Над 47 милиона евро спечели късметлия от Франция

На 11 млн. евро пък ще се радва германец
25 авг 2012 18:00,
41
Над 47 милиона евро спечели късметлия от Франция
Лотарията привлича милиони хора, които се надяват да спечелят. Снимка: Reuters

Играч от Франция спечели от снощния тираж на Евромилиони 47 570 390 евро, съобщи френската компания "Франсез де жьо", цитирана от Франс прес. До момента това е деветата по големина печалба от тази лотария във Франция, посочва АФП.

Късметлията единствен обгради седемте печеливши номера, необходими, за да удари джакпота. Той разполага с 60 дни, за да получи своя чек.

Създадена през 2004 г., лотарията Евромилиони привлича за всеки тираж във вторник и петък поне по 20 милиона играчи от 9 европейски страни - Франция, Белгия, Великобритания, Испания, Люксембург, Швейцария, Португалия, Ирландия и Австрия. Всеки играч има шанс едно към 116 531 800 да отгатне седемте правилни числа, за да грабне голямата печалба.

Рекордната сума в Евромилиони бе спечелена на 10 август от семейство в Съфолк, Източна Великобритания - 190 милиона евро. От 2004 г. над 260 щастливци са печелили джакпота (минимум 15 милиона евро) или са го делили с други. В тази класация водят Франция със 70 късметлии, Испания с 58 и Великобритания с 57, добавя АФП.

Жител на германската провинция Бавария пък позна и седемте печеливши числа в новата европейска лотария Евроджакпот и забогатя с 11 милиона евро, предаде ИТАР-ТАСС.

До момента победителят не се е явил, за да получи печалбата, и може би още не знае, че е извадил късмет, писаха днес местни медии.

Първият тираж на Евроджакпот бе теглен през март 2012 г. Освен Германия в лотарията участват играчи от още 7 държави - Дания, Естония, Финландия, Италия, Холандия, Словения и Испания.

Играта Евромилиони е по-популярна, но поради разликите в правилата участниците в Евроджакпот имат по-високи шансове да спечелят, твърди руската агенция, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
OT EVROMILLIONI E BEZ DA CHETA RAZBRAH NIAMA DRIGO TAKOVA IGRAL SAM NO VSE 2 PLUS EDNA ZVEZDA SAM PECHELIL GERMANZITE NAPRAVIHA EDNO EVRODJAKPOD NISHO NE STAVA OT NEGO IMAT KATO NASHTO SAMO CHE TRIABVA OSVEN 6 CHISLA DA SPECHELISH DOPALNITELNO 1DO 9 SUPERZALA
36
1
 
2
 
! Отговори
177 преди 11 години
Кога някоя от тези игри ще дойде в БГ? Имам предвид евромилиони или евроджакпот. Явно никога, защото на нашите измамници, които печелят от нашето тото не им изнася. Къде са сега Бойко Борисов и другите около него да кажат нещо по този въпрос и още повече да направят нещо, за да дадат реален шанс на хората да спечелят като вкарат някоя от тези игри и тук.
35
2
 
2
 
! Отговори
баба вуна със бастун преди 11 години
До АнонименПреди 10 години беше друго.И дядо ми е печелил 5-ца преди 35 години ама тогава всичко беше на фишове и беше невъзможно да се транспортират и обработят всички числа за един след обяд на ръка и да се видят кои са пуснати и кои не !Ама и тогава печалбите са били по 10-15 хил лева пари за които комунагите не е имало смисъл да правят магарии.В тях беше ножа в тях хляба, крадяха милиони и милиарди живееха като царе.И всички бяхме равни ,но някои бяха по равни шъ знаеш бабе !:-)
34
1
 
2
 
! Отговори
баба вуна със бастун преди 11 години
До чичо МиткоЧиче тук големите печалби са манипулирани и си ги взимат вътрешни хора, затова не се знаят кои са печелившите.
33
0
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Преди 2 седмици пак германец спечели над 27 млн. евро от Евроджакпот ,с много голям късмет ,като улучи само 6 числа от необходимите 7 ! На всеки 13 тиража Евроджакпот дава възможност ,ако няма улучени 5+2 , джакпотът да се даде на онези,които са улучили 5+1 , а ако няма и такива ,дава се на улучилите 5 , и т.н. ! ДА СИ ГИ ХАРЧАТ СЪС ЗДРАВЕ !!!
32
1
 
5
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
до 28В България печелившите сами се крият, затова не ги показват. И повечето се крият не защото ги е страх, че някой ще им вземе парите, а защото не искат роднините им да знаят, че са забогатели, че иначе яко ще ги полазят - заеми, дай за бизнес, дай за къща...ей затова се крият всички :))) И аз да съм и аз няма да кажа на никой.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що го няма това тука?? Щото на нас никога нема да ни дадат от мравката...
30
0
 
4
 
! Отговори
White Rabbit преди 11 години
Този човек дано не го набара мафията... че става лошо.... по-добре да тръгва надалеч сега, докато го забравят
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не е нагласено тотото преди 10г съм печелил 6 ца това си е късмет
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честито на късметлията!Кво става с нащо нагласено тотце нещо го позабравихме, те хората нямат пари вече и за тото.
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В БГ тотото е нагласено. Заради това не показват печелившите.
26
0
 
2
 
! Отговори
do choveka ot wallst преди 11 години
vsushtnost shansa da spechelish ot 6/49 e 10068347520. Matematikata e vajna, no kakto i da e...
25
0
 
6
 
! Отговори
сиромах преди 11 години
Докато в България съществуват формати "стани богат" вместо оригиналния формат "стани милионер", както е по света , у нас ще има само богати душевно хора, но не и честни милионери.
24
0
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
ще се опитам да ти отговоря с този виц, за да не звучи толкова тежко истината за нас и ЕС.В ЮАР решили да премахнат расовата дискриминация и вместо да наричат хората бели и черни взели решение всички да се наричат зелени.Веднъж един автобус се повредил и трябвало да се бута. Шофьорът казал на пътниците:- Хайде сега по-*** да слязат да бутат автобуса!Мисля че това отговаря на въпросите ти :)
23
0
 
2
 
! Отговори
Wall Street ! Nr.16 преди 11 години
Ne razbiram kakav e prblema daje i edin "na4alnik" na finansova grupirovka , da si opita kasmeta v lotarija ?Lo6o njama! Moje lotarijata da nadjivee Wall Street.....
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво!Дано е млад, че да им се радва по-дълго.а за Бг тотото- това е партийната каса- по избори особено погледнете колко пъти се печели и какви суми се разиграват. Има клубов на кредитните милионери, на тотомилионерите и на евромилионерите отгоре пише- СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА
21
1
 
21
 
! Отговори
ние не сме ли в ЕС? преди 11 години
Българите защо нямат право да участват в тази лотария?! Дискриминация, а? Нали е ЕВРОПЕЙСКО ТОТО а ние сме в ЕС!
20
0
 
8
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Като дойде в БГ латарията аз ще съм първата спечелила.ХаХа
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българското тото е нагласен капан за наивници.Никакъв шанс за шестица на никой простосмъртен.
18
0
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Ех, мечти...