Бунтовници с маски и калашници пропяха

За кратко време аматьорите се превърнаха в сензация
29 авг 2014 12:02, Александър Попов
43
Бунтовници с маски и калашници пропяха
Снимка: YouTube

Аматьорска рок формация се превърна във феномен в социалните мрежи, а клиповете им надминават 1,6 милиона гледания в YouTube. Пародийните изпълнители са облечени във военни дрехи с маски, размахват калашници.

За себе си твърдят, че са проруски бунтовници, които се сражават в Източна Украйна.

Начин да използваш войната за популярност или пропаганда? Този въпрос си задават от Би Би Си, а отговор засега липсва.

В единия от клиповете те иронизират президента на Украйна Петро Порошенко, а мотивът в песента е, че "войната ще дойде във всеки дом". От преслужбата на Путин са заявили, че няма да предприемат нищо по отношение на клиповете на формацията.

На въпрос защо са с маски, те отговарят лаконично - "да не ни замръзнат ушите". Двама от членовете на бандата пък се присмяха на въпроса дали работят за руското правителство.

"Основната ни цел е да променим зомбираното украинско мислене. Не е лесно да пееш и да се шегуваш в това трудно време.

Не всички обаче приемат клипчето като весело. Украинка заяви, че те са проява на лош вкус, а тези, които ги смятат за забавни, са хора, които никога не са преживявали ужаси, като това да бомбардират дома ти или да изгубиш приятел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
3
 
! Отговори
Мужик преди 9 години
Престъпници с маски се подиграват на украинския народ! Бял ден да не видят!
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е човешко една държава да обстрелва собственото си цивилно население със снаряди и ракети, но е факт. А запада мълчи.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо да напишете, че Путин е призовал бунтовниците да направят хуманитарен коридор, за да пуснат украинската армия да се изтегли, пишете някакви маловажни глупости, с цел антируска пропаганда. Ами азщо не пуснете някое клипче на американец неонацист със свастика, който се бие на страната на Укрите?
21
7
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Мине не мине и се цитира великата мисъл на слънцето на човечеството Вова Путинчанин, че малцинствата в Русия мрън мрън били длъжни да се приобщят към Русия мрън мрън, да говорят па русками мрън мрън. Ами тогава другарят Путинчанин що ще от украинците, които искат точно същото от техните си малцинства? Да се съблича гол, да яхва коня и е го де е Коми да сече дърва, пък Медведев ще го снима и ще го чеква у фейса
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бас си ***.
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
жалка работа
18
2
 
7
 
! Отговори
Мастиковски преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯТи явно си тръгнал на гурбет защото си напълно неграмотен и нискоинтелигентен, щом успя да изръсиш такъв бисер по голям от тези на Фътю Тъпанчев... ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЛКО Е МИРНО ТОВА РУСКО МАЛЦИНСТВО В УКРАЙНА ПОМАГАЩО НА СЕПАРАТИСТИТЕ"......Господи...слез и си събери вересиите! Ами на кого да помага РУСКОТО МАЛЦИНСТВО БРЕ ***???? На индианците от Амазония ли...или на аборигените от Тасмания?
17
2
 
10
 
! Отговори
sky преди 9 години
"Украинка заяви, че те са проява на лош вкус, а тези, които ги смятат за забавни, са хора, които никога не са преживявали ужаси, като това да бомбардират дома ти или да изгубиш приятел."Последно като проверих, "бунтовниците" не бомбардираха мирно население.. това го прави правителството в Киев. включително и с балистични ракети....
16
1
 
11
 
! Отговори
Иван Пешев преди 9 години
Кавъра на Владимирский централ на Круг е забавен, щом Майли може да яха гола разни топки , защо тези да не могат да пеят маскирани с калашниците. Демокрация е , не ги гледайте като не ви кефят, нека всеки да изложи идеите си свободно или това важи само за предварително одобрени от САЩ идеи ?
15
1
 
6
 
! Отговори
Татко Реза преди 9 години
Я башибузука само знае да обижда,те хората песничка специялно за тях измислили те само кълнат.Вайй алах-алаххх....
14
1
 
7
 
! Отговори
До гурбетчията преди 9 години
Гурбетчия спокойно бе пич няма да те изгонят от кенефите на Холандия и Белгия само защото си подкрепил Руснаците,нали сте толерасти и демократи.Или се бъркам а....
13
24
 
15
 
! Отговори
бамааму преди 9 години
Що не вървят на Путиновата си майна с тези боклучави руски пляски
12
8
 
32
 
! Отговори
Край преди 9 години
Руснаците възприемат живота различно от нас. Нас много ни е СТРАХ да не станем смешни и да умрем. Те възприемат живота и смъртта по филосовски - загледайтее сее в екстремните им клипове. Те могат да се кискат /даже и пиянски/ когато до главата им се забива брадва. Странно нещо са рашките. И заслужаваат уважеение.
11
6
 
30
 
! Отговори
Tina преди 9 години
"Я Знаю Три Слова - Меня Зовут Вова"...Радвайте се, че руснаците приемат нещата от тази гледна точка и че показват украинците колко са смешни и жалки.Защото ако решат да ги приемат наистина сериозно - и помен няма да остане от Порошенко, Тимошенко и контузения Кличко...
10
1
 
18
 
! Отговори
do 3 преди 9 години
Западът мълчи, защото не му е работа да се меси. Украйна не е в НАТО! Нитък пък в ЕС. Западът знае, какви продажни *** са украинските управляващи и знае, че те сами си вкараха държавата, от алчност и простотия, в гражданска война. Това са вътрешни афери, подобни на българските, само че по-напреднали! Русия се възползва да вкара под няйно влияние някоя богата на ресурси територия. Това представлява конфликта! "*** народ, слаба държава." Ето ти нагледно. България е същата помия!
9
2
 
6
 
! Отговори
<> преди 9 години
Автомата който размахват май май не е калашник , по скоро е шмайзер не мислите ли ?Пистолетите дето също размятат не знам дали са калашник ахахахах :)
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който пее, зло не мисли.
7
0
 
27
 
! Отговори
ЕвроGAY преди 9 години
Абе друго си е евродепутатът АЗИС да ти врътне едно гюбече по камуфлажни прашки.
6
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Не всички обаче приемат клипчето като весело. Украинка заяви, че те са проява на лош вкус, а тези, които ги смятат за забавни, са хора, които никога не са преживявали ужаси, като това да бомбардират дома ти или да изгубиш приятел."ЧЕ КОГА РУСИЯ Е БОМБАНДИРАЛА ДОМА НА ТАЗИ УКРАЙНКА, ЧЕ ДА ТВЪРДИ ТОВА УКРАЙНКАТА???????Нека се изкаже, за да чуем истината според нея. Русия бомбандирала ли е Украйна??? НЕ.Но знам от новините за хора умиращи там от глад заради режима на Киев.
5
0
 
19
 
! Отговори
Влюбен в Англия преди 9 години
Абе щом не са с *** и надписи на арабски на главата ''алах е велик'' не ми ги хвали.