Ким Чен Ун се скара на ферма за костенурки

Липсвала стая за революционна слава и възхвала
Обновена: 21 май 2015 14:16 | 19 май 2015 12:07,
138
Ким Чен Ун се скара на ферма за костенурки
Снимка: Reuters, архив

Севернокорейският ръководител Ким Чен Ун остро разкритикува ферма за развъждане на костенурки заради идеологически пропуски - управата й не била обособила специална стая за революционната слава, съобщава агенция ТАСС.

Комплексът, разположен на брега на река Тедонган близо до Пхенян, бил изграден по инициатива на баща му, Ким Чен Ир.

По време на своята инспекция Ким Чен Ун се възмутил от факта, че във фермата не бил обособен кабинет за изучаване на революционната история на страната. "Тези, които не помнят заслугите на ръководството на КНДР, са неспособни да управляват производството", заявил младият лидер.

Според него липсата на специално обособеното помещение говорело за "некомпетентността и остарялото мислене на администрацията на това стопанство, което води и до лошата организация на работата".

Според Ким Чен Ун е недопустимо да се проявяват "пораженчески настроения" в годината, когато целият севернокорейски трудов народ ще отбележи 70-та годишнина от основаването на Трудовата партия на Корея.

Севернокорейският ръководител дал своите указания кардинално да бъде променен стилът в работата на фермата съобразно с най-новите научни достижения - тя да бъде електрифицирана и да бъде оборудвана по съвременните стандарти, така че да се превърне в "образцово стопанство".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
8
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Пропуснали сте да отбележите, че Ким им е дал срок от един месец да се подготви празнично откриване на въпросната зала, при което всички костенурки да са строени в редици и да пеят корейския химн, махайки с крачета. И не дай си Боже някоя костенурка да не изглежда патриотично или да пее фалшиво. Знаете какво ги чака!
86
1
 
11
 
! Отговори
ферхунде преди 8 години
ЕЙ, ГОЛЕМИ СТЕ ***-ТРОЛЧЕТА ЧЕРВЕНИ. ГАТ ХОДИ ОРЕХА ДО ВИЕТНАМ ДА ОТКРИЕ РЕСТОРАНТ НА ЕДНА ЧЕРВЕНА КРАДЛИВА ***, НЕ КАЗАХТЕ ГЪК, А СЕГА РЕВЕТЕ КАТО ЗАКОЛЕНИ. ГАТ ОБРАХТЕ БАНКИТЕ "96 г. ПАК МЪЛЧАХТЕ, ГАТ КРАДАХТЕ С ЦАРЯ И ПО ВРЕМЕ НА СТАНИШКО - МАЛЪК ***, ПАК МЪЛЧАХТЕ, А СЕГА СЕ ТРЪШКАТЕ КАТО ПРЕМИЕРА ЛИТНАЛ ДО РАЗГРАД. МАСЛАРОВА КАТО ЛЕТЯ ДО ЯПОНИЯ ПАК МЪЛЧАХТЕ-ДА ГО СЛОЖА НА ВСИЧКИ ДО УСТАТА. НЕ СЪМ *** ИЛИ ОТ ГЕРБ, ПРОСТО ОТБЕЛЯЗВАМ.
85
0
 
10
 
! Отговори
васето преди 8 години
костенурките ще бъдат брутално разстреляни за измяна на лидера !!!
84
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шорошоидите ги подвеждат другарите от ЦРУ. кой ще хаби снаряди за демокрадски *** - сстемата за обезврежданена чуждестранни *** е следната - събира се партийната организация, *** в средата на плаца, надяват му две стари автомбилни гуми и малко газ.
83
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обама се държи като *** в джунгла - Ким е и много наблюдателен, изключително точна преценка за Обонго Бонго.
82
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шефа на неелектрифицираната ферма за костенурки е разтрелян собственоръчно от диктаторчето с противотанкова полева гаубица. Лилипутин е изпратил поздравителна телеграма.
81
8
 
14
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Вече има ток в Северна Корея, скоро очакваме и в Съветския Съюз.
80
4
 
3
 
! Отговори
Търси истината преди 8 години
Каквато и помия да бъде подхвърлена на Псетата от Господарите , те с мазохистично удоволствие поглъщат бавно, изпитвайки *** наслаждение от всяка хапка. От прочетените коментари разбирам, че повечето им автори са ***!
79
2
 
14
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Да се екзекутират костенурките.
78
2
 
18
 
! Отговори
Силвия преди 8 години
Това недоразумение на природата няма ли да го очисти някой най-накрая?!
77
1
 
28
 
! Отговори
Xа-ха преди 8 години
Хахаха с най-новите научни достижения - да бъде електрифицирана!!!
76
2
 
5
 
! Отговори
Клоп преди 8 години
Гейша
75
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквайте скоро същото и в Русия...
74
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 103 правилно мислиш раптор може и с повече ескадрили да се справи тия които са поставени на паметници искаш да кажеш
73
3
 
7
 
! Отговори
kostov преди 8 години
Северна Корея няма как да бъде агресор и окупатор в Корея. С други думи корейци не могат да бъдат агресори в собствената си страна. Както северните щати не могат да бъдат агресор в гражданската война с южните щати. Агресори в Корея могат да бъдат само чужденци, например японци или американци. В собствената страна можеш да водиш само гражданска война, но не и агресия.
72
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доказано е, че само един F-22 Раптор може да се справи без проблем с цяла ескадрила съветски изтребители, още повече ако са 50-60 годишни. В такъв случай дори няма да разберат от къде ще им дойде...
71
3
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Вожда явно си мисли ,костенурките нинджа са истински и подготвя адекватен отговор на заплахата от САЩ
70
1
 
20
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Прическата.Прическата ме кефи.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
я, тука имало един гледач на костенурки, здраво се е стреснал от критиката на вожда, 30 славни коментара по въоръжението във фермата за по-малко от час
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корейска война самолетиПо-2 (по кодификации НАТО: Mule Мул) биплан, созданный под руководством Н. Н. Поликарпова в 1928 году. Кукурузник, съветски селскостопански самолет. По време на корейската война 1950-53 г. самолети По-2 унищожават при нощни рейдове, при това с жени-пилоти: -28.11.1950, 11 бр. F-51 Мустанг;-01.12.1950 транспортен C-47;-17.06.1951 9 бр. F-86 реактивни Сейбр;- 23.09.1951 2 бр. F-86;И т.н.Air power history" - "бэдчек чарли" рейдов