Модни тенденции за пролет/лято '24, които може да носите още сега

Директно от подиума на Седмицата на модата
23 сеп 2023 14:23, Дарена Найденова
0
Модни тенденции за пролет/лято '24, които може да носите още сега
Снимка: iStock

Най-новите тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк може технически да бъдат свързани със сезон пролет/лято 2024, но това не означава, че не може да изпреварите събития, като ги носите още тази есен. Разбира се, някои от нововъзникналите пролетно-летни модни дизайни - като супер оскъдни бюстиета - може да не са подходящи за носене през по-студените месеци, но повечето визии, наблюдавани в Ню Йорк, пасват също толкова добре на есента и зимата, колкото на всеки друг сезон.

От специфични цветове, които правят впечатление, до луксозни металик покрития и красиви комплекти, можете да сте в крак с модата без да се налага да страдате от студа в резултат на това. По-долу ви показваме няколко модни тенденции за пролет/лято '24, които ще паснат перфектно на есенния ви гардероб.

Модни тенденции за пролет/лято '24, които може да носите още тази есен

Бели комплекти
 

Ако сте фен на вечните и устойчиви модели, които може да служат като начин за подчертаване на отделни щрихи във визията, като вашия грим прическа или аксесоар, имате късмет. Монохромните визии в бяло получават своето поле за изява и все повече се изкачват по стълбицата към модния връх. Това е тенденция, която може да бъде носена по всякакъв начин - чрез добавяне на бяла блуза или бял панталон, както и чрез съставяне на елегантен бял костюм.

Златен блясък
 

Кажете сбогом на среброто и приветствайте златото в своя гардероб. Този топъл оттенък придава малко по-елегантен привкус на облеклото и пасва идеално на вече падналите по земята есенни листа. Заложете на сигурно със златиста чанта или обувки. Ако се чувствате достатъчно смели, може да облечете бляскав златен панталон, който чудесно си пасва с бяла блуза, черни обувки и множество златни аксесоари.
 

Цялата статия можете д а прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: тенденциипролетлято
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари