Сиропиталище приютява носорогчета в Южна Африка

Бебетата са останали без майка заради жестоки бракониери
Обновена: 8 авг 2012 12:50 | 8 авг 2012 07:36, Екип на Dnes.bg
19

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
4
 
! Отговори
До 7 ( допълнение) преди 11 години
Не бъдете като коне с капаци - образовайте се малко, поинтересувайте се, пък тогава коментирайте интелигентно. Не само да плюете! Ясно ми е , че не всеки може да си позволи да пътува, но поне може да прочете, да се поинтересува:средства за информация - бол! Вместо да използвате компютрите за фейсбук и чалга,можете мн.лесно да обогатите общата си култура. Със съжаление констатирам,че нивото на последната в Б-я е просто ОТЧАЙВАЩО- народа е комплексиран, неграмотен и не вижда по-далече от носа си
16
1
 
3
 
! Отговори
Do 7 преди 11 години
Е, ти как точно разбра, че е инициатива от Запад - мн.ми е интересно!! Гледаш на боб или какво? Аз изгледах клипчето и ВЪОБЩЕ не се споменава нищо относно това. Освен това, май за голяма част от коментиращите АФРИКА= СОМАЛИЯ. Въобще не си и помисляйте за това. 1во: Тук става въпрос за ЮАР (бая хляб ще има да изядем, докато ги стигнем- това е най-проспериращата икономика на континента) и 2ро: ЮАР са първенци по консервационни и прородозащитни дейности: имат страхотни резервати и влагат мн.усилия
15
1
 
1
 
! Отговори
Гроб за ГЕРБ преди 11 години
Хубаво е да направим нещо подобно и за част от Гейберите(а не да се избиват всички ,както иска по радикалната част от българите)....за да могат идващите поколения да виждат злото наживо....
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужасно е, че наистина ги избиват за нищо. Вече е достатъчно добре доказано, че рогът като е прав и корав, няма да вдигне този на някой ***. Виагра има вече, даже 100% е по-евтина - да ползват нея, пък ако пак не става, значи питона е мъртъв
13
4
 
0
 
! Отговори
ogi44 преди 11 години
Сиропиталище приютява носорози в Южна Африка,ааа ***......
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Китайците също много търгуват с подобни "илачи". Според тяхната медицина ако нещо е рядко, странно и добито по опасен начин, то зъдължително въздейства добре на потентността.
11
0
 
6
 
! Отговори
... преди 11 години
Използват рога на носорога за лекарства за потентност.Спре ли да ти става и рога на носорог няма да помогне.
10
1
 
9
 
! Отговори
jen преди 11 години
Смърт за бракониерите:(
9
2
 
19
 
! Отговори
ined преди 11 години
По-добре сиропиталище за носорогчета отколкото за *** - първите са на изчезване вторите с лопата да ги ринеш.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Prosti4ko e. Dokato ima tyrsene 6te ima i predlagane. Towa e mnogo prost pazaren princip, kojto sy6testwuwa ot hilqdi godini. Estestweno e. Koj gi kopuwa rogowete?!?!?! Arabi, kitajci, indijci.
7
6
 
2
 
! Отговори
Въпросче преди 11 години
С антифриз ли го пои ?
6
4
 
4
 
! Отговори
do 6 преди 11 години
Misli6 li 4e to4no gladnite afrikanci, koito sa po-diwi i ot nas 6te trygnat da se grijat za byde6teto na nosorozite. Da be6e izgledala pone klip4eto. Towa e iniciatiwa ot zapad, kakto winagi.
5
7
 
16
 
! Отговори
jiji преди 11 години
Браво на африканците,а ние сме чудовища!Тази сутрин в Панчарево на една от спирките преди Околовръстното има изхвърлени четири котенца!Миличките,дано якой се смили над тях!
4
16
 
0
 
! Отговори
брадваро преди 11 години
жестоки бракониери ;))k'ви са тия бебета-***? само тепанье за них
3
6
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Е, ужас е, ама *** го обясни на африканците които станаха 1 милиард.Кажи им, че не е хубаво да се прави така. Кажи им да си намалят популацията. И може и да има някакъв оптимизъм тогава.
2
0
 
31
 
! Отговори
fck преди 11 години
долни сме ние хората избиваме животните флората и фауната ще загинат заради нашите действия.. а тия убиват по 300 400 носорога на година само за да им вземат рогът. Е ужасно е заради един рог цяло животно да убиеш... просто ужас!
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Основно рогът на носорог се купува от арабските шейхове за потентност. Мръсни гадове, като не става , не става.