Германец си направил атомно скривалище поради страх от Русия

Той складирал оръжеен арсенал и големи хранителни запаси
Обновена: 22 ное 2014 16:47 | 22 ное 2014 16:46, Елка Василева
48
Германец си направил атомно скривалище поради страх от Русия
Снимка: архив, Reuters

Германската полиция съобщи, че е арестувала мъж, който си направил атомно скривалище, защото се страхувал от евентуално руско нападение, предаде Франс прес.

59-годишният електротехник от град Келхайм, в южната провинция Бавария, превърнал мазето на къщата си в бункер, където складирал истински оръжеен арсенал и големи хранителни запаси. Полицията конфискувала две автоматични стрелкови оръжия, 80 пушки, 60 пистолета, около 20 000 муниции и 40 килограма взривни материали.

Мъжът направил скривалището съвсем сам. Той не проявява признаци на психически отклонения, нито има екстремистки профил.

Полицията действала по сигнал. Мъжът е задържан за незаконно притежаване на оръжия и нарушаване на закона за експлозивите.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
15
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
Putin trqbva da si hodi veche.
17
1
 
10
 
! Отговори
до 16 преди 9 години
Още е жив? Трябва да е на 125 години. Кой е наивника в случая?
16
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците настъпват. И да се криеш, прошка няма да има.
15
11
 
6
 
! Отговори
как закалялась сталь преди 9 години
До *** стомановче кво му се случи на хитлер..избяга на север и още е жив...наивници
14
2
 
15
 
! Отговори
чугун стоманов преди 9 години
то бункера на дяда му адолф беше непревземаем знаете какво му се случи
13
0
 
14
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Не дай си боже ,ако потрябва изобщо няма да му помогне най много да му отложи края ,а иначе луд за връзване при такова облъчване от всички медии какво може да се очаква.
12
0
 
17
 
! Отговори
4,2 TD I преди 9 години
хубаво е да има страх от ядрена атака хубаво е да има надпревара във въоражаването хубаво е да има двусистемно контролиране на света...така спирачките държат повече и нито един от двата хегемона няма да може да се нарече Господар на света....
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха ха, смятай как ги зомбират по телевизията. Бре този Путин побърка ги - то не бива глупости, не бива простотии да се сипят по него и по Русия в западните медии. Скоро и за лека нощ деца, като вампир кръвопиец ще го покажат, за урок на "бъдещето поколение".....
10
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственото решение за Европа е Германия + Русия. Едните имат технологии и хора, които могат да работят, другите ресурси. Руснаците са същите завистливи мързеливи гадове като нас. Само с ресурси не става. Ако се разберат, ще е най-добре за Европа, но САЩ не могат да позволят.....
9
0
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Дори "противоатомно" е неправилно. Трябва да е "противоядрено", както и бомбите трябва да са "ядрени", а не "атомни". При избухването им се делят ядра. При деленето на атома най-много електрически ток да се получи.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Amerikanskite Multimilioneri ve4e si postroiha podzemni bunkeri v Arizona=kogato re6at da ni uni6tojat bilo s navodneniq, bolesti, meteoriti, qdreni bombi i t.n. =vremenno 6te se priutqt tam.....
7
1
 
3
 
! Отговори
Tea_marian@yahoo преди 9 години
Има опастност да се насочи към собственото си правителство !
6
6
 
15
 
! Отговори
до Драго преди 9 години
Драги ми Драго ,Европа и сега е германска провинция. Войната се води за иономически интереси .Щом европейците предпочитат германски коли , германска химия и т.н. значи геманците са спечелили. Руснаците ще спечелят ако поне всяко второ нещо което купуваме е произведено в Русия.За съжаление то е произведено в Китай. Между другото руснаците постъпват доста рационално -вместо да правят противоатомни скривалище те си живеят в радиация за за привикнат.
5
13
 
14
 
! Отговори
Серафим преди 9 години
Като си гледам БВМто на фона на снимката на баща ми с москвича си мисля - по-добре германска провинция отколкото руска губерния. Споделих това с един поляк - въпреки оръфания полски учебник по история и той се съгласи.
4
2
 
15
 
! Отговори
ДНСК преди 9 години
Така става като се строи незаконно - ако беше с европроект даже можеше да си възтанови средствата!
3
12
 
25
 
! Отговори
Драго преди 9 години
Ако не бяха Руснаците сега Европа щеше да е Германска провинция,бая бой ядоха Германците от Руснаците.
2
2
 
22
 
! Отговори
бравос преди 9 години
Започна се , *** той не противоатомно убежище , той цял военен бункер направил.оръжия, боеприпаси, да бе сложил и една руса кака за цвят :)
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно мозъка му не е издържал на напрежението и е дал на късо.