Насо Русков и българският чадър наживо сред фешън икони

The Imbeciles and the Poison Umbrella, групата на Насо Русков (екс Babyface Clan), ще свири на частен маскен бал в Лондон тази вечер
24 окт 2006 15:55,
Насо Русков и българският чадър наживо сред фешън икони
Насо Русков и "отровният" чадър. Снимка: www.imbeciles.co.uk

The Imbeciles and the Poison Umbrella, групата на Насо Русков (екс Babyface Clan), ще свири на частен маскен бал в Лондон тази вечер (24.10.2006), който ще бъде излъчен наживо в мрежата, съобщи на сайта си Тангра Мега Рок.

Всеки фен ще може да проследи шоуто на адрес www.showstudio.com, като самите Тhe Imbeciles and the Poison Umbrella ще се появят на сцената в 23.45 българско време, а участието им ще продължи 20 минути.

Събитието е организирано от известния британски фотограф Ник Найт по случай получаването на престижната модна награда Mоet & Chandon Fashion Tribute 2006 и ще бъде посетено от куп местни и световни знаменитости.

Найт е работил за престижни модни списания като Vogue и The Facе, снимал е обложки за албуми на Елвис Костело, Бьорк, Дейвид Бауи, Кайли Миног и Massive Attack и е заснел календара на Пирели за 2004.

Сред гостите, потвърдили присъствие на частното парти, са имената на Галиано, Ив Сен Лоран, Вивиан Уестууд и много други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание