Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора

Няма да настъпи краят на света според руската астроложка
2 дек 2011 12:10, Елка Василева
87
Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора
Снимка: Reuters

Известната руска астроложка Тамара Глоба твърди, че през 2012 година няма да настъпи краят на света, съобщи вестник "Комсомолская правда".

Според Глоба 2012 година е важно стъпало в живота на целия свят. Тя завършва етапа, който сме изминали от 2009 г. до 2011 г.

През периода се случиха събития, които бяха нещо като възел в пространството и времето, каза астроложката при представянето на новата си книга в Санкт Петербург.

"Скоро ще бъдем свидетели на постепенната промяна в облика на Земята. Ще се променя територия, ще започне преселение на хората, ще се появят суши и народи. Ние навлязохме в ерата на Водолея, която ще продължи най-малко 2000 години“, каза Глоба.

Според астроложката 2000-ите години са времето на жените.

"Не че ставаме диктатори", казва Тамара Глоба. Според нея числото 2 подтиква жените да опазят мира и домашното огнище. А единицата е мъжкият принцип. Не случайно миналият век се е градил върху влиянието на мъжете - характеризирал се е с войни и технически прогрес.

Глоба е на мнение, че в близко бъдеще хората ще живеят по-дълго. Това ще се случи в резултат на мутации.

Кратък хороскоп за 2012 година

2012 е годината на младите хора, на средствата за масова информация и комуникациите, на науката и на образованието. Ще премине под знака на Меркурий. А това означава, че годината ще е творческа. Събитията ще се променят всеки месец. Ще има приток на средства към градовете, пише "Комсомолская правда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Тамара Глоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дата или бегай, попе. Име или чупката. Че иначе библейските ти предсказания не струват повече от политическите обещания.
45
1
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Добре де-обясни. И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие (множествено число, а не учтива форма), после и видяха синовете Божи, че човешките дъщери са красиви - колко сина? И още: взе човека и го засели в Едемската градина, за да я обработва и да я пази - от кого да я пази? И къде е бил човека, че го е взел и го е заселил? Защо Бог създава мъжа и жената от кал, а после първата жена мистериозно изчезва и се появява втора *** от ребро и още един куп "изгубени в правода
44
2
 
4
 
! Отговори
Исус Христос преди 12 години
В крайна сметка се оказва, че аз съм шизофреник с разтроение на личността, сериозен едипов комплекс, грандомания, и желание за самоубийство. Искрено се надявам някой ден хората да не тръгват да ме взимат за житейски пример... [чете библията]... Ох, мааму дееб@!
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ave dnes.bg imate li idea kolko absurdni sa vi statiite naposledak ? Beter ot jylta presa ste
42
3
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Не може всеки да тълкува, както си иска. Точно там е грешката на протестантите и съвременните хора. За да разбереш всичко в пълнота са нужни както дълбоки лингвистични, исторически и богословски познания, така и Вяра (+доверие), Надежда, Любов към Бога. Т.е. малцина (апостолите и техните преки ученици, както и по-малко съвременни светии) са способни да тълкуват правилно Христовите думи. Но има и ясни места, които нямат нужда от тълкуване. Споменатото от мен в началото е едно от тях.
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Православни, Католици, Катогъзи... никаква разлика. Тези разделения са защото на папата и патриарха не им стигат заграбените пари, та се настройват един срещу друг, всеки да гепи и чуждото.
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе - ясни знаци... дето всеки може да си ги тълкува както си иска.Казвай дата или оди се пери, дедо попе. Или поне кажи кой аджеба е тоя антихрист.
39
4
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
:) Отново ми давате за пример еретици. Няма нормален православен християнин, който да прогнозира края на света. Бог е казал изрично, че никой не знае деня и часа на второто Му идване. За сметка на това е дал ясни знаци за последователите му да разберат, че края наближава и да не се подчиняват на измамника- Антихрист.
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама как иначе - католиците са еретици, а не истински християни. И кой ти е го е казал? Присънил ти се е бог, нали?Томасчо явно е заразен.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, древността е била пълна с хубави обичаи... като пребиването с камъни, робството, изгарянето и бесенето на еретици... Колко прекрасно ще е да върнем библейските ценности и в модерния свят, нали?Библията е писана от маниаци за фанатици. Тая година примерно един хамериканец беше предсказал Деня на Страшния Съд на три отделни дати... последната беше миналия месец. Поне имате ли малко *** с брат ти да предложите и вие някаква дата, или карате като Симеон II - "когато му дойде времето"?
36
2
 
3
 
! Отговори
ан преди 12 години
МОЖЕ КРАЯТ НА СВЕТА ДА НЕ ДОЙДЕ ПРЕЗ 2012 ГОДИНА НО ЩЕ ИМА ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ КОИТО ЩЕ СА ПАГУБНИ ЗА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО.
35
4
 
1
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Виждам, че пак намесват "светата" инквизиция. 1. За инквизицията има изписани много неверни неща, но аз няма да защитавам католиците. За мен те са еретици и е съвсем естествено да бъркат, както в богословски така и в човешки план. Моля да спрете да приравнявате мюсюлмани и католици с православни християни. Също така не е зле да разберете разликата между доктрина и последователи. Не допускате ли, че е възможно чистата Христова доктрина да бъде изповядвана от лоши хора?
34
3
 
2
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Не знам за Томас, но аз и брат ми сме изучавали арамейски и старогръцки (повечето важни преписи са на старогръцки). Брат ми е експерт по този език и сме имали достъп и до по-стари преписи. Отново казвам, че разликите са минимални (става дума за грешки в отделни думи), които поради спецификата на старогръцкия се изясняват много лесно. А за противоречията в Библията, такива може да открие само човек, който въобще не разбира текста и не може да вникне в културата и обичаите на древността.
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех, Томасчо, Томасчо... Пий си медикаментите, мойто момче. На фанатиците като теб отдавна им мина времето и сега само чакате вашия "спасител", че друго не ви остана.
32
1
 
6
 
! Отговори
до Томас преди 12 години
Да, прочети и трите превода, до които всички имаме достъп и ще видиш разни несъответствия между преводите и в тях като цяло.Друго - в хранилищата на Ватикана се съхраняват някакви си оригинални уж преводи, но и това не е сигурно,по простата причина, че никой не е бил там за да знае.Най-вече не вярвам в "написаните" религии и знаеш ли защо?Заради убийствата на уж ***, заради светата инквизиция, заради заграбването на злато и скъпоценности, заради робите,заради подтисничеството,заради парите
31
4
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
30Единствения факт е, че дрънкаш простотии.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Томасчо, самия факт, че библията ти е преведена, откровено я подрива. Да не мислиш, че всяка арамейска и гръцка фраза има точен превод на български?
29
5
 
2
 
! Отговори
Исус Христос преди 12 години
Ако аз съм Бог, но всъщност съм си баща... и като добавя и Светия Дух, който също е Бог...Това означава ли, че съм бил заченат в тройка, и то с моето собствено участие?По един Бог за всяко отвърстие на майка ми, казано по-просто.
28
2
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
25Това, че приказваш простотии и обиждап, не значи, че пишеш нещо вярно. Ти виждал ли си в някой превод нещо различно от това, което днес четем или просто плямпаш простотии?
27
2
 
2
 
! Отговори
тцтц преди 12 години
Добр че е тая да ме успокои.