Красавици като за световно: Аржентина – Босна и Херцеговина

Виктория Ванучи или Амра Силайджич. Изборът е ваш
15 юни 2014 17:40, Красимир Ангелов
19

Виктория Ванучи. Снимка: Facebook
Амра Силайджич. Снимка: amrasilajdzic.com

Общо гласували: 943
Виктория Ванучи
26%
Амра Силайджич
74%

Давид срещу Голиат. Пълен дебютант на световно първенство срещу двукратен световен шампион. Босна и Херецеговина срещу Аржентина.

Това е един от крайно любопитните мачове от първия кръг в груповата фаза на Световното първенство. Ще успеят ли Един Джеко и компания да спрат устрема на „гаучосите“ към световната титла ще разберем тази нощ, а преди това ви даваме възможност да изберете коя от двете държави ще спечели на нежния фронт.

За целта сме избрали 2 красавици, които жънат успех сред мъжете. И така - Виктория Ванучи или Амра Силайджич? Изборът е ваш!

Виктория Ванучи – бившата аржентинска тенисистка, на която мнозина предричаха бляскаво бъдеще. Травма в гърба обаче я принуди да спре със спорта, но не и със спортистите. Едно от най-сериозните й завоевания в леглото бе нейният колега на корта Давид Налбандиян. След края на спортната й кариера тя направи много фотосесии за еротични списания.

Амра Силайджич – родената в Сараево босненска манекенка е една от най-известните млади жени в своята страна. Тя е половинка на звездата на националния отбор на Босна и Херцеговина Един Джеко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
16
 
! Отговори
Marcho преди 9 години
И двете ще ги взема, не искам да ревнуват една от друга.
14
4
 
9
 
! Отговори
Бг преди 9 години
Гласувах за Амра, но сега съжалявам, като видях на Виктория снимките в нета.. Мале, мале.. ох на дедооо...
13
2
 
10
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Незаслужено нисък резултат за аржентинката Виктория Ванучи!
12
2
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
До До Мъж 11Не е истина. Искрен човек си изглежда, заслужаваш уважение за отношението което демонстрираш. Всички сме гости на този свят и ще бъдеш възнаграден\а за тях, това го знаеш виждам.*** може да заключват темата!
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Ванучи много скучна снимка са и праснали...Напишете в гугъл името и и даите изображение...мале
10
2
 
7
 
! Отговори
До Мъж 11 преди 9 години
Ако това, което пишеш, е истина, ще се моля на Бога за теб. Дано ти помогне по-скоро да се върнеш към нормалния начин на живот и да си стъпиш на краката.
9
5
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
До До Мъж 5женаПо-скоро се целя в алчността и лицемерието по принцип. А защо използвам простащина предимно, понеже така е по-скандално и читателите запомнят глупостите. А колко съм изгубил може да се опиташ да сметнеш, щом в момента ти пиша от телефон и гледам как вали от новия си дом под моста и чакам да спре да ходя да събирам вестници и дъски за довечера за огъня, за да се сгрея хубаво и да ходя към 2-3 часа да се бия с другите просяци за огризките които изхвърлят от макдоналдс.Мрръсни СА!
8
3
 
5
 
! Отговори
До Мъж 5 преди 9 години
Ама ти проектираш този поведенчески модел върху жените изобщо или пък върху българките изобщо - това казваш в повечето си коментари. Човек започва да се пита дали не си изгубил при развод жилището, което си наследил от родителите си? Но ако имаш дете от тази жена, тогава, къде да го отгледа тя? Или пък си се събрал да живееш с разтурена жена и, когато те е обрала до шушка и те е прогонила, ти протестираш. Но нали не са те накарали насила да се събереш с нея? Или пък случаят ти е съвсем друг?
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко е правил разкрачена стойка в овалния кабинет.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не ви ли липсва "финансовия" ***
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия двете за днес май са най-добрите от всички до тук които видяхме.
4
6
 
5
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
До До 1Нима не ти допада градивната ми критика към даден поведенчески модел? Мога само да се надявам, че не го поощряваш, за разлика от куелю, букай и бтв
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двете госпожици от снимката като че ли си приличат. Избрали са еднотипни жени и ние, естествено, ще гласуваме за тази от Балканите.
2
2
 
24
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Предлагам да разкажеш какво точно ти се е случило, та пишеш такива сентенции под всяка статия.Кажи си, ще ти олекне.
1
18
 
9
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Не е ли една нашенска стара мома с развалени зъби да им покаже как се лъже, краде и се правят аборти на 16, никакви красавици не са. Постъпките красят човека искам да кажа!