Зукърбърг имал 20 еднакви сиви тениски, сменял си ги всеки ден

Жена му окупирала изцяло гардероба у дома
Обновена: 4 окт 2012 14:59 | 4 окт 2012 12:58,
64
Зукърбърг имал 20 еднакви сиви тениски, сменял си ги всеки ден
Марк Зукърбърг Снимка: Reuters

Шефът на Facebook Марк Зукърбърг има 20 еднакви сиви тениски, които сменял всеки ден, и затова изглежда, че носи винаги една и съща.

В първото си телевизионно интервю след IPO-то на социалната мрежа пред „Today's Show” по NBC на Мат Лaуър 28-годишният милионер разкри също, че за неговите неща няма достатъчно място в гардероба у дома, окупиран предимно от съпругата му Присила Чан.

Колекцията от еднакви тениски на Зукърбърг заемала само едно чекмедже. „Както при всички мъже“, казва той, цитиран от "Дейли мейл".

В интервюто Зукърбърг говори също за бъдещето на Facebook, за всекидневния си живот и за сватбата си през май т.г.

Той издава, че президентът на Apple Тим Кук му изпратил iPhone 5. “Прекрасно устройство“, коментира Зукърбърг.

Семплият гардероб не е толкова необичаен за технологичния сектор – покойният съосновател на Apple Стив Джобс беше известен със своето черно поло и дънки, а наследникът му Тим Кук предпочита черна риза с дълъг ръкав.

По времето на първичното публично предлагане на Facebook лежерният стил на Зукърбърг беше сериозно критикуван и той беше обвинен, че е твърде незрял, за да управлява голяма корпорация.  Сега обаче той започва да се появява с костюм, тъй като се среща със световните лидери.

В Русия той се срещна с премиера Дмитрий Медведев в понеделник, за да подпомогне присъствието на социалната мрежа в страната и да търси нови таланти. Заради официалната среща Зукърбърг свали тениската, дънките и кецовете и ги замени с тъмен костюм и вратовръзка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: Марк Зукърбъргтениски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човек и да е милионер и добре да живее ,един ден се жени...
47
1
 
2
 
! Отговори
БЕДЕН РИБАР преди 11 години
ТОА АКО ДОДЕ У БУРГАС ,ЧЕ МУ ПОДАРА ЕДНА МОРЯШКА ЗА АСОРТИМЕНТ.
46
1
 
1
 
! Отговори
Месия- зрял фасул преди 11 години
То, че все ни критикуват, критикуват ни, но и ние с Папи не им оставаме длъжни! Нали Зуки?!
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В САЩ трудно се става богат, ако не изпълняваш "някои условия", налагани от свръх богатите. Нека да видим prikachi/images/69/4022069Q.jpg . Това е Apple Campus 2 в Купертино. Ясно се вижда кемтрейлско небе, което Стив Джобс е ПРОПОВЯДВАЛ наред с другите неща! Може би случайно ще кажете? Не, не е. А Бил Гейтс и неговата "благотворитерност"? Фейсбук, гугъл и др. са безценни банки за информация. Тя се обработва, се правят различни профили, следи се политическата ситуация и настроения, и т.н. Изразът било му хрумнало да направи еди какво си просто е невалиден.
44
1
 
1
 
! Отговори
Крали Марко преди 11 години
До МангоджериТова е предложение, не правило, направи разликата и не се пъни като кръжочник от НБУ.
43
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въобще не ми дреме какво носи и какво не тоя *** слабоумен .
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз нали си използвам фейсбука, пък той, ако ще и голда ходи.
41
3
 
23
 
! Отговори
стефан преди 11 години
какво да му дреме на човека,той е много над селяшкото ниво на повечето бедни комплексари...които изхарчват на баба пенсията за маратонки "адидас" от метро,и "айфоун" за 1200 лв с договр за две години и такса 50 лв. когато човек е пълен с балкански комплекси,той е дребнав и обръща огромно внимание на вещите-"по това ще ги познаете"
40
3
 
3
 
! Отговори
кап. Дремлер преди 11 години
Изобщо не ми дреме какво си сменя тоя и какво не.... Кой е тоя, та да занимавате обществеността с него ?! И престанете да ни тикате "новини" единствено и само от англо-езичния кюп: дайте нещо и от истински цивилизования свят - нека да чуем нещо от Европа, от Русия, от Китай или от Франция, например ! Тоя през ден ми го цититирате като партиини секретари как цитират Ленин ! Ай, сиктир оттука тия -бърговци, -баумовци и -фелдовци....
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е разликата дали се среща с *** Кук, или със "сетовни лидери"? Щом му е кеф на момчето да си е с тениска, през *** му е Бойко Борисов и Барак Обама какво ще кажат.
38
0
 
2
 
! Отговори
захарче преди 11 години
До 43: Какви ти 8%, корпорацията "Ротшилд" притежава много повече акции във Фейсбук. Не казвам дали е добре или не, дали е важно или маловажно, но на практика почти всички компании, които притежават акции във Фейсбук, са част от Ротшилдовата империя - "Дженерал Атлантик", "Голдман Сакс", "Интерпъблик", "Фиделити инвестмънтс" и др.
37
2
 
11
 
! Отговори
Лек преди 11 години
Майната му на "етикета", пълна простотия, какво значение има, кой как е облечен!? Ходя винаги така, че да ми е приятно, удобно и най-вече в унисон с моментното ми настроение!
36
3
 
3
 
! Отговори
tikva07 преди 11 години
Един *** и с 2 лева и с 200 милиарда пак си остава ***. Вижте ме мен
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той е на18хиляди години. Робърт Монро го споменава в една от книгите си.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ротшилд притежава 8% от акциите на Facebook. Ротшилд и Рокфелер са добре познати имена .... TAP с едно световно правителство асоциации. и другата си Granpa .... Грийнбърг ... главен изпълнителен директор на AIG TAP - Facebook е финансирана с 500 млн. долара от банка на ЦРУ, който е бил малко подозрително. Чудя се дали Google има подобен прикрито потомство. Зукърбърг означава "захар планина". Това е тяхната тайна дума за Facebook никакво съмнение. Планината на информация от която може да се извлече милиарди. Бил Гейтс идва от multibillionaire eugenicist семейство, което е добре скрита в ранните години на Microsoft. Същото семейства да я контролират.
33
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
муууааааааааахахаха да ве, виж ми окото 20 тениски направо ви повярвахме
32
1
 
8
 
! Отговори
някой преди 11 години
Няма пари да си купи собствен гардероб ли? Тия компютърджии са егати перковците!
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mestq go vav momenta
30
5
 
6
 
! Отговори
Мъдурко преди 11 години
Дерт ме хвана за него;местя го моментално в другия крачол !
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прави се на Стив Джобс , оня имаше цял гардероб с едни дънки и едно черно поло, те така и тоя