PETA с кампания срещу мъж, напсувал овцата си

Животното не се чувствало засегнато, уверява фермерът
25 май 2015 20:35,
44
PETA с кампания срещу мъж, напсувал овцата си
Снимка: Reuters, архив

Природозащитниците от PETA обвиниха австралийски фермер, че е... обидил овца.

Скрита камера заснела как австралиецът Кен Търнър използва нецензурни думи към животното. Организацията не просто са осъдили лошия език на животновъдеца, а и са организирали публична кампания срещу мъжа.

"Твърдят, че съм използвал лош език в имота си по адрес на овца, а тя би могла да се засегне от думите ми", разказва Търнър пред британския "Мирър".

Фермерът хулиган се обърнал към австралийските власти, които потвърдили – Търнър не е извършил нарушение, обиждайки овцата.

Самият фермер също потвърждава: Животното не се е почувствало засегнато. "Все още не е дошла при мен да се оплаче", допълва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: фермеровцапсувняPETA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
49
 
! Отговори
Мими преди 8 години
Не го харесвам Путин, но шапка му свалям, че ги изфъшка със закон всички тези паразитни неправителствени организации от държавата! Браво!
5
3
 
33
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Е какво се учудвате. Пета са същите НПО-планктон като нашите хелзински комитети, амнестита и райтове. Ако могат да изсмучат проблем от пръстта си ще им финансиране, ако не могат -няма. При тях това е въпрос на оцеляване. Путин скоро ще им бие шута обаче.
4
3
 
29
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Изкукуригали природозащитници,които защитават правата на овцата.
3
3
 
28
 
! Отговори
Преди време,комшийка преди 8 години
прибра улично коте. То порасна голям котарак, който пикаеше навсякъде из апартамента й. Стълбището вонеше неописуемо. Жалвахме се къде ли не, но никоя инстанция не успя да ни помогне, а съседката хленчеше,че след като е овдовяла, а децата й се оженили и отделили, "единственото й другарче" бил котаракът. Той не бил виновен за това, че пикае, защото по този начин "бележел територията си" - това било нещо, което природата му втълпявала.Много псувахме този котарак, но никой не предприе кампания!
2
0
 
25
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
бухахахахах... Ааааа стига е....
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е това РЕТА ?