Кой бара дупарата на еднодневките? Ами ние...

После следва нищото, а то е много по-страшно
Обновена: 8 дек 2016 12:28 | 8 дек 2016 12:14, Александър Попов
123
Кой бара дупарата на еднодневките? Ами ние...
Снимка: Facebook

Гери-Никол пусна новата си песен "Готина и луда", в която пее, че... "ша ни запали с яката дупара".

Най-важният въпрос е "Кой ще я бара?", а главоблъсканицата по темата, за съжаление на Фики, изведнъж спря издирването на Издислав.

Няма какво да се правим на моралисти - дупарата е основната движеща сила в световния шоубизнес и дори измести силикона на юг от брадичката. Задницата е основният капитал на Ким Кардашиян, Риана, Майли Сайръс, Ники Минаж, Дженифър Лопес и още куп западни звезди. Гери нито е първата, нито е последната, която ще акцентира на изгледа отзад.

Има една съществена разлика - гореизброените звезди изкарват милиони и само поддържат интерес с природните си дадености, докато у нас всичко се прави за едноминутна слава или да понатрупаш някой и друг милион гледания във видеоплатформите.

Текстовете в българския хип-хоп в никакъв случай не са галели ухото на меломаните нито преди 10, нито преди 20 години. Тогава изпълнителите нямаха шанса да станат герои за един ден, защото нямаше социални мрежи и интернетът не бе на всеки телефон. Пък и чалгата държеше палмата на първенството с тигрите, цицата на кметицата, Радка-пиратка. 

Сега е друго. Вкараш попфолк акцент в английския и си в централните емисии на националните телевизии. Мастити иначе водещи се чудят къде е Издислав. Бъдете сигурни, че и дупарата на Гери-Никол ще седне удобно във всички възможни предавания. И ще разберем, че това е животът...

От няколко години походът на плеймейтките се опитва да ни наложи, че те са шоубизнеса. Има плеймейтки, които станаха и тв водещи, но ако им погледнете личните профили - там само гръд и задници. Налазиха риалитита и станаха пример за успеваемост. И моми, които доскоро са нагъвали лютеница с "кренвриш", въртяха голи дупари, че завъртяха и главите на заможни бизнесмени. Вярно, от сорта "намерили се", но пък достатъчно да се демонстрира лъскав начин на живот. Лукс, който стана цел за десетки подрастващи.

Подрастващи, които станаха праволинейни имитатори и си мислят, че ако някой им бара дупарата ще си гарантират охолство завинаги.

Истината е, че са еднодневки. Независимо дали са известни с известността си или са певци. Преди година и нещо зорлем направихме звезда Джорджано. Той пък си повярва и дори на участия тръгна. Явно неразбирайки, че е просто един фрик, който трябва да забавлява с липсата на всякакъв талант. Днес никой не си спомня за него. За кратко блесна и Гошо от Почивка, който реши да капитализира популярността си като стане автор на парчета за смешни за всеки композитор пари. И той някъде си потъна... по испанско. 

Силиконовите кукли също са еднодневки. И това трябва да го знаят всички, които се захласват по живота им. В повечето случаи техният лукс е фалшив, придобивките им временни, а времето и годинките не прощават и в един момент силикона се изравнява с пъпа. После следва нищото... А то е много по-страшно, защото в годините, в които са те тупали по дупарата, в лейката не е наливано нищо.

Всъщност, виновните да виреят еднодневките сме всички ние. Защото им лайкваме дупарите. Защото четем с неприкрито воайорство за тях. Защото ги гледаме по телевизията. Защото им споделяме песните. Защото ни е важно къде е Издислав. Защото ни е важно да разберем кой бара дупарата на Гери-Никол. Защото еднодневките се превръщат в ежедневната ни тема. И се опитваме да убеждаваме околните, че във всяка свободна минута слушаме Рахманинов, размишляваме заедно с древногръцките философи, а в същото време "волумето е на мах" с "Готина и луда".

Понеже е 8 декември се присетих и за крилатото пожелание на една родна футболна легенда, който е и Доктор Хонорис кауза  - "Повечи и.ети, по-малко учети!".  С такива съвети се раждат дупарите в родния шоубизнес, а за съжаление ние си доотглеждаме и бараме.

Оплакваме се, че животът ни е тежък и чакаме Спасителя. Той обаче не е с микрофон в ръка и не размята полукълба. И не ни е виновна дупарата на когото и да е...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
33
 
57
 
! Отговори
shmatarok преди 7 години
Странна шизофрения се забелязва на този сайт - цяла седмица статии за "Издислав", "Дупарата" и цялата плеяда от силиконови еднодневки - къде пили, какво яли и с кого спали, а сега изведнъж "О, просветление !" - не бъдете *** като тях, животът им е празен ... все едно тийновете с промитите мозъци и функционалната неграмотност ще прочетат тази статия докрай и ще я осмислят ...
73
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До байТака е разбира се, моят коменатар по никакъв начин не ги отрича. Съжалявам, че така е прозвучало , не ми беше това целта.
72
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли да спре излъчването на такива неморални и пропаднали чалга музики,това е опростачване.
71
29
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ще ви кажа, че по време на мракобесният комунизъм се слушаше Металика наравно с Висоцки. Знам, че няма да ме разберете. Бил съм в компания, с която са ни прибирали в милицията, защото в 3 през нощта бяхме изкарали тон колони на улицата и волумето на мах с ***.Аз тогава бях в техникум , извън родният ми град и трябваше да дойде класния, за да ме върне в квартирата))Са какво стана? Кви са тия ваште звезди, на какво ви учат, какво разкриват за вас като човешки същества?
70
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз само заради задникка цъкнах линка, а вие ?
69
37
 
36
 
! Отговори
асс преди 7 години
Дупарата на еднодневките е за ръцете на празноглавците.Мислещите хора слушаме стойностна музика и се срещаме с други мислещи хора.Браво за статията!
68
15
 
14
 
! Отговори
Лек преди 7 години
Бургаски черен пясък по дупето Въйййй
67
15
 
14
 
! Отговори
СРАМОТА!!! преди 7 години
О**ди бати буля за едно пърче дюля.-Стара народна песен.Народа си иска забавата не може всички да сме философи...А древно-гръцките философи са доста по брутални от Фики и Гери.Аристотел е твърдял, че жените са с права на роб (а роба е нямал никакви права)и че следват след добитака по стойност...
66
12
 
11
 
! Отговори
Нико преди 7 години
Коя е та от снимката, другото не е интересно ?
65
10
 
9
 
! Отговори
Фен Номер Едно преди 7 години
Djordjano ili Smurt
64
12
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Така е то, Попов.Сега вземи напиши 10 статии за другата българска музика, за да си изкупиш греховете.По-долу бяха писали за хард банди, аз ще ти дам идеи за етно и уърлд музика:Ирфан, Кайно ясно сонце, Исихия.
63
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
trqbva da sa bara dupara!
62
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истинският хип-хоп е музика на протеста. В България истински хип-хоп няма. Има чалга и грозотия.
61
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете може и да имат дупари, но жените - не. Това е разликата.
60
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Thomas Bergersen Starvation Има и ценностни български изпълнители, които ИСТИНСКИТЕ музиканти и композитори намират и популяризират. За тях си има истнински ценители на музиката, и въпреки че не се ползват от медийна подкрепа, все пак ги намерат.За всеки влак си има пътници. Ако някой се чувства омерзен от никол или който там, проблемът му е личен.Без мащабни обобщения.
59
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Hадно е когато тази особа Никол да пее за задните части, но е просветление Хиподил да го правят.Хайде, накажете ме))) много обичам мърсотийки))
58
16
 
15
 
! Отговори
ined преди 7 години
След фолк чалгата и рап чалгата що сега да няма и хип-хоп чалга?
57
24
 
23
 
! Отговори
метълист преди 7 години
аве няма ли да пишете за някаква стойностна музика, ами все за кифли и чалгаджии? После се чудите що ви е ниска посещаемостта!
56
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв е матрялаа...човека им го каза, те пък взеха, че се разсърдиха.
55
19
 
25
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Има достатъчно хубава съвременна българска музика - Vokyl, Demenzia, The Revenge Project, Eufobia, Past Redemption, Hyperborea, Upyr и т.н. тази есен бях на няколко фестивала в Live&Loud със стойностна съвременна българска и чуждестранна музика. Изкуството трябва да е призвание, начин на живот, ескапизъм и т.н. само така може да има стойностни произведения. Също са нужни продуценти бивши и настоящи музиканти поставящи изкуството на първо място. За щастие в екстремната сцена има немалко такива.

Спонсорирани публикации