Черно коте късметлия оцеля след въртележка в сушилня

Феникс прекарал 20 минути в горещия ад
Обновена: 13 дек 2013 23:55 | 13 дек 2013 19:12, Красимир Ангелов
6
Черно коте късметлия оцеля след въртележка в сушилня
Снимка: Reuters, архив

Черно коте на име Феникс доказа мита за деветте живота на котките, след като оцеля след 20-минутна въртележка в "адската" топлина на сушилня, пише британският "Дейли експрес".

Дерин Темпъл от град Аръндел, Западен Съсекс, разказва, че включила уреда на програма за сушене, без да подозира, че 7-месечният питомец на дъщеря й се е скрил в барабана.

Черното коте е въртяно и блъскано в сушилнята цели 20 минути, преди шокираната жена да отвори вратичката й и животно да се прекатури като парцал извън нея. От горещината в уреда котето е получило леки изгаряния на цялото тяло, но вече се възстановява.

"Когато Феникс изпадна от сушилнята, изглеждаше като погълнал невропаралитичен газ и се гърчеше", споделя 17-годишната Елфи Темпъл.

"Охлаждахме го няколко минути, след което го заведох на ветеринар. Феникс почти не даваше признаци на живот и се изплашихме много. Ветеринарите го поставиха на система и казаха, че първите няколко часа ще бъдат критични", сподели бащата на Елфи.

"Феникс все още е омърлушен, но постепенно се завръща към нормалния си живот. Оцеляването му беше истинско чудо, след като премина през горещия ад", разказва мъжът.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: сушилнякоте
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като името си
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкото, дано се оправи!
4
17
 
4
 
! Отговори
kj преди 10 години
трябвало е първо да мине през пералнята-хаха
3
1
 
21
 
! Отговори
sss преди 10 години
Последното изречение е най-информативно: "Когато пристигна у дома", разказва мъжът." .....А иначе се радвам, че котето е оцеляло след подобен ужас!
2
7
 
39
 
! Отговори
маугли преди 10 години
*** *** със самочувствие!!! И късметлии.
1
13
 
64
 
! Отговори
Бракониер преди 10 години
Трудно е да си британец или американец. Толкова са *** и гнусни тези хора, че направо се чудя как оцеляват. Лошото е, че усложняват живота на всички останали същества на тази, иначе прекрасна планета.