10 сантиметра – гаранция за щастие в една връзка

Толкова е най-добрата разлика във височината на партньорите
11 мар 2014 19:53, Красимир Ангелов
22
10 сантиметра – гаранция за щастие в една връзка
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са идеалната двойка с оглед на разликата в ръста. Снимка: Reuters

Най-добрата разлика във височината на партньорите в една връзка е 10 см. в полза на мъжа, установи британско проучване, цитирано от "Дейли експрес".

Според анкетираните принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, са идеалната двойка с оглед на разликата в ръста.

Израснали с приказки за високи, стройни и красиви принцове и рицари, вече порасналите жени все още смятат, че идеалният партньор трябва да ги надвишава по ръст. Така дамите се чувстват сигурни и защитени, отбелязват авторите на проучването, обхванало над 2 000 души.

Според повечето представителки на нежния пол идеалната разлика във височина е около и малко над 10 сантиметра. С ръст от 190,5 сантиметра принц Уилям например е  по-висок от съпругата си, херцогинята на Кембридж Катрин  (приблизително 178 сантиметра) с 12 сантиметра.

До идеала се приближават и двойки като Брад Пит (180,3 сантиметра) и Анджелина Джоли (170,1 сантиметра), и Даниъл Крейг (177,8 сантиметра) и Рейчъл Вайс (167,6 сантиметра).

Резултатите от допитването показват още, че въпреки бляновете на дамите за по-висок мъж, внушителните 83 процента от тях са доволни от ръста на партньора си. Само 14 процента от анкетираните жени споделят, че искат мъжът до тях да с по-внушителен ръст.

Седем процента от участничките в анкетата намират за идеална разлика в ръста от 5 сантиметра, каквато е тази между актрисата Кийра Найтли и съпруга й, рокаджията Джеймс Райтън. Според същия процент перфектна е още по-внушителната разлика във височината между партньорите - между 15 и 20 сантиметра. Пример за такава двойка са Дейвид и Виктория Бекъм.

Десет процента са на мнение, че идеалният вариант е партньорите да са с еднакъв ръст като например Джейсън Стейтъм и партньорката му Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Данните от допитването показват още, че разликата във височината между партньорите е по-важна за жените, отколкото за мъжете. Повечето представители на силни пол изобщо не обръщат внимание на този фактор, когато се впускат в ухажване на потенциална партньорка.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Петяда
17
0
 
1
 
! Отговори
емир преди 10 години
Десетте сантиметра лесно могат да се компнесират с 10 милиона долара и жената пак ще е лудо влюбена.
16
0
 
4
 
! Отговори
Петя преди 10 години
Излиза, че с предишните си гаджета сме били с "идеалната" разлика от горе-долу 10см, но нещата все не вървяха и се разделяхме. Със сегашния ми приятел разликата ни е малко повече от 15см, но ни е хубаво заедно вече няколко години...какво да правя сега, да търся ли нов с идеалната разлика...?! :)
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом до височината опряхме да ни казва дали ще сме щастливи в двойката, значи работата не е на добре...
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това Уилям и Кейт, и за Брад Пит и Анджелина не е вярно. Мъжете стърчат с поне 7-8см над тях, а жените им са на високи обувки. Освен това за повечето актриси пише, че са по-високи отколкото са наистина.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълни глупости, 10см е разстоянието само от върха на главата до ухото! Идеалната разлика е поне 15 см, за да може като сложи мацката до мен токчета да не сме на една височина.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Мима отварячката трява да и търсим мъж джудже с тия 10 санта!
11
0
 
3
 
! Отговори
mmmm преди 10 години
zaglavieto e podvejda6to.. eto shemata /samo ne se vzimaite na seriozno/mujut trqbva d e visok nai-malko 1.82m, kato za tezi koito ne sa, za vseki 5 sm pod poso4enoto trqbva da pe4eli $10000 v pove4e na godina za da kompensira lipsata na sm
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз като видях 10 cm в заглавието и си рекох.. "ко ше ги прая мойте 30 санта без главата.." ня моа си намера булка ц ц ц
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брееей големи умници тук . Не на всеки е съдено да намери идеалната хармония именно във височината на партньора, но всеки има възможност да намери хармония в други области. Това е важното. И си губи времето ако се концентрира върху тази.. статистика от статията.
8
3
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Относно...височината,народът ни го е казал най...добре;висока жена за...парад,ниска за...креват.
7
0
 
3
 
! Отговори
да да преди 10 години
Когато се влюбваш не избираш в коя жена да го направиш. А това с комплексарите на номер 7 са думи на ГОЛЕМ(А) комплексар(ка) или РАЗБИРАЧ(КА) във насилственото влюбване. Един така се насили да се влюби в една богата девойка, но тя вдена бързо.
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги симетрията и красотата са хубаво нещо, но ако хората са безмозъчни едва ли има значение как изглеждат като двойка. Интелигентните хора знаят много добре какъв човек да изберат. Един двуметров мъж няма да си вземе някоя ситна жена и да имат вит на татко с третокласничка, това е за комплексари.
5
1
 
10
 
! Отговори
Свирчо преди 10 години
Аз съм 150. Ако има тук някоя жена със 140, да се обади. Взимам я веднага:)
4
2
 
17
 
! Отговори
Глупости преди 10 години
Идеалната разлика е поне 10 мл. $.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе тия са сбъркали "височина" с дължина ;)))) 10 см в повече - размерът има значение ;)))
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
10 сантиметра = на щастие? Ако беше вярно,капка нямаше да се разведе....
1
6
 
17
 
! Отговори
да да преди 10 години
МУАХАХАХА.Глупости на таркалета. Аз съм 190 см, а жена ми 150 см и ни е много добре....във всяко отношение.