Сбъркани времена: Младите не пият и не мислят за секс

55-годишните пък искат татуси и секс с непознат
Обновена: 30 мар 2015 14:11 | 27 мар 2015 10:42, Александър Попов
46
Сбъркани времена: Младите не пият и не мислят за секс
Снимка: Reuters

Живеем в интересно време, в което порядките се менят много бързо. Поредното доказателство за това е проучване на Острова, което показва, че младите са по-консервативни дори от родителите си.

Списъкът с най-големите желания на младите е къща, семейство, деца и автомобил. Накуп. В същото време навършилите 55 години искат да си направят татуировка, да скочат с парашут, да спят с непознати, съобщи в. "Мирър", позовавайки се на резултатите.

Възможно е с напредването на годините хората да стават неразумни, или младежите да са слезли на земята заради рецесията и все по-скъпото удоволствие да гледаш дете. Сексът с непознати дори не фигурира в първите 15 желания на младите.

49% от тях обаче посочват на първо място да притежават собствен дом. Това вече е непостижимо за много повече хора в сравнение с 2003 и 2004 година.

Сред най-големите желания на възрастните е също да започнат собствен бизнес.

През 2003-2004 г. 59 процента от хората на възраст от 25 до 34 години във Великобритания са притежавали собствен дом. Сега процентът им е спаднал до 36.

Младите сега сякаш са по-различни. Те например пият по-малко от предишните поколения. Възможно е кризата да ги е направила по-разумни, или да е отнела удоволствието им от живота и да ги е накарала да мислят за най-належащите неща, например да имат покрив над главата си.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: алкохолученисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
6
 
! Отговори
А преди 9 години
ПИЯТ ПО-МАЛКО, ЗАЩОТО СЕ ДРУСАТ С КАКВИ ЛИ НЕ ***!
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно време да вкараш жена в леглото си беше трудна работа. Запознаваш се с родителите, доста срещи, кино, театър и чак тогава ако ти пусне. Сега момичетата го правят за здравей-здрасти, все едно си мият зъбите. Никакъв свян. Докато станат на 20, повечето имат о 5-6 бройки. Това ако е нормално за вас, хубаво.
26
2
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 9 години
Ще се изненадаш, но тук (Варна) се работи и в събота по 10-тина часа на ден без "да се пие кафе и цъка в нета". А за другото си прав, който "иска да живее, бяга в чужбина".
25
3
 
11
 
! Отговори
мп преди 9 години
Всички млади,които учат и работят т.е.издържат се сами и са от село пият само събота и неделя.Ама пият като смокове. А в понеделник са като вертолетни перки,не знаят на ой облак са.Три години работих със студенти и знам какви тарикати са.Особено тия от село
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това "изследване" няма нищо общо с действителността.-----------Това е истината!
23
1
 
16
 
! Отговори
Гюргя преди 9 години
По-скоро бих казал, че младите в момента имат достъп до образование и видяха до какво води хазарка, алкохола и прокопсания начин на живот.. заради това всеки има амбиции и не иска да си пропилява младостта, с идеята да изгради нещо, което да му осигури поне спокойни старини, ако това е възможно в тези трудни време.. според мен младите имат много добри приоритети.. напиването е лесно!
22
6
 
35
 
! Отговори
за 15 преди 9 години
Защо му слагате минуси бе,***,по тошово време 88% от нашенците имаха собствено жилище!България беше на ПЪРВО място в света по собствени жилища!Много *** по тия форуми,много нещо!
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това "изследване" няма нищо общо с действителността.
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и какво винаги нищо общо с България :)докато можеш - нямашкогато имаш - не можеш
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Sega mladejite gi napraviha na zombita s toya internet
18
3
 
25
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Жилище можеш да си купиш без пари в почти всяка затънтена точка на света. Проблема е, че всеки иска да живее у градо, до мола, и да работи на бюро. Тая илюзия скоро ще се разпадне.
17
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Аз не вяряам на това проучване просто поръчково написано проучване виж младите англичани които идват у нас на почивка какво правят и ще разбереш истината.Не ги упреквам повечето млади са по живота да си пиинат и веселят в момента.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пък при нас наборчетата им само поркат и са мангранясват на поразия.
15
3
 
14
 
! Отговори
позитивно преди 9 години
Много обнадеждаващи резултати дава изследването. Браво на младежите, а и на по-възрастните.
14
2
 
5
 
! Отговори
geyove преди 9 години
V bilgariya napravihte li isledvaniya ne v bg mladite byagat da rabotyat v chujbini a starite edvam jiveat do 55 poveceto ot glad umirat
13
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Викат му, *** ценности.
12
5
 
33
 
! Отговори
zvezdichka преди 9 години
Всеки мечтае за това, което няма. Младежите имат секс и пиене на воля или поне могат да си го набавят много бързо и без усилия, мечтаят за дом и кола, защото е непостижимо.За мъж на 55 жилището и колата са отдавна постигнати и не са никаква мечта, виж - секс за една нощ е позабравен и далеч по трудно постижим лукс ако искаш да е с емоция, а не с пари, разбира се.
11
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до4ооо добре, че си ти да ни кажеш. ти си бил там ли?
10
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
45% мечтаят за собствено жилище, което за мнозина е непостижимо....А при социализма, всеки който искаше се обзавеждаше със собствено жилище. Значи тогава сме били много по-напред от тези, които водят живот назаем сега.
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички виждаме колко си живеете в София:) и където и да е! истината е че който иска да живее бяга в чужбина, който иска да оцелява си седи на д. в бг. Сори брат, но тук на работа не всички ходят за да пият кафе и да да цъкат в нета, тук наистина се работи, дори в Петък представи си:) Щеше да ми е хубаво да си чеша езика с теб цял ден:)