Мода от улицата. Просто не е за вярване!

Всеки има право на избор, но все пак...
24 ное 2016 21:02, Красимир Ангелов
12

Снимка: pisez.com

Модата е относително понятие. Поне това се опитват да ни кажат героите от следващата галерия.  Всеки един от тях е със свое собствено мнение за облекло, различно от общоприетото.

Вижте странната мода от улиците, която показва, че всеки има право на избор, макар и понякога да прекалява. А още подобни снимки вижте тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: модаулица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Според повечето коментиращи, всички трябва да са облечени еднакво в сив цвят, да ходят по права линия и да си гледат само в краката. Сиви хора със сиво мислене.
8
0
 
4
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 7 години
До Анонимен 9НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НАУЧИТЕ ПРАВОПИСА В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И ТОГАВА ДА ПРАВИТЕ КОМЕНТАРИ... (да сте чували или виждали нещо като главни букви, точки, запетаи... освен това в българския език има и буква "Й" и т.н.)
7
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да попитам една мила женица де вика богати хора ти мила жено знаеш ли какво е да си богат човек имаш ли представа първото което ако е така както ти казваш няма да сме тука второто което не си била в къщата ми да знаеш третото което е като знаеш хората кои как работи защо не помагаш бе ти добре навремето да ви помагаме а за благодарност другия път просто на село си мисли и си гледаи твоята шевка ми се струва ги плещи без покритие аиде цуре мисли си това което искаш входа е свободен
6
1
 
8
 
! Отговори
h&m&reserved преди 7 години
Тези чужденци не им пука за модата ве обличат се не марково / и ценово им дреме на шлифера кво мислят за тях ,псевдо фешъна дето го гледате по филмите забравете , приятна изненада някой са даже дебели и грозни не са вегани пият и пушат , до каквото се докопат това и обличат свобода ве дреме им за разни журналисти ,че бики фешън терористи.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вас какво ви бърка как са облечени хората в Европа, че и в Русия? Карат ви да се обличате като тях ли? Или ви гъделичкат комплекса за малоценност, който ви кара да не смеете да бъдете различни? Все едно как се облича някой, ако това го прави щастлив. Който иска да ходи с униформи - ето му Северна Корея. В глобален свят сме и можете да живеете където искате и ви хареса. Ако Северна Корея е вашата дестинация - лек пък и дано никога не се видим.
4
0
 
12
 
! Отговори
@ преди 7 години
Нормално са облечени за някои европейски държави.Начин на обличане.Носят това , което им харесва.
3
3
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 7 години
По бай Тошово с брада не можеше да обикаляш.
2
6
 
8
 
! Отговори
Тошо преди 7 години
Психодиспансери требат!
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че какво пък толкова им е на хората? Правят се на интересни; нищо лошо няма, никому не пречат!