Живот по азерски със стоки европейски

Вижте как живеят богатите деца на Азербайджан
29 юни 2015 21:35,
64

Снимка: Instagram

Те са млади, красиви и имам всичките пари, които са им нужни, за да живеят живота на героите от "Ориндж Каунти". Те са богатите деца на Азербайджан, които определено не вярват в максимата, че скромността краси човека.

Канал в Instagram бълва всекидневно снимки от пищния им живот. Вижте част от него!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА ХАМСТЕРИТЕ. ЦЯЛАТА СИ ПРОДУКЦИЯ ВНАСЯТ В РУСИЯ И СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ .
39
0
 
1
 
! Отговори
Ал преди 8 години
А снимка 10 означава ли , че бедните азери карат съветски автомобили?
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ем, хазар-байджанска им работа.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако нямали петрол,ако нямали онуй,важното че го имат да му мислят тез които нямат.
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май напоследък стана модно да се казва, че богатите са красиви. Няма значение външният им вид а красотата на портфеила.
35
0
 
18
 
! Отговори
художника преди 8 години
Баси богаташите, един свесен фотоапарат немат. Снимките са правени с нек`ъф долнопробен GSM .Па и сичките се снимали отвън до колите, ни един не видех вътре. И аз на "Марина Диневи" моа да се снимам до некое "Бентли" и после да се пусна у фейса.Ех, наивници !!!
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да са живи и здрави! Браво!А вие продължавайте да се покланяте слепешката на работите които ви набиват в главите за религиите. И да симпатизирате на грузинци и арменци само защото били "от нашите". Все тая и за едните и другите. И едните и другите са хора и са живи същества, само дето красиви арменки не знам да има, красиви грузинки чат-пат има, ама са изключения. А азерките са друго нещо - пълни са с неземни красавици.
33
1
 
13
 
! Отговори
Cky2kbg преди 8 години
Нали се сещате, че тук е сниман Бялото слънце на пустинята. За 10 години дръпнаха много преди това имаха конфликт с Армения. И за инфо- там няма бедни азери също както в Кувейт и другите с нефта. Такава е политиката на държавите.
32
5
 
18
 
! Отговори
Ясен преди 8 години
Ах, петрооооолът. Без него тези щяха да ринат кравешки ***.
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оцеляването по единично е масово самоубийство. Не им се кефете много, защото няма нищо градивно в този охолен живот, липсата на ангажиронст и някаква адекватна цел, води до безсмислени действия и да не свършат, като красивата дъщеря на Уитни Хюстан. Да имаш пари понякога може да ти коства живота в резултата на това, че с пари можеш да имаш всичко, което е илюзия. Посягаш към пиене, дрога, пластични операции...
30
3
 
6
 
! Отговори
haha преди 8 години
Поздравления за интересния материал.
29
1
 
7
 
! Отговори
Istinata преди 8 години
Na edna ot snimkite ima kilim, zashtoto ako dobre vijdate varhu neq ima postavena niska masa za plodove i i pushene na nargile. Tazi tradiciq e ostanala ot vremeto na sultanite. I stiga sme gledali v chorbata na drugiq, to taka davai nared na vsichki darjavi da vidim bogatashkite deca, ama ne e tova nai-vajnoto, 4e parite im ne sa ot nashiq djob. Zashto nikoi ne govori za nashite pari, parite ni ot danaci i tok kade sa?.... Zashto nikoi ne sadi nashte, mi nima nashte sa po-dolu ot tqh, nima nashte ot narodnoto sabranie nekarat Mercedesi za 150000 Euro. Koga shte si otvorite ochite strahlivci
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новите Шейхове на Света Вие как я смятате тая работа
27
6
 
16
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Странно, очаквах москвичи и пачки с рубли. Явно богаташите в Азербайджан не са чули още от чугунените глави, че Западът умира и истинският просперитет е в Раша... хахаха. :)))
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
:)) Този кич с килимчетата ме разби
25
7
 
12
 
! Отговори
Леля Дочка преди 8 години
Добре де, но Азербайджан не бе ли ислямска страна? Защо уруспиите по снимките са полу-голи? Или може би са Наташки, налазили ги от Бензиностанцията, които се плющат с *** за кутия Кока Кола и пакет цигари?
24
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето снимки на коли са с истамбулски номера.
23
4
 
5
 
! Отговори
ха преди 8 години
Mлади да , ама красиви...
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости !
21
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се кефя да гледам богаташчета как си живеят охолно, докато тука свързвам двата края. Вместо да инвестират парите си в нещо градивно, да отворят работни места, да завъртят парите си обратно в икономиката ... те си купуват мега скъпи и безсмислени неща. И така какво излиза - 90% от хората носят на ръце останалите 10%, които просто си трупат. Това са туморите на едно общество! По скоро ми се повдига от тези снимки.