Банкер "пипна" Пипа, ще се женят

До петък обявяват венчавката си
13
Банкер "пипна" Пипа, ще се женят
Пипа ще пристане на банкера Нико Джаксън. Снимка: Reuters

Менделсоновите слухове около кралските особи продължават да се увеличават. След като плъзна новината, че принц Хари ще се жени до края на годината, дойде редът и на сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа.

Според "Сънди пийпъл" Пипа Мидълтън ще обяви венчавката си с банкера Нико Джаксън в петък. Датата не е избрана случайно, тогава тя ще навърши 30 години.

Балдъзата на принц Уилям и банкерът имат връзка едва от няколко месеца, но явно и двамата са решили, че са готови да станат семейство. Очаква се сватбата да бъде през пролетта на следващата година.

Пипа нарочно досега пазила мълчание по темата, за да не се превърне в център на внимание и да отнеме славата на новороденото кралско бебе принц Джордж.

Пипа и Нико на няколко пъти привлякоха вниманието на папараците, като за последно двамата бяха засечени на тенис турнира Уимбълдън.

Голямата въпросителна в момента е кой ще им кумува, като не е изключено в тази роля да влезе Кейт Мидълтън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пипа е дъщеря на милионер !Защо се тревожите толкова , няма да се сгодява за случаен !
12
0
 
0
 
! Отговори
Peny Lane преди 10 години
Защо да е меркантилна? Самата тя има пари колкото си иска. Няма да се омъжи за някой просяк, дето да я издои като крава я. Кучето скачало според тоягата. И мъж да беше щеше да си търси богата жена пак по същата причина. Все жените са ви виновни, за това че сте бедни като църковни мишки - като нямате пари може да компенсирате с нещо друго, само дето повечето от вас нямат акъла, за да го направят и обвиняват за неуспехите си само липсата на пари. Даже не осъзнавате колко сте жалки...
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Пипа нарочно досега пазила мълчание по темата, за да не се превърне в център на внимание и да отнеме славата на новороденото кралско бебе принц Джордж."Хахаха, нееее! Тази вярва ли си? Пазила е мълчание, защото предвид каква истерия имаше покрай кралското бебе, никой нямаше да я отрази нея. Пък сега малко внимание ще й обърнат.До 9: Банкер значи точно, че има банка. Защо те съмнява? Абсурдно е да се омъжи за банков служител. Тя освен сестра на принцесата, е дъщеря на милионер.
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уф, тази колко е противка.
9
1
 
1
 
! Отговори
банкер преди 10 години
Ех , зашо не дойде Пипа у нас, щяхме и ние с банкер да я уредим и цялата държава щеше да е нейна. Няма да е по-долу от сестра си жената, щеше да ни е много скъпа, но добра партия!
8
2
 
7
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
И какво значи банкер, банка ли има? Малко ме съмнява. Сигурно работи в такава, а това не го прави банкер, щото иначе и чистачката на банката трябва да е банкерка.А Пипа добре се е ориентирала кого да напипа, няма да пипа някой пипон, я.
7
6
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Ами за...банкер ще се...омъжи Пипа,а не за някое...офицерче от ескадрилата на мъжа,на сестра си.Това показва,колко са...меркантилни жените и в Англия.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
2Аре ниц бе!В Бг имало само вундеркинди .Един коментар и 4 (+) което означава че всички чели коментара говорят СТАРОГРЪЦКИ......Уеуеееее
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А пък Пипа му го "попипа" на банкерчето.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Банкера си купува "среда".Парица-Царица.Така банкерчето ще влезе в Двореца.Иначе колкото и кешавица да има щеше само да подсмърча отвън.Във всеки случай няма да са щастливи......... ГАРАНЦИЯ!Ох батьо пиленцата.....
3
7
 
5
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Този мъж коолко е красив!:) Нямаше да е лошо, ако у ние не бяхме известни с женската красота, а с мъжката, но уви (за мен:)) Браво на българските мъже, големи късметлии сте с този богат избор;)
2
3
 
17
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ПИПА СТАРО ИМЕ ОТ ЕЛЛАДА.....ОЗНАЧАВА МИ. ЕТ...
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Веднага в другия крачол....