Мъжка ярост: Жена без ръце... не могла да роди

Оказало се обаче, че съпругът има репродуктивен проблем
5 авг 2016 19:47,
20
Мъжка ярост: Жена без ръце... не могла да роди
Снимка: Twitter

Кенийката Жаклин Муенде остана без ръце и глуха с лявото си ухо след жесток побой от мъжа си. Причината - той я обвинил, че заради нея не могат да имат деца.

Според лекарите в Найроби обаче мъжът има репродуктивен проблем, пише местният "Дейли нейшън".

Стивън Нгила нападнал съпругата си с мачете на 23 юли. След това заплашил и баща й.

Мъжът е арестуван, когато се появил в болницата, за да види как върви лечението на Жаклин.

Посолството на Бангладеш в Кения обеща на Жаклин тримесечна помощ, а депутат в държавния парламент - по 250 долара месечно за транспорт и терапия.

Малко преди да бъде обезобразена от мъжа си, Жаклин потърсила помощ, оплакала се, че има проблеми в брака, но й казали, че почти всяка кенийска жена е жертва на домашно насилие. Местният пастор й препоръчал да се смири и да поправи сама брака си.

34-годишната жена е женена за Стивън от 7 години. Описва мъжа, за когото се оженила преди години, като добър и вярващ човек. Оженили се три дни, след като се запознали. С течение на годините се променил и започнал да пие.

Днес се очаква насилникът да се изправи пред съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази статуя е част от хибридната война водена от САЩ против целия свят
11
4
 
50
 
! Отговори
Мъж! преди 7 години
"Местният пастор й препоръчал да се смири и да поправи сама брака си." Това че в почти всички мюсюлмански, будистки и индуистки държави (с някои много малки изключения като Япония и Турция) отношението към жените Е ПОВЕЧЕ ОТ ВАРВАРСКО Е ЯСНО НА ВСИЧКИ! Обаче напоследък ми прави впечатлени, че и в много от неразвитите християнски държави ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ЖЕНИТЕ Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО! Изводът, който си правя от цялата тая работа е, че ДИВАКЪТ СИ Е ДИВАК БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТОВА КАКВА РЕЛИГИЯТА ИЗПОВЯДВА!
10
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да му отрежат и без това безполезния комплект между кълките на черню, да го минат всички мъжки роднини на жена му отзад и да го хвърлят след 2-3 години обработка на лъвовете!
9
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързо да го екстрадирате в Европа и да му дадете помощи!
8
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да роди или да зачене?Миче???
7
0
 
45
 
! Отговори
ПРОДЪЛЖЕНИЕ преди 7 години
Най-интересното не е написано в тази статия .Тези двамата не са запознати как се правят деца .Но сега КХК и БХК са им предложили помощ и настаняване в центъра на София .
6
0
 
69
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Абе не разбирам мъже които не се преглеждат а обвиняват партньорката си . Няма значение от кога са били женени . Тоя е пълен *** . Даже и да не може да има деца , какво ? С бой ли ще станат ? Не разбирам и тези които спят с чужди мъже и се надяват да забременеят от тях и мъжа да остави съпругата си без относитно дали има или няма дете от нея .Ненормалници !
5
1
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И така....жената да се смири.....и после пак виновна, а защо никога мъжът не се смирява??????
4
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
съдът да отсъди същото за него!
3
14
 
42
 
! Отговори
Програмист преди 7 години
До Анонимен 2И аз така, и хич не се оплаквам, на третата годишнина от първата среща с жена ми бяхме да отпразнуваме в ресторант, заедно с двете ни деца :)Като цяло, който много подбира, *** намира :)
2
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оженили се 3 дни след като се запознали??????
1
3
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ме интересуват!!!!! Интересува ме защо при нас "цивилизованите европейци" бесни гоблини убиват хора и нищо не им се случва. Аман с тоя плач на чужди гробове.