Как изглежда домът на един Версаче

Братът на покойния Джани е готов да се раздели с красивия си дом в Милано
29 юни 2013 09:54,
3
Как изглежда домът на един Версаче
Снимка: maindoor.ru

Тази красива къща е разположена на първа позиция в най-модния квартал на най-стилния град в Италия – Милано. Засега тя е собственост на брата на покойния дизайнер Джани Версаче и на неговата наследница Донатела – Санто, но той я е обявил за продажба. Четириетажната сграда съчетава бляскаво жизнено пространство с прекрасна градина и озеленена тераса на покрива.

Къщата е архитектурен шедьовър, проектиран от архитектите Карло Де Карли и Антонио Карминати в периода 1953-54. Елегантният и изискан екстериор на къщата е съчетан с интериор в чисти линии, на фона на който автентичният стил на марката Versace, се откроява доста добре.

Вътрешното пространство на дома е актуализирано в края на 1990 г. от Роко Магноли, блестящ и много оригинален интериорен дизайнер, който е създал една интригуваща и завладяваща атмосфера.

Домът се счита за един от най-добрите примери за рационалист, характерна за следвоенната жилищна архитектура в Милано. Къщата е дискретна отвън, но луксозна отвътре.

Тя е с площ от 2200 кв. м. и се продава за 62 милиона щатски долара. Градското убежище на Санто се намира на спокойно, зелено място, разположено в сърцето на оживения център на града, което е супер голяма рядкост.

Вижте красивата къща в галерията нa Тialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: миланодомВерсаче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Става!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Who the hell cares