Незалепващите тигани – вредни за мъжката полова мощ!

Ако имате такива, по-добре ги изхвърлете от кухнята
31 авг 2016 22:44,
20
Незалепващите тигани – вредни за мъжката полова мощ!
Снимка: Reuters, архив

Мъжете могат и да не подозират, но в кухните им се спотайва ненадеен враг на сексуалното им здраве - тиганите с незалепващо покритие, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от датско проучване.

Въпросната посуда често съдържа перфлуорооктанова киселина, която може да навреди на качеството и количеството на семенната течност.

Изследване на проби от кръв и семенна течност, направено в Дания и обхванало 105 мъже, показва, че при онези от тях, които са били изложени на действието на повишени количества перфлуорооктанова киселина, са отчетени аномалии в спермата.

Специалистите предупреждават, че излагането на действието на опасния химикал се свързва и с по-сериозни проблеми като безплодие и тумори на тестистите.

Препоръката на експертите е тиганите с незалепващо покритие да бъдат заменени със съдове от неръждаема стомана или чугун.

Ако мъжете планират да настроят половинките си за интимност с гледане на романтичен филм и похапване на пуканки, е по-добре да помислят отново. Експертите напомнят, че същият опасен химикал се съдържа и във вътрешното покритие на пликчетата с пуканки за микровълнова.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
чичо преди 7 години
Като ги гледам и уж керамичните *** те са с едно мазно покритие, пак някакъв петролен продукт мяза да е...По въпроса с количеството, че един сперматозоид прави работата е напълно погрешно схващане, защото за да пробият стената на яйцеклетката трябват, стотици хиляди, като се има предвид колко от милионите въобще не достигат до яйцеклетката, количеството не винаги е равно на качество, но в повечето случаи помага и то доста.
11
1
 
10
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
*** не ползвам по причина че не ям пържено. И като се върна огрухан от работа и 9-тата симфония не може да го събуди. Върху това направете изследване.
10
4
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
То какви презервативи имаше едно време ,а сегашните меки- огъват се. Дете се прави и с един сперматозоид , и не *** са виновни за застаряването на Европа.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде да спрете с тия пропаганди. В някои по-прецизни масспектрометри се използват тигели покрити с тефлон. Защо ли@ Ами просто, защото не излучват никакви емисии, за да няма параитни смущения в сигнала, който отчита анализатора.
8
0
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Явно авторът на е чул, че има и незалепващи титани с керамично покритие.
7
1
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Сменил съм всички *** в нас със стоманени от ИКЕА :) И то още преди 2 години. Тефала е на ***. Вярно, че почти всичко залепва на тях, ама някак си е по-автентично да ядеш от такъв тиган
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече не ми ли се залепи яденето за тигана, изобщо няма да го ям.
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И прекалено многото години също вредят. Ако имате такива, незабавно ги изхвърлете.
4
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
На моя котлон не се използва тефлон,в мойте дънки, нема трънки.
3
4
 
36
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Статията е писана от някой безхаберник! Либидото и потентността нямат нищо общо с качеството на спермата, ама на кой му пука...нали трябва да се пълнят новинарските рубрики...
2
1
 
13
 
! Отговори
Язе преди 7 години
До АнонименТоо па. Ти като си ходиш на село погледни некролозите по стълбове и спирки, а не статистики.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"жете могат и да не подозират, но в кухните им се спотайва ненадеен враг на сексуалното им здраве - *** с незалепващо покритие,"Думичката, която ви се изплъзва е "тефлон" и няма какво да сменям тъй като ползвам само чyгун и нераждъвейка.