Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора

Няма да настъпи краят на света според руската астроложка
2 дек 2011 12:10, Елка Василева
87
Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора
Снимка: Reuters

Известната руска астроложка Тамара Глоба твърди, че през 2012 година няма да настъпи краят на света, съобщи вестник "Комсомолская правда".

Според Глоба 2012 година е важно стъпало в живота на целия свят. Тя завършва етапа, който сме изминали от 2009 г. до 2011 г.

През периода се случиха събития, които бяха нещо като възел в пространството и времето, каза астроложката при представянето на новата си книга в Санкт Петербург.

"Скоро ще бъдем свидетели на постепенната промяна в облика на Земята. Ще се променя територия, ще започне преселение на хората, ще се появят суши и народи. Ние навлязохме в ерата на Водолея, която ще продължи най-малко 2000 години“, каза Глоба.

Според астроложката 2000-ите години са времето на жените.

"Не че ставаме диктатори", казва Тамара Глоба. Според нея числото 2 подтиква жените да опазят мира и домашното огнище. А единицата е мъжкият принцип. Не случайно миналият век се е градил върху влиянието на мъжете - характеризирал се е с войни и технически прогрес.

Глоба е на мнение, че в близко бъдеще хората ще живеят по-дълго. Това ще се случи в резултат на мутации.

Кратък хороскоп за 2012 година

2012 е годината на младите хора, на средствата за масова информация и комуникациите, на науката и на образованието. Ще премине под знака на Меркурий. А това означава, че годината ще е творческа. Събитията ще се променят всеки месец. Ще има приток на средства към градовете, пише "Комсомолская правда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Тамара Глоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аман вече ... то тва заприлича на наще депутати...всеки ден ново 20
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Томасчо явно се е научил да чете на арамейски. Даже Кумранските свитъци първо минават през него, да ги провери за автентичност.Баси смешника си, често казано.
24
2
 
5
 
! Отговори
Кашпировски преди 12 години
Ако църквата наистина е против астролозите, значи все пак тези врачки отвреме навреме казват по някоя друга истина!
23
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
20Ти някога виждал ли си превод, в който да пише нещо друго от това, което четем днес в Библията? Няма никой, който може да каже до тоя момент тук е пишело еди си какво пък после станало еди си какво просто защото Библията е такава, каквато е била и преди 2000 години.
22
1
 
3
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Писна ми с тия дивотии...и с тях се занимават учени астролози и все хора с някакво положение? Ужас !?!?!?
21
7
 
2
 
! Отговори
Исус Христос преди 12 години
Светът ще свърши, когато аз свърша.И след като аз съм Бог, пък Бог ми е баща... направо съм си еб***л майката.
20
1
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Не си мисли, че имаш достъп до оригинален препис на Библията.В света има само - превод на Крал Джордж, превод на Константин и превод от 1940г. - това е, другото е изгубени в превода сещаш ли се? Той какво казал, пък какво написал, пък как го превели,пък как го тълкували и какво разбрали...
19
1
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Вярата всеки я носи в себе си и това е неговата вяра, другото ..християнство, мюсюлманство, будизъм и каквото и да е, е просто име-етикет.Хората, не знаем, дори и не предполагаме как и кога е възникнало всичко,та дори и ние самите, така че да се дават твърди определения и обяснения е най-малкото нелепо и несериозно.На човеците им е угодно да се мислят, за богоизбрани и най-развити, но далеч не са,най-малкото защото още не са наясно кои са и как са се появили.А в Библията има толкова противоречия
18
1
 
4
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Щом Тамара го е казала, можем всички да си отдъхнем и да се успокоим :)))
17
3
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
За редакцията на Новия Завет бъркате много. Може да се поинтересувате и ще открите, че за 2000 години има 5000 открити преписа без съществени разлики помежду им, като фрагменти от най-ранния се датират от първи век (т.е. апостолите още са били живи и не биха допуснали неверни неща в текста). Относно останалото си е ваша работа да вярвате или не на библейските пророци, но аз им вярвам, защото до момента всичко казано от тях се е сбъднало, а не като на баба ви Ванга 60-75% .
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stiga s tia gluposti.
15
2
 
2
 
! Отговори
Пешо Никикънчев преди 12 години
Извод - Антихристът е Ким Чен Ир. Когато той завладее света, тогава да се тревожим.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На врачки не може да се вярва. Съвсем друго са предсказанията, направени от еврейски фанатизирани наркомани преди 2000 години, и преведени и редактирани 50 пъти оттогава насам - те са абсолютно надеждни, само питайте Томасчо.
13
4
 
4
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Както споменах и вчера Бог е дал ясни знаци за края на света : Невиждани природни бедствия, Антихрист, който първоначално ще изглежда като много добър, мъдър владетел и ще привлича хората, но след като получи голяма власт, ще стане жесток, ще иска поклонение на него като на бог. Ще поставя печат на дясната ръка или челото. А врачките, екстрасенсите и всякаквите окултисти и ню-ейджъри да си чакат новите ери и комуноидните Новите световни редове. Православните християни не зачитат подобни глупости
12
1
 
3
 
! Отговори
!? преди 12 години
А и защо като толкова познават, вместо да споделят информация от скъпоценните си умения с простосмъртните просто да познават числата от тотото, и да поразорят казината в Лас Вегас и Монте Карло?
11
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, я всички да си го....
10
10
 
4
 
! Отговори
инед преди 12 години
"Известната руска астроложка Тамара Глоба " - глупости известна - най-малкото заради името си би била известна ама и заради него не е. Просто поредната руска шарлатанка решила да се прави на интересна. Иначе даже бих се радвал да дойде края на света 2012 година - няма само аз да съм зле нека и другите се мъчат. Ама де такъв късмет - и 2012, и 2013 и т.н бедните ще стават все по-бедни - богатите все по-богати.
9
4
 
3
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
Стига вече с *** които ръсят всякакви глупости. Абсолютно всички врачки, гадатели, шамани, астролози и тем подобна *** са НАЙ-НАХАЛНИ ЛЪЖЦИ. Нострадамус - Мострадамус, Ванга - Манга, само болни и недоразвити мозъци може да им вярват.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tая и тя се из..а!
7
1
 
3
 
! Отговори
Европчанин преди 12 години
Айде малко по-сериозно де! Това сайт за анализи и политика ли е,какви са тези краища на света промени, Водолеи, нови народи и двойки и седморки?! За целта си има и оклултни сайтове, там им е мястото на такива писаници, който го вълнуват да ги чете!!!