Животът на самотните

Жена живее 14 години с пластмасови манекени
Обновена: 6 мар 2014 19:31 | 6 мар 2014 17:00,
46

Снимка: Suzanne Heintz/Life Once Removed

Артистът Сузане Хайнц е прекарала последните 14 години от живота си със семейството си, което е съставено от...манекени. Проектът бил провокиран от постоянните въпроси на майка си кога ще се омъжи.

Една вечер, разхождайки се, Сузане видяла магазин в ликвидация, който продавал и манекените си. Тогава тя решила да си купи семейство.

С проекта си артистката иска да напомни на хората, че семейството от американската мечта не е единственият възможен сценарий за живота на хората. Тя твърди, че никой не е длъжен да живее според общоприетите разбирания в обществото и да бъде сравняван с другите.

Всички фотографии от проекта може да видите в сайта на Сузане Хайнц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
7
 
! Отговори
redordead преди 10 години
така е, никой не е длъжен да живее според общоприетите разбирания на обществото, но някой ден ще се събудиш сам и стар и няма да има с кого да си кажеш 2 приказки...няма да има на кой да се усмихнеш, с кой да гледаш филм, на кой да подариш някакъв малък подарък...
14
3
 
4
 
! Отговори
hmn преди 10 години
това, което статията иска да каже, че в наши дни всяко извращение и патология може да се нарече "проект". Така че като ви говори някой "хипстер", че работи по "няколко нови проекта", може просто да иска да ви каже, че е болен и се чуди какво да прави...
13
2
 
18
 
! Отговори
rusnak преди 10 години
И все пак, има нещо патологично на запад.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е вярно, че никой не е длъжен да води личния си живот по социално установения "ред", но това с манекените 14 години ми се вижда доста извратено... Даже по-скоро говори за отчаяние, че не е "като другите" - семейство, къща, кола, почивки....
11
3
 
13
 
! Отговори
Попа с картечницата преди 10 години
Тая е тотално изкуткудякала.
10
6
 
12
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Е вие мен ме сочите с пръст вече 10 години мисля а аз все съм си Ерген..отначало ми беше малко неспокойно в предвид някой традиции но след като заживях с една мома(не девствена разбира се)зодия везни за около 3 месеца моята къща с днешна дата съм повече от сигурен че сам и СВОБОДЕН ми е повече от добре след като от НИКОЙ НЕЗАВИСЯ изкарвам си заплата,имам си къща и си ЖИВЕЯ ДУХОВНО ОСВОБОДЕН!Аз съм зодия Близнаци с асцендент Дева-да пъти планета Меркурий-ЛИДЕР СЪМ и някак НЕ-обслужващ персонал!
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е то това е диагноза.
8
0
 
30
 
! Отговори
номер 6, преди 10 години
така е, но когато не се получава - не се получава. Въпросът е хората, които нямат семейство да не ги притискат и да ги сочат с пръст. Аз така го разбирам
7
5
 
12
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Темата звучи под наслов-Ако не сте в ЕС ще умрете от глад и мизерия(ама ние точно сега вътре умираме от глад и мизерия)та относно самотата горе долу е в този ред.Първо хората не се обвързват вече защото нямат ПАРИ но за сметка на това имат КРЕДИТИ и тук там някое ДЕТЕ с издръжка.В днешно време необвързания човек не е самотен защото той обгрижва само себе си...парите му са приятни ескурзии с кола-автобус-самолет както хапване пийване и някоя сгодна мома от сайта адамиева за 1 час 44 лева.КОГА???
6
7
 
26
 
! Отговори
асд преди 10 години
Когато си млад е лесно да се правиш на интересен. Но нещата се променят и годините които си пропилял никога няма да се върнат. На 40-50 години и да осъзнаеш, че си живял като пълен ***, няма файда, късно е вече. Нищо не може да замени семейството, каквито и технологии да измисли цивилизацията.
5
5
 
13
 
! Отговори
С преди 10 години
На тази яко и хлопа дъската....
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А на мен ми изглеждат като вид подигравка към живота на масовия човек. Все едно "аз пък съм оригинална, различна, свободна, не съм вписана в рамки като вас..."
3
1
 
41
 
! Отговори
... преди 10 години
По-тъжни снимки отдавна не бях виждала...
2
4
 
15
 
! Отговори
Улавия преди 10 години
Аз не бих останал насаме с тая...
1
3
 
43
 
! Отговори
aasd преди 10 години
Самотата е най-лошото нещо на този свят.