Тв сблъсък: VIP Brother или Survivor?

Кое риалити е по-вълнуващо и предпочитате да гледате
21 окт 2014 12:10, Александър Попов
68

VIP Brother. Снимка: Нова тв
Survivor. Снимка: bTV

Общо гласували: 1192
VIP Brother
24%
Survivor
76%

В редовната ни рубрика този път противопоставяме две телевизионни риалити предавания. Конкурентите на пазара - bTV и Нова, разчитат да привлекат зрителското внимание в своя прайм тайм с познатите формати VIP Brother и Survivor.

Какво предпочитате да гледате?

От едната страна са популярни личности, определени от продуцентите за ВИП, които, затворени в една къща, показват своите положителни и не толкова страни. Вместо сблъсък на соц и съвремие ставаме свидетели основно на битови проблеми - глад и лукс, проблеми с алкохола, морално ли е да си момиче на повикване, има ли бъдеще брака на Жени и Тачо, унижава ли се сама Камелия Тодорова...

От другата страна популярни и неизвестни на широката публика оцеляват в Камбоджа. Освен физическите изпитания и тук присъства гладът, взаимоотношенията също са на показ. "Жълтото" и тук присъства, като за пример може да се даде "вълнуващият" момент с подсичането в слабините на Крум и има ли той почва в ефира.

И в двете предавания продуцентите залагат на сюжетни линии, в които водещ е флиртът, с удоволствие ни демонстрират и формите на някои от участничките.

Независимо от "хватките" на двете риалити предавания най-важният момент е кое копче на дистанционното ще натисне зрителят. Какъв е вашият избор?

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: SurvivorVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
3
 
! Отговори
Евала Иво преди 9 години
Ти си най-интелЕгентния!!! Дерзай, превърти света!!!
31
2
 
14
 
! Отговори
Ми не преди 9 години
Аз гледам нормални неща, а не тия пародии.
30
27
 
9
 
! Отговори
иво преди 9 години
Биг Брадър е предаване за интелигентни хора, а не за псевдоинтелектуалци, които напъват да се образоват, наливайки си ненужна информация от Енимъл планет/ Нешънъл джиографик (с която обаче може да да впечатлят, някоя проста чалгаджийка, за която да знаеш колко точно метра е най-високият връх в България е равносилно на гениалност!) "Сървайвър" е скучно. "Бързи, смели, сръчни" с възрастни.
29
3
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Не съм сигурен, че много хора го гледат това, затова разкарайте скапаната статия и дайте нещо от Стойнев или Серго, че са се запиляли някъде
28
1
 
12
 
! Отговори
правният въпрос е: преди 9 години
коя глупост е по-глупава?
27
8
 
3
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Не знам дали знаете, но Survivor е на запис. Всичко е отдавна заснето и обработено и всичко се знае. Няма никаква изненада там.VP поне е на живо.Иначе и двата формата са еднакво ***, но ако беше на живо бих предпочел Survivor.
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в сървайвър показват цици и дупета, това на което в американския слагат мъгла тук се показва, всичко е пошло в тази държава
25
12
 
15
 
! Отговори
123 преди 9 години
И двата формата са на ниво "електорат на ГЕРБ".
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз гледам Реклами 80 процента и предаване 20 % бах маму чак забравям кво съм гледал !РЕКЛАМИ ! КОЗМИ МОЦИ ! КОЗМИ ! КОЗМИ ! МОЦИ!
23
6
 
1
 
! Отговори
нито едно преди 9 години
север-югКузей Гюней
22
11
 
19
 
! Отговори
mr.twitter преди 9 години
Аз гледам Survivor по няколко причини:1.В Survivor не връщат мъж,който е упражнил физическо насилие над жена.2.Няма пиянски изцепки.3.Шоуто е в пъти по-интересно от тази мега тъпотия VIP Brother!
21
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли да сложите още една опция за гласуване - "Не гледам нито едно от двете"
20
1
 
15
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Не ги гледам! Съвайвър беше интересен, но вече се ***.
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
личнно аз освен NAT Geo Wildq Discаverщ Chanel ,History, Моviestar и трите АХN-а на практика не гледавм друго....не виждам смисъл - новините чета от интернет а да се гледат БНТ, БТВ и Нова е губеен на време.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Самото понятие ВИП е с противоречие с формата и участващата сбирщина - лансирайте "женята ватмана" пък чакайте някой да си пусне нова...
17
1
 
21
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Въпроса трябва да е кое от двете реалита го избягвате повече! Аз превключвам веднага като видя и двете или ако има дори реклама на едно от двете!
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората гледат тези реалити не защо им харесват, а защото няма нищо смислено по телевизията
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой се интересува от простотиите на брадъра. сървайвър поне предлага някаква екстеремнос ти създаване на конкурениця между играчите.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече и двете не стават за гледане. Участвуващите определено преиграват. Водещите също.
13
1
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Да се опитате за проверите естетическият ми вкус с въпрос: Коя от двете на снимките харесвате повече?-да взема участие! Ама вие ме занимавате с глупави анкети.