Ким Чен Ун се скара на ферма за костенурки

Липсвала стая за революционна слава и възхвала
Обновена: 21 май 2015 14:16 | 19 май 2015 12:07,
138
Ким Чен Ун се скара на ферма за костенурки
Снимка: Reuters, архив

Севернокорейският ръководител Ким Чен Ун остро разкритикува ферма за развъждане на костенурки заради идеологически пропуски - управата й не била обособила специална стая за революционната слава, съобщава агенция ТАСС.

Комплексът, разположен на брега на река Тедонган близо до Пхенян, бил изграден по инициатива на баща му, Ким Чен Ир.

По време на своята инспекция Ким Чен Ун се възмутил от факта, че във фермата не бил обособен кабинет за изучаване на революционната история на страната. "Тези, които не помнят заслугите на ръководството на КНДР, са неспособни да управляват производството", заявил младият лидер.

Според него липсата на специално обособеното помещение говорело за "некомпетентността и остарялото мислене на администрацията на това стопанство, което води и до лошата организация на работата".

Според Ким Чен Ун е недопустимо да се проявяват "пораженчески настроения" в годината, когато целият севернокорейски трудов народ ще отбележи 70-та годишнина от основаването на Трудовата партия на Корея.

Севернокорейският ръководител дал своите указания кардинално да бъде променен стилът в работата на фермата съобразно с най-новите научни достижения - тя да бъде електрифицирана и да бъде оборудвана по съвременните стандарти, така че да се превърне в "образцово стопанство".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През 1951-53 КНДР води война със следните държави: Република Корея, Белгия, Гърция, Колумбия, Люксембург, Холандия ,САЩ, Тайланд, Турция, Филипините, Франция, Етиопия, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, ЮАР. При това КНДР се бие със старо съветско оръжие ПП Шпагин и Т-34 . Познайте кой побеждава? При това, КНДР е основана през 1945 г. , тоест няма и шест годишна история.Не ми се помисля, какво ще стане днес, когато Ким има ядрено оръжие и балистични ракети . Ще сгази ФАЩ като бясна крава теленцето си.
66
2
 
7
 
! Отговори
полигон ново село преди 9 години
Великата армия на С.Корея:танкове: ПТ-76 (60 годишни), ТИП-59 (50 годишни), Т-55 (60 годишни), T-62 (50 годишни)изтребители: МиГ-17 (60 годишни), Шънян J-6 (50 годишни), МиГ-19 (60 годишни), MиГ-21 (50 годишни) бомбардировачи: Ил-28 (60 годишни)Най-новата им военна техника е руска и е на около 30-40 години. Аз мисля че на американците им е спукана работата!
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разследването за произхода на кибер атаките, поразили системите на няколко южнокорейски банки и медии през 2013 , продължава и в момента. Въпреки че формално вече се доказа, че ударът е дошъл от китайски IPадрес, то от Сеул вярват, че основният виновник за атаката е съседната Северна Корея. Според корейски и щатски експерти Пхенян разполага със специално обучени екипи от хиляди кибер бойци, които действат както от родна територия, така и от чужбина, пишеАсошиейтед прес.Професионално нанесеният удар доведе до спирането на общо 32 хиляди компютъра и сървъра на три големи местни телевизионни
64
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Образованието в Северна Корея е на много високо ниво. Нивото на грамотност сред населението е 99% едно от най-високите в света, над държави като Франция, Белгия и Австрия. Всички нива на образование са задължителни. Към тях се причислява и детска градина (общо две години). Заразени с HIV/СПИН: 0, данните са от 2008. Етнически най-чистата нация в света.
63
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скандал в САЩ големи фирми от електрониката са обвинени че купват злато от КНДР чрез китайски посредници. В края на 2013 г. няколко медии, включително севернокорейската държавна агенция Yonhap, съобщиха, че Пхенян обработва и продава злато на Китай. Според данни на южнокорейското правителство от края на 2013 г. Пхенян разполага с около 2 000 тона злато. България има резерв 40 т.
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И сега като станат едни големички, яки, яко-патриотични костенурки:)
61
0
 
5
 
! Отговори
ти да видиш преди 9 години
костенурки и революционна слава. ооо, води ни, Партийо, води ни! дерзайте, другари ким!"всяко яйце бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите!"/тия от фермата за охлюви в съседното село сигурно вече са изпъдили охлювите от бараката и са наредили възхвалителните снимки, лозунги и задължителния стенвестник над ордените, значките и медалите/
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-големия цирк ще е когато го погнат тоя....
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А аз се чудех откъде са дошли костенурките - нинджа.
58
0
 
11
 
! Отговори
хахахахахаха преди 9 години
Другари, спуснаха ли ви опорните точки вече? САЩ ги било страх от С.Корея? Малиииии! Тоя на снимката е особено опасен! С руски самолети и танкове от преди 50-60 години ли ще борят американците?
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще има май още работа за зенитнито оръдие.
56
0
 
5
 
! Отговори
baidu преди 9 години
Айде сега всички от фермата на разтрел със зенитно оръдие.
55
6
 
6
 
! Отговори
Бай Найчо преди 9 години
Абе аз и комшията сме убедени че по-пропаднало и по-деградирало от България няма. Оставете ги там жълтурите, вижте какви чудеса стават в нашата ***. Няма такава държава и никъде по света няма да се появи такава държава. Всичко у нас е абсурдно като в Алиса в страната на чудесата.
54
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"най-новите научни достижения - тя да бъде електрифицирана"Ех, комунизъм...Догодина - цели проводници.
53
1
 
5
 
! Отговори
До 61 преди 9 години
Ненормалника си ти! Все някой трябва да пази света от ненормалници като Саадам, Бен Ладен, Кадафи, Милошевич и тем подобни ***. Ако подкрепяш подобни *** значи си *** и имаш нужда от спешна медицинска помощ. Малко са 800 американски бази даже, повече трябват! И не ми казвай, че сериозно си мислиш, че САЩ ги е страх от тези смешници. Толкова е смешно, че няма на къде! Осъзнаваш ли, че САЩ могат да изравнят със земята севернокорейците за секунди? Просто не ги взимат на сериозно...
52
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ имат около 800 военни бази в други държави по света, които им струват 100 милиарда долара годишно - броят им може да е по-висок, тъй като това зависи дали се включват базите в Ирак и Афганистан.
51
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
където е демокрация - лошо ли живеят хората там?Част живеят добре, малка част ммного добре и голяма част блъскат като катерици в колело.Затова десетки хиляди от ЕС се включиха и биият на страната на Ислямска държава - я кажи дали има и един българин там.Независимо от мизерията, българите търпят защото имат собствени жилища - гладуват, без ток и отопление, но все пак в къщи.Всеки голям европейски град - включително и Брюксел има цели райони гета с армия мизерници.Виж районът около ж.п. гарата нБ
50
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
горката ферма ... сега костенурките ще ги разстрелват една по една
49
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ги застрашава тези ненормалници и срещу кого се готвят да воюват? Защо САЩ имат 800 военни бази по света? Защо САЩ бомбардират Ирак, Афганистан, Либия и където заварят, само КНДР не смеят да пипнат? Е , отговорът е *** - страх, майка.Та КНДР е първата държава опухала славните рейнджъри - били са ги като маче у дирек! Заедно с още 15 държави. Как няма да мразиш Ким?
48
2
 
11
 
! Отговори
До 56 преди 9 години
Какво й има на демокрацията? Виж западните държави, не само САЩ, където е демокрация - лошо ли живеят хората там? Ако говориш за побългарената демокрация, наложена от комунистите - прав си! Ако в България имаше истинска демокрация нямаше да живеем като скотове и като цяло държавата ни нямаше да бъде на това положение. За всичко са виновни комунистите, ама това повечето хора не го разбират...