Момиче се излекува от зависимостта си към чипса

Новата й любима храна е пицата
15 апр 2014 16:01,
15
Момиче се излекува от зависимостта си към чипса
Снимка: Reuters

Момиче на 20 години, което в продължение на 15 години е ялo само и единствено чипс, е излекувано с помощта на хипноза, съобщава "Дейли мейл". По този начин Хана Литъл за първи път се нахранила пълноценно.

Девойката страда от селективно хранително разстройство и би получила атака на тревожност дори при мисълта да яде нещо друго, различно от чипс.

Хана никога не би вечеряла с приятелите си, ако не провери менюто на ресторанта, в който ще ходят. Момичето решило да си обърне внимание, след като се наложило да напусне работата си, защото постоянно припадала. Тя преодоляла страха си само с един сеанс с хипноза. По този начин за първи път от повече от десетилетие опитала нещо различно от чипс - яла пица.

Момичето споделя, че проблемите й с храненето започнали, когато била бебе и имала колики. „Страдам от селективно хранително разстройство, откакто се помня. Дори не знам какво в храната ме плаши“, споделя Хана.

Разсъждавайки върху проблема си, тя твърди, че всъщност смесването на различни храни в едно ястие я притеснява. Предпочитала пържените картофи, защото са прости откъм съставки и приготвяне.

„Вече мога да ям всичко“, хвали се Хана и споделя, че любимата й храна е пицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Сега да и направят още една хипноза и да ми яде х..
12
0
 
1
 
! Отговори
blah преди 10 години
Simpaticha e a si predstaviam ako se beshe hranila zdravoslovno kakva krasaviza steshe da bade. Dobre che ne e hvanala niakva bolest che parjenite kartofi sa tolkova vredni! Ne moga da poviarvam kakvi bezotgovorni i tapi roditeli ima na tozi sviat.
11
2
 
1
 
! Отговори
Zzzzx преди 10 години
Красиво е момичето. Чак пък крокозъбел...
10
1
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
Бай Йоцко от Кривунделово цял живот муа боб и чер хлеб и е здрав като бик.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо не пише в статията, че сега това момиче яде пица, но от картофено тесто, което се замесва от ситно натрошен чипс, после се позапича без нищо отгоре и след това върху нея се поставя чипс!? Нека бъдем точни в информациите!
8
0
 
0
 
! Отговори
Ив преди 10 години
Ми дано освен пица харесва и малко по-свежа храна... верно си е иначе "от трън та на глог"...
7
0
 
5
 
! Отговори
Коментатор преди 10 години
Отидете на Чичко Гугъл и търсете "woman eats chips hypnosis daily mail uk" - има снимка, малко е крокозъбел, ама доста българи бика я опнали. Все пак момичето си е работничка във фабрика и печели повече от повечето мъжкари в България.
6
0
 
5
 
! Отговори
Коментатор преди 10 години
Чипс в Англия е пържени картофи, а в Америка е тънко нарязани обикновени пакетирани.В Англия чипс а криспс.Да се пообразоват тези с по-скромни знания по английски.
5
2
 
10
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
Англосаксите се превръщат във все по-хубави хора. Добър пример следваме.
4
0
 
10
 
! Отговори
baba Gicka преди 10 години
Четете бе хора, не казва че яде само пица.Вече мога да ям всичко, хвали се Хана и споделя, че любимата й храна е пицата.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се е излекувала, просто е сменила една зависимост с друга.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че няма снимка,сигурно на монитора няма да ми се събере
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"По този начин за първи път от повече от десетилетие опитала нещо различно от чипс - яла пица."Е, от трън та на глог. Айде обратно под хипноза, докато се научиш да ядеш полезни храни.