Румънчета тренират здраво, ще стават културисти

Джулиано и Клаудиу Строе – съседски батки от малки
8 юли 2015 20:15,
49

Снимка: Facebook

Джулиано и Клаудиу Строе са две румънски дечица, които имат различно детство. Всъщност на тяхната физика могат да завидят много фитнес маниаци.

Двете деца тренират всеки ден по два часа с тежести. Баща им, Юлиян, им е съставил строг режим. Мечтата му е един ден децата му да имат световна спортна слава.

Вижте бъдещите румънски звезди в културизма!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ще е пагубно за здравето на тези деца, С този спорт е нормално да започнеш да се занимаваш активно около 18 годишна възраст. На тези деца нито ендокринната система им е изградена, а за костната няма смисъл да споменавам. Да нека стартират с плуване пък тежестите по-натам.
30
0
 
0
 
! Отговори
горкичките преди 8 години
Предстои им страхотно бъдеще - ще станат буцести бичмета, а на 40 г вече ще са ще са разплути като мекици. Видях израстването на 2 такива момчета с очите си.Бащата е за убиване! Спортът трябва да поддържа здравето и тонуса и да доставя удоволствие - когато стане мания само психиатър може да помогне.
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като бях малък с дечурлигата от квартала ритахме от сутрин до вечер топка. Още помня, как излизахме към 8:00 сутринта и към 3:00-4:00 следобяд бабите обикаляха по игрищата да ни прибират за обяд. Добре че тогава не са знаели какви непоправими щети ни е нанесъл спортът, че щеше да ми е много тъпо ако по цял ден трябваше да се чудя какво да правя.
28
2
 
3
 
! Отговори
тттт преди 8 години
Всеки човек, които е стигнал до върха в която и да било дисциплина, води изключително натоварен начин на живот.Вие например знаете ли, че нашите художествени гимнастички тренират от 5 годишни по 8-10 часа на ден. Всекидневно, почти без почивки. И те са нашата гордост, нали?А тези деца тук ги оплюхте до не знам къде си. Питайте Джокович, Григор Димитров, Роладно, Меси - всички ще ви кажат, че за да стигнеш до тези успехи трябва да си много всеотдаен.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много харесвам хора, които спортуват, най-малкото защото имат добре изглеждащо тяло. В случая може би наистина е малко прекалено, но да не би да е по-добре да стоят по цял ден пред таблета и телевизора или пък да пафкат цигари?
26
1
 
6
 
! Отговори
Хайде стига де преди 8 години
1. Отварям новина, в която има галерия със снимки (като тази новина).2. Започвам да пиша мнение под новината, но забелязвам, че съм сбъркал. За да си оправя грешката, използвам стрелките наляво/надясно.3. СТРАНИЦАТА СЕ ПРЕЗАРЕЖДА И ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ КАТО КОМЕНТАР, СЕ ГУБИ.dnes.bg, оправете си сайта, моля! Наемете си двама ученика програмисти, за 2 часа ще го решат проблема.
25
1
 
10
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
Това е престъпление!
24
0
 
4
 
! Отговори
мъдрец преди 8 години
няма да станат културисти
23
1
 
7
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
Gorkite deca, plod na neosy6testveni roditelski me4ti i ambiicii v kombinaciq ot nacionalna kulturna i intelektualna degradaciq. Bravo na tozi koito komentira za muzikanti i matematici. Ima tolkova po-zna4imi profesii i nasoki za razvitie, no ne te 4e bi4at bicepsi i 4e stavat bi4eta Lek, i 4e se nadyvat pred tehnite sasedki koito ot malki trenirat za modelki i manekenki pred ogledaloto v toaletnata na selskata diskoteka. az sushto sportyvam ot vreme na vreme za zdrave. Nishty li4no sporta...
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"батка", "баце" - здравей село!!
21
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще станат като нашите батки.С избръснати крачета и гърдички .абе сладури.
20
0
 
6
 
! Отговори
Alex преди 8 години
Днес, първо се осведомете преди да пишете ! Те имат генетично "заболяване" , което се нарича - миостатинов дефицит. Същото което прави примерно белгийските бикове мн мускулести и едри.
19
4
 
8
 
! Отговори
аз преди 8 години
Мен ми мяза на Photoshop. А накарай дете по 2 часа да прави такива упражнения...
18
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едни от най-простите нации в света. Ние и румънците. Няма да мечтаят да станат музиканти или математици, а ще искат да са мутри.Обичайната балканска селяния...
17
0
 
17
 
! Отговори
педо мечка преди 8 години
Мноо педофилска ми изглежда тая работа.
16
1
 
36
 
! Отговори
Човека преди 8 години
е така ако тренират ще останат джуджета...
15
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вдигане на тежести не е за тази възраст. Организма расте и тялото ще се де деформира. Вдигането на тежести на тази възраст забавя растежа,според мен е невежество
14
1
 
48
 
! Отговори
от мен преди 8 години
добре бе , не мога да разбера защо родителите си избиват комплексите върху децата?! Щом аз не сам културист,футболист,лекар,адвокат и т.н. детето ми ще е.. е ще е,ама не..
13
5
 
18
 
! Отговори
бургаска Батка преди 8 години
ей шматки, трябва да плащате авторски права на община Бургас за ползването на думата "батка"
12
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Световната индустрия по културизъм бележи печалби отмилиарди долари, така че не очаквайте да ви кажат истинскитеефекти върху тялото. За мен слециално - имах неприятности в службата, стрес, продължителнаработа по проекти когато по случайност ми измериха кръвното беше около 180/110.За около година време промених режима на хранене и започнах да бягам редовнокато постепенно увеличих дистанцията на 11 км дневно. Сега кръвното ми е 110/70,което с тъпите щанги никога нямаше да се постигне