Руски студентски град отвътре

Купоните съжителстват с мизерията
30 окт 2014 21:17, Александър Попов
162

Настроение винаги има. Снимка: kaifolog

Студентските градчета в соц страните не се открояват с кой знае какви хубави сгради и помещения. Неспирните купони на младите хора обаче създават един неповторим дух. Който винаги властва над мизерията.

Вижте руски студентски град отвътре в галерия, подбрана от kaifolog. Не очаквайте лукс и подредени общежития, но пък можете да видите нови приложения на печки, хладилници и вани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: студентски град
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
13
 
! Отговори
Самостоятелна стая преди 9 години
в московско общежитие ще си уредиш, ако направиш някои подаръци на съответното отговорно лице - чифт маратонки, бутилка марково питие. И готово! Ще си напишеш дисертацията спокойно, а и гаджета спокойно ще си каниш. Иначе, чужденците са разпределени така: Влизаш в едно антре, вдясно има баня-тоалетна, хем с вана, а в ляво и направо - вратите на две стаи; във всяка стая по двама човека. Но може и по един, ако се приложи описаният метод.Ако мама и тате са паралии, ще ти наемат частна квартира.
15
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Собака Мизерства ,болната ти глава . Стъпиха си на краката ,гледат си народа и държавата и много ,много не им пука за т.н. санкции.тази година два пъти вдигаха пенсиите и заплатите. гонят благоденствие на народа си ,а ние гонимдИмУкратията ,т.е. Михаля. На калпава дИ мУкратия ,Русия виновна.Мизерстваме ние.Внай-богатата по запаси на злато в Гейвропа, България ,наред с Франция- народа потънал в ДимУкратия ,мизерия, глад и дрехи втора употреба.Нали знаеш ,че лъжеш за Русия!!!!
14
21
 
16
 
! Отговори
тт преди 9 години
Абе стига сте яли л...а по руснаците ,а си вижте на......е български *** бе искариоти неблагодарни.
13
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !"Никога никого не са ограбвали.... За България с някои приближения може да се каже ама за Русия въобще не е вярно - само си припомнете че Русия за Полша е това което е Турция за България. Да не говорим за робството наречено "крепостни селяни" с векове.
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Днпро - 1От Карлуково ли пишеш,чоджум?
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
14 Блок на Студентски град в София - поне преди 7-8 години 235 стая изглеждаше по абсолютно същия начин. Всяка една от снимките може да е от там. Жалко, че не правих снимки тогава. Много се надявам да са го оправили, но надали.
10
2
 
45
 
! Отговори
бивш студент преди 9 години
Ми то като в София в Студентски град бе ... ех спомени, спомени.
9
26
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига писахте за Русия ! Те са били винаги велика държава и ще бъдат.Пишете и покажете нашето жалко положение в което се намираме след 25 години,, демократични реформи'',а както се вижда се задават нови ,,реформи''.
8
22
 
6
 
! Отговори
Дніпро - 1 преди 9 години
Истинная Русь - Украина против лже-Руси - московии. Русины-украинцы против русских-угрофиннов. Воины Лесо-Степи против смрадных порождений мордовских болот. Арии против азиатов. Свободные против рабов. Мыслящие против зомби. Будущее против прошлого. Козаки против орды. Киев против москвы. Наследники князя Святослава против наследников хана БАТЫЯ.
7
5
 
26
 
! Отговори
Бети преди 9 години
От живота си в Ст.град си спомням стаята на една приятелка, чиято съквартирантка беше украинка. Беше закачила един килим на стената и не даваше да го махат. Пълен кич, но за сметка на това беше душица и готвеше много добре.
6
20
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има 2 или 3 снимки на който със сигурност може да са каже че са от Русия на който снимки дори няма никаква техника и изглеждат доста стари на поне 10-15 години. Всяка от останалите снимки може да е от всеки край на света дори от България. Статията изглежда отново има за цел да опетни Русия и да манипулира хората.
5
30
 
67
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
До СобакаНормално е Русия и България да си приличат.Нормално е руснаците и българите да си приличат.Ние сме братя с руснаците ! Една религия, един произход, обща история, една писменост ...Общото между двата народа е и това, че никога и никого не са ограбвали.За разлика от САЩ и другите колонизатори от Новия световен ред.Правиш ли разликата ?!Затова онези са богати, а ние бедни.Крадците винаги са по-богати от честните хора !В такъв материален свят живеем просто ...
4
6
 
68
 
! Отговори
Пепи преди 9 години
Ако може да се върне времето и да съм студент пак - веднага приемам мизерията,дето я описва автора
3
24
 
64
 
! Отговори
Собака преди 9 години
Същата мизерия като България. Винаги съм олицетворявал България като малката Русия, или Русия като голямата България - трудно е да се каже! Същата разруха, мизерия, корупция... просто имат късмета да притежават голяма част от полезните изкопаеми в световен план. Иначе са си точно едни крепостни селяци, но селяци с пари и ресурси. Грехота е потенциала, които Русия има да бъде в ръцете на шепа олигарси, а целия руски народ да мизерства! Тази картинка да сте я виждали и в едни по-малки страни?
2
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на снимка номер 6 типичен руснак,нищо общо
1
18
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не вярвам, това е некаква плоска соросоидная пропаганда :))Буахахахахахаха