Пилот на самолет изписа Relax над границата с Украйна

Това стана на фона на нови съобщения за потенциална руска инвазия
Обновена: 18 фев 2022 10:34 | 18 фев 2022 10:34, Нели Христова
25
Пилот на самолет изписа Relax над границата с Украйна

Еърбъс, принадлежащ на националната авиокомпания на южната съседка на Украйна Молдова, изписа думата Relax (Успокой се) в небето над украинската граница, на фона на нови предупреждения за потенциална руска инвазия.

В един момент до 60 000 души проследяваха полета на Air Moldova на уебсайта flyradar24.com.

Говорител на уебсайта за проследяване на полети каза пред VICE World News, че данните са истински. "Самолетът наистина лети по този модел над Молдова", заяви представителят по имейл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
11
 
! Отговори
До 20 Последния Софи преди 2 години
Искаш да кажеш " последния софииски селянин" . Това дето за осирането се отнася за американците а руснаците разбиха в Сирия въоръжаваните и финансирани от САШ ислямски терористи
18
28
 
10
 
! Отговори
Последния Софиянец преди 2 години
Където и да навлязат руски войски следва HacиpaHe , справка Афганистан, Чечня , Сирия ... Да се отбраняваш е едно , а да превземаш друго. Лошо е , че изкуфелника ПyтkиH , ще свърши поредната си простотия и ще страдат милиони , хубавото е , че РАсиа намалява по-бързо и от нас ....
17
27
 
6
 
! Отговори
БГ гражданин... преди 2 години
Как живеят тези Мизерници незнам. Да стрелят по деца и детски градини. Във всяка нормална държава щяха да ги екзекутират и заклеймят като зверове. Нищо не може да оправдае това което прави звяраПутин. Православната Църква трябва да го Отлъчи и заклейми като ДоленИзверг.
16
4
 
7
 
! Отговори
дъждовна вода преди 2 години
"Стратегическо сдържане" е планирано не само за утре. Ученията на стратегическите групировки, влизащи в състава на руската ядрена триада вече са впечатляващи. Те ще бъдат разгърнати в пълна сила след въпроса на президента на РФ към министъра на външните работоти на РФ "Смятате ли, че има още нещо, за което с тях може да се преговаря?", зададен онзи ден. Обърнете внимание на пиндостанската реакция на руските АПЛ, които вече се разхождат край пиндостанските брегове.
15
2
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Air Moldova си прави реклама.Лошо няма.
14
0
 
6
 
! Отговори
българина преди 2 години
утре ЦИРКОН на кирилица
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Май друго море ще копат укрите!"______________________________________________ Те дали не са го изкопали вече? Преди около 20 дни смятаната за неграмотна по история и география Лиз Тръсс каза, че Наглобритания щала да продължи да оказва помощ на Трибалтийските умирати през Черно море. Много й се смяха, но тя каточе ли владее секретна информация за новоизкопано укропско море северозападно от Одесса.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Днес няма ли да има нападение? А утре нещо че съм планирал да се разходя до планината, но не искам да изпусна шоуто и как ще му го натокават на Памперса" Май за днес не са предвидени, но за утре имало планирано учение за "Стратегическо сдържане" (или нещо такова), с пуск на ракети, таааа може и да има пъни памперси, и да се наложи помощ от Германия (вместо каски - памперси). Само за укрите де, УСА си носят. Помнят СС "Доналд Дък"
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"нови съобщения за потенциална руска инвазия" - потенциална, реалната е на ВСУ срещу ДНР/ЛНР, подбутвани от САЩ и МикроБритания, под благосклонния поглед на ЕС, ЕК и ЕП! На всички здравомислещи в ЕП се затварят устите! На този фон САЩ се изнесе от Киев и отиде в Лвов, там се преместиха и други посолства, там се изнесоха и олигарсите подкрепящи сегашните бандеровци. Е, там ли ще се сбута 404 - без Донецк, Харков, Одеса, Мариопул... Май друго море ще копат укрите!
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес няма ли да има нападение? А утре нещо че съм планирал да се разходя до планината, но не искам да изпусна шоуто и как ще му го натокават на Памперса.
9
0
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
Не. В Рим е.
8
0
 
21
 
! Отговори
HIHU преди 2 години
Предтавяте ли си с какви тъпитии ни занимават.
7
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новините за руската инвазия станаха като новините за новата ковид вълна...
6
1
 
10
 
! Отговори
Маман преди 2 години
До АловМа тя, манекенката, отдавна не е в Барселона бре. В Дубай е.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, пак научих нещо ново. Ако се вярва на горната комбинация от карта и текст, то "държавна граница" всъщност ще да е "линия, минаваща през средата на държава".
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като публикувате такива глупости напишете поне, че е платена реклама на "Еърбъс".
3
6
 
14
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Релакс Донбас наш :)))
2
3
 
14
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Започна ли войната?
1
10
 
15
 
! Отговори
Алов преди 2 години
Вместо да карат Бойко до Барселона да види челядтта и манекенката, те хабят керосин да пишат въображаеми надписи. Срамота