели да еволюират преди десетки хиляди години.
56
0
 
1
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Ерите продължават средно по около 2150 г....за да бъдем малко по-точни .
55
1
 
0
 
! Отговори
vivian преди 12 години
Вижте сега, първо да изясним, че Стария и Новия завет нямат много общо помежду си. В Стария се говори много за произхода на човека "да го създадем по Наш образ и подобие", което значи повече от един създател, което автоматично противоречи на християнството като монотеистична религия.А какво да кажем за пророк Йезекиел и неговото видение на нещо като машина с колела и ангели в нея? Нужна ли е на Господ машина? Докато в Новия завет вече се говори наистина за духовното, за невидимия свят, за вярата
54
2
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Още нещо за кръвосмешението - заповедта срещу него е доста по-късна от Адам и ***. Господ е знаел точно в кой момент има достатъчно генетично разнообразие, че това да бъде забранено. След това хората са могли по-лесно да отделят сексуалната любов от любовта към роднини, приятели и т.н.
53
2
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Кръстосването на децата на Адам и *** не са кръвосмешение, защото гените им са били малко по-различни от гените на днешните хора. (Да не говорим за това, че са живели в много различна среда и са стигали дори до над 900 години) Ако приемем, че Бог е достатъчно могъщ да създава от нищо - цяла вселена, то не виждам никакъв проблем за каквито и да е други чудеса, които днешния човек просто не проумява, защото и не желае да ги види около себе си.
52
0
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
Има жена и си отвори ел. изданието поне сега да го прочетеш, че да не се излагаш.Второ първия мъж Адам и жената *** са населили света, много странно я се опитай сега да кръстосаш майка със син или баща с дъщери и братя и сестри ще се получи грешка в гена - квазимодо.Не става ясно за човешките дъщери и божите синове, защо синовете са божи, а дъщерите са човешки ако имат една майка която се предполага, че е жената ребро - ***?А пък по-нататък ми прилича на корабен дневник направо, кой колко живял.
51
2
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Аз казах изрично какво значи изследовател на св. Писание. Затова и референции отправям към св. Отци. Лилит :) и всички тям подобни мен не ме интересуват. Относно Божия образ и подобие исках да спомена - прочетете в православието точка ком. Там има добре обяснено значението, че гледам се използва под път и над път без да се разбира.
50
2
 
5
 
! Отговори
МедиумЬ преди 12 години
2012 няма да свърши света, краят започна още 90те с раждането на чалгата и децата и, тя просто убива бавно.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А откъде се появяват дъщерите на Каин? Коя е жена му? Или може би той сам си го е наврял.
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И дотук с изследователския авторитет на Пешо... В оригинал, първата жена се казва Лилит, създадена е от кал, по божи образ и подобие, и е равна на мъжа. И заради това, тя отказва да му се кланя. Тогава бог я изгонва, демонизира я, буквално и преносно, и създава ***.
47
6
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
до 45. Наш образ (Св. Тройца). Синовете божии са отделни човеци от дъщерите човешки. Това е нарицателни за синовете на Сит и дъщерите на Кайн. (за това може и да бъркам, но смисълът е подобен, т.е. става дума за нарицателно за хора, който се интересува да прочете св. Отци. Те са по-запознати). Не си спомням за едемската градина, но пази предполагам означава опазва, грижи. Няма изчезваща мистериозно първа жена. Има два разказа за едно и също събитие. Жената е създадена от реброто на Адам ...