Тв сблъсък: VIP Brother или Survivor?

Кое риалити е по-вълнуващо и предпочитате да гледате
21 окт 2014 12:10, Александър Попов
68

VIP Brother. Снимка: Нова тв
Survivor. Снимка: bTV

Общо гласували: 1192
VIP Brother
24%
Survivor
76%

В редовната ни рубрика този път противопоставяме две телевизионни риалити предавания. Конкурентите на пазара - bTV и Нова, разчитат да привлекат зрителското внимание в своя прайм тайм с познатите формати VIP Brother и Survivor.

Какво предпочитате да гледате?

От едната страна са популярни личности, определени от продуцентите за ВИП, които, затворени в една къща, показват своите положителни и не толкова страни. Вместо сблъсък на соц и съвремие ставаме свидетели основно на битови проблеми - глад и лукс, проблеми с алкохола, морално ли е да си момиче на повикване, има ли бъдеще брака на Жени и Тачо, унижава ли се сама Камелия Тодорова...

От другата страна популярни и неизвестни на широката публика оцеляват в Камбоджа. Освен физическите изпитания и тук присъства гладът, взаимоотношенията също са на показ. "Жълтото" и тук присъства, като за пример може да се даде "вълнуващият" момент с подсичането в слабините на Крум и има ли той почва в ефира.

И в двете предавания продуцентите залагат на сюжетни линии, в които водещ е флиртът, с удоволствие ни демонстрират и формите на някои от участничките.

Независимо от "хватките" на двете риалити предавания най-важният момент е кое копче на дистанционното ще натисне зрителят. Какъв е вашият избор?

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: SurvivorVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
29
 
! Отговори
Silver преди 9 години
Към днешна дата ги докараха до там, че българските телевизии да стават единствено и само, за това да чуеш някакви новини (нагласени или не) и да си гледаш мача. За друго аз тези канали не включвам. Далеч по-интересни предавания, от които човек има някаква полза са по каналите Discovery и National Geographic. Всичко друго е за промиване на мозъци и за затъпяване на народа. П.С. Да бяхте включили и някой друг турски сериал като опция за гласуване.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Риалититу ми е мноо по-дубро от риалититу ти!"Мерят си на кого му е по-голямо... реалитито.
10
3
 
28
 
! Отговори
wind преди 9 години
Нито едното, нито другото! И двете са бози...
9
2
 
11
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Как кое копче-на ХХL,разбира се.Като е - да е.
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В интерес на истината най-лошото е че и двете реалитита отразяват истинския живот-елементарни схеми, които се променят всеки ден,групиране, гнусни интириги, грозни махленски сканадали, което е точно бг действителност. Т.е ти играй честно, дръж се възпитано, пък ела да видиш ние каква шапка ще ти скроим
7
5
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 9 години
При всяко рефрешване на страницата "галсувалите" се увеличават.Защо ли става така .... ;)
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по-добре да гледам Сървайвър отколкото *** политици
5
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е платен материал за бТВ, защото им падна рейтинга. Гласувах, но не се отрази и продължава да стои на първо място Сървайвър...при положение, че повечето хора дори не знаят , че това нещо се излъчва...
4
3
 
17
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Така наречените от продуцентите "випове" са дребнави- всички до един, ведно с "голямата" уж йорданка христова, всички до един с ненадминато его, тесногръди и ограничени. Това не са "випове", това са хорица с дребни душици, за някакви пари готови да станат за кепазе на народа. Срам ме е, че ги наричат випове.Другото предаване е малко по за свят, нивото му е малко по високо и такива излагации не съм видяла.
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РИАЛИТИ Е ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ИСТИНСКИ Я ЖИВОТ А НЕ ТЕЗИ ПОРНОГРАФСКИ УРОНВАЩИ ПРЕСТИЖА НА ХОМО САПИЕНС, РЕАЛНО ЗАСЕКРЕТИХА ДАННИТЕ ЗА ПРИИЖДАЩИТЕ БЕЖАНЦИ ОТ БРАТСКА ТУРЦИЯ,РИАЛНО САМОЛЕТИ ПРЪСКАТ ОТРОВА НАД НЕБЕТО В ЦЯЛАТА СТРАНА,РИАЛНО ГУБИМ СТРАНАТА СИ,РИАЛНО СМЕ ПРЕД ВОЙНА С МЮСЮЛМАНСКА ДЪРЖАВА И ХУНТАТА НА ДС,ЕТО ТОВА Е РИАЛИТИ
2
2
 
25
 
! Отговори
Бат ви Арнолд преди 9 години
Опция номер 3: NatGeoWild, твърдо.БеГе телевизията се включва само за новините, иначе родните буламачи не се гледат. Панимаеш?
1
4
 
34
 
! Отговори
xx преди 9 години
аз с такива глупости не си губя времето!