Миниатюрните татуси, които казват много

Татуировките могат да бъдат и едва забележими
Обновена: 15 сеп 2014 11:20 | 14 сеп 2014 21:50, Александър Попов
60

Снимка: nocigarmagazine.com

Не е задължително татуировките да са големи, за да бъде разбрано желаното послание. Понякога миниатюрните татуси казват много и са доста по-ефектни.

Вижте една галерия, събрана от Buzzfeed, с малки, а някои от тях и доста ефектни татуровки. Според проучванията, на малките елементи залагат предимно хора, които влизат в тату студиата за първи път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: татуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
6
 
! Отговори
ХъниБуБу преди 9 години
Религиозни фанатици пишат простотия след простотия! Татуировката е изкуство и изглежда красиво, но когато е направена добре! Не става дума за онези глуповати фрази или имена на момичета, които не помните след 2 години. Става въпрос за истинска... голяма и красива татуировка, която символизира нещо специално за теб. Не мисля, че това е някакво избиване на комплекси, но и да беше... какъв е проблема? Винаги съм твърдял, че когато не харесваш нещо в себе си... просто трябва да го промениш.
42
0
 
4
 
! Отговори
до чичко преди 9 години
Прав си чичко, ти си младеж по душа. Който не му харесват, да си избира натюр.То и при татуировките има стил...Кат нямаш стил, праскаш едно "Пепа1980"и готово.:-)
41
1
 
5
 
! Отговори
чичко преди 9 години
Гаджето ми е около 30-те, има три много сладки татуировки - на коремчето и хълбоците , отзад на вратлето и точно дето почва дупето.... Мен страшно ме възбуждат, може и да е от възрастта ми /47/,, ама направо ток ме бие! И аз поисках да се татуирам, като видях как действа, ама жена ми каза, че ше ме убие, щял съм да приличам на дърт пандизчия.
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 46 "Грозно! Само престъпниците, нисшата работническа класа и простолюдието..."Къде си бе, Меринджей?!? 43 а ти към кои спадаш
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невероятно е как коментиращите не мога да скалъпят едно правилно изречение без правописни грешки, но бързат да съдят кой е "утайката на обществото". Според мен да живееш в пълна апатия към случващото се в държава ти, да нарушаваш всекидневно законите, защото, разбираш ли, в България никой не може да ти държи сметка за нищо, да оставяш децата ти да си виреят сами без да си направиш труда да ги възпиташ, да си хейтър 24/7-е, за мен това те прави истинска "***", но нека разбирачите преценят ..
38
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ви излъга, че изглеждате модерно с татуси? Та това е върха на селянията. Имал нямал какво да прави и отишъл да си направи една "плетеница". Много ефектно, няма що.
37
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозно и отвратително! Жалко е, че в България толкова много се запалиха по тях - не всичко, което идва от чужбина трябва да се копира и при нас.
36
10
 
9
 
! Отговори
tatoo & dedoo преди 9 години
Татуировките наистина казват много : вижте ме какъв комплексар съм , но понеже не ме бива за нищо нормално , с което да ме забележите , а пък така неистово искам да си избия комплексите ...
35
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозно! Само престъпниците, нисшата работническа класа и простолюдието си рисуват разни грозотии по тялото. Също и разни неразвити диваци и племена из Африка. Те са и същите дето си правят разни огромни дупки по ушите, забиват си клечки и кокали в носа и си правят разни белези чрез жигосване и какви ли не други изрудщини..... Има пък едни които от малки им слагат едни гривни да им се удължава врата или черепа...
34
10
 
26
 
! Отговори
tatoo преди 9 години
Татуировките показват само едно - глупостта на татуирания.
33
3
 
15
 
! Отговори
Мда преди 9 години
Преди години се ожених на Френска Полинезия и там татуировките имат много дълга история. Не се приемат за дамга на затворници или за избиване на комплекси. Това че тука основно *** си правят си е наш проблем локален. Светът е много по голям от близкия мол или село...
32
0
 
12
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 9 години
Това бедро с ананасчето ич нема да му гледам татуто кога се разгоня!
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка 19: Хахахах, кой беше, а? Признайте си!
30
1
 
3
 
! Отговори
Джон преди 9 години
До azaharМожеш да ме наричаш ***, *** или каквото и да е, няма значение - това не променя истината.
29
5
 
9
 
! Отговори
Джон преди 9 години
До fireЗатова Тората - Моисеевите Книги съдържащи Заповедите Божии забраняват изографисването на човешкото тяло по какъвто и да е начин. Татуировката е маркиране, обозначаване, слагане на знак за принадлежност, за притежание. Това е деградиране на човека, превръщането му в роб. Това е истинския смисъл на татуирането независимо дали съответния човек го осъзнава или разбира. затова и татуирането е промотирано в днешното нечестиво общество ръководено от прикрити или явни сатанисти/езичници.
28
3
 
10
 
! Отговори
Джон преди 9 години
До fireДа има ги от дълбока древност, още от времето когато племенните шамани общуващи с нечисти духове - демони са татуирали хората си маркирайки и обозначавайки ги по този начин като посветени на демона с който шаманите-магьосници имат нечестива връзка. По този начин белязвайки ги като слуги и роби на съответния демон и под влиянието на Царството на Мрака на Сатаната. Човек е създаден по образ и подобие Божие и е роден свободен. Не бива да става роб и плячка на нечисти духове.
27
7
 
10
 
! Отговори
fire преди 9 години
До ДжонТатуировките ги има от дълбока древност, още преди да има християнство :) И не не символизират робство.
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първата ми реакция при малак татус: "Я, нещо си се изцапал/а !"
25
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е можеше малко на венериния хълм да покажете
24
14
 
31
 
! Отговори
Джон преди 9 години
Татуировката е символ на робство, това е смисълът. Ккакто дамгите на коне, крави и т.н. обозначават кой ги притежава. В Светите Писания се забранява обезобразяването на човека по-такъв начин защото това е зло.