Рускиня качи лъвче във влак и предизвика паника

В документите за пътуването животното е записано като домашна котка
22 май 2014 17:16,
17
Рускиня качи лъвче във влак и предизвика паника
Снимка: Reuters, архив

Рускиня качи лъвче в спален вагон на влак по линията Москва-Екатеринбург и предизвика паника, съобщи АФП.

Лъвчето тежи 50 кг. То е открито сутринта на 1420 км от Москва. Пътувало е без намордник и е започнало да се държи агресивно.

Жената не е могла да се справи с него, затворила го е в купето и е поискала помощ от персонала.

В документите за пътуването животното е записано като домашна котка. Първоначално то е било в клетка, но след това жената го е пуснала, пише БТА.

Полицията е разпитала жената и персонала на влака, който също носи отговорност, защото не е направил необходимите проверки и е позволил лъвчето да бъде качено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: лъвче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Александър преди 9 години
До Анонимен 5Нещастнико, защо лъжеш? Моят личен опит показва точно обратното - влаковеете им са чисти, за разлика от нашите миризливи ***! Има доста персонал, който респектира. Пътувал съм години с руски влакове и то не само с експреси, а и с третокласни бавни влакове с общи вагони, облицовани с дърво, с "полки". Нямаше дървеници, за разлика от нашите до към 1950-та!
11
5
 
0
 
! Отговори
o4uden преди 9 години
Ama lav4eto raskasalo li e hora?
10
1
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 9 години
Известен ми е случай, при който българин беше внесъл у нас 12-килограмово ягуарче. Това се случи преди 20-ина години. Той разказваше, че се съветвал с митничарите и също го вписал като котка. Не знам с какво е "подплатил" сговорчивостта им и тяхното желание да го посъветват. По-късно научих, че този човек чрез обяви е продал животинката - бил я внесъл точно с такава цел.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
50 килограма?!?! Горе-долу тежи колкото мен.Тези лъвчета, които са показани на архивната снимка тук, едва ли тежат по 50 кг. Тази жена е качила във влака животно, доста по-голямо от агне и това не е направило впечатление на никого. Как се качва в пътнически вагон клетка с 50-килограмово животно в нея?!А на всичко отгоре го е пуснала на свобода!
8
1
 
10
 
! Отговори
Teraflop преди 9 години
Лъвовете не са домашни животни.Че са котки,котки са,но не домашни.Тая рускиня е мръднала и няма никой в главата й.Чудно е ,от къде е взела лъвчето.
7
1
 
6
 
! Отговори
anon преди 9 години
50 kila kotka? na mene mi e skachal ris - 20-tina kila.. i beshe bitka...50 kila lyw - si e zwiar...
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 4Ами как да ти го обясня, че хищник, който достига до 250 кг. и като 50 кг си е опасен. Преди няколко години в ЦУМ имаше една 50 кг сибирска тигрица, която я държаха в стъклена клетка!
5
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От многогодишен опит ви казвам, че във влак в Русия си е супер опасно да пътуваш, дори и да няма лъв!
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 3Ами животно от порода" Лъв" с тегло 50 кг си е наистина малко лъвче, защото като стане голямо стига 250 кила. Кое не ти е ясно?
3
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лъвче 50 кг! Моята немска овчарка е 40 кг и може да разкъса човек, тия за 50 кг лъвче ми говорят. То ще да е някаква форма на сибирски лъв!
2
6
 
35
 
! Отговори
горски пътник преди 9 години
50 кила котка ... В тоя влак явно не е имало един трезвен, щом са си потеглили и чак по някое време установили каква е работата.
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мамаша е била на поне 3 водки когато се е качила на влака с него и го е пуснала след това. После се е уплашила и е изтрезняла набързо. А за снимката нямам коментар. Как може да пишете за 50 килограмово лъвче, а на снимката да показвате 3 сладки създания на по 2-3 месеца които тежат по 5-6 кила???