Знаем какво ще пее

Мадона ще пее на рекордните 49 концерта от „Sticky and Sweet“, ще чуем Vogue, Like a Prayer, La Isla Bonita, но напълно неузнаваеми...
19 авг 2008 13:45,
61
Знаем какво ще пее
Турнето ще е провокативно. Това е сигурно. Снимка: БГНЕС

Вижте костюмите за турнето

Вече са ясни кои ще са песните, които Мадона ще изпълни на турнето си „Sticky and Sweet“ с начална дата 23 август в Кардиф, Уелс.

Както винаги, Мадона няма просто да излезе и да изпее в оригиналната версия своите най-големи хитове. Съвсем не, съвсем не.

Певицата, която навърши 50 години на 16 август, е приготвила тотална изненада за феновете.

В сетлиста за турнето са попаднали, естествено, много песни от последния й албум „Hard Candy“, но всички ще бъдат в тотално променен аранжимент.

Ще присъстват и класики като „Vogue“, „Like a prayer“, „La Isla Bonita“ и други.

Бритни Спиърс пък специално е заснела клип, който ще се върти по време на изпълнението на „Human Nature“. Няма да е изненада, ако Бритни се включи в някои от концертите в турнето.

Очаква се това да направи и Джъстин Тимберлейк, който да изпее с Мадж заглавната „4 minutes“.

Сред официално потвърдените гости за турнето е шведската певица Робин, която ще подгрява Мадона на:

 

26 август в Ница
28 август в Берлин
30 август в Цюрих
2 септември в Амстердам
4 септември в Дюселдорф
9 септември във Франкфурт
14 септември в Лисабон
23 септември във Виена
и на финалния европейски концерт на 27 септември в Атина

Италианският ди джей Benny Benassi, който направи горещия хит 'Satisfaction', пък ще подгрее г-жа Ричи в Рим на 6-ти септември.

Страхотният английски ди джей Paul Oakenfold ще подгрее концерта в Уембли, Лондон, на 11 септември.

Нищо чудно във Франция отново да се появи Лени Кравиц, както се случи на предишното турне Confessions през 2006 г.

Мадона вече е в Кардиф и усилено репетира, а охраната около стадиона едва спира феновете, които се стичат, за да чуят с какво ще ги изненада Мадж.

И така, по данни на най-големите фенклубове на звездата, включително и българския Madonna Bitches, списъкът с песните от „Sticky and Sweet“ е със следната хронология:

Интро - Candy Shop

Beat Goes On
Human Nature*
Vogue**

4 Minutes Remix (само видео представяне)
Into The Groove***
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Rain**** (видео представяне)
Devil Wouldn't Recognize You (очаква се Мадона да пее и да свири на пиано)
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita
Like a Prayer
You Must Love Me

Die Another Day (видео представяне)
4 Minutes
Impressive Instant*****
Ray Of Light
Hung Up
Give It 2 Me

* съдържа елементи от хита на Бритни Спиърс "Gimme More"
** съдържа елементи от "4 Minutes" и "Promiscous" на Нели Фуртадо
*** съдържа елементи от "Jump" от „Confessions on the Dancefloor“
**** съдържа слементи от "Here Comes the Rain Again" на Eurythmics
***** съдържа елементи от "Speakerphone" на Кайли Миноуг

„Sticky and Sweet“ се очертава да е най-голямото турне, което Мадона е правила – 49 дати в три континента. 17 дати са в Европа, като билетите за всички концерти са свършили, останали са само за шоуто в Будва, Черна Гора.

Има още специални пакети за някои от концертите в Европа, но когато се опитате да резервирате, системата казва, че няма билети дори от най-скъпите ВИП пакети.

Квотата от 200 билета за България за концерта в Атина, която получи българският промоутър София Мюзик Ентерпрайсис, отдавна е изкупена на цена от 90 евро броя, съобщиха за Dnes.bg от компанията.

Единственият шанс за билет в Европа е да се опитате да спазарите в някой фен сайт или да наддавате, но цените са в пъти над официалните.

Билетите за датите в Северна Америка и Мексико също са продадени. Единственият шанс е за втората дата в Бостън на 16 октомври и в Детройт на 18 ноември.


Още не са започнали и продажбите за концертите в Рио де Жанейро на 14 декември и Сао Паулу на 18 декември, които Мадона обяви наскоро и засега ще са последните дати в гигантската й обиколка.

Вижте костюмите за турнето

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не я харесвам, никога не съм я харесвал и няма да я харесам въпросната, но също така мисля и за чалгарките! А защо не ги харесвам и какво им е общото - това, че са дали по-скъпи, дали по-евтини... сещаш се. Да не си го измисля? Просто тя е по-известна, а известността идва не само с талант, но и с други неща, далеч по-лесни :)
39
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 15 години
До групата умопомрачени комплексари, плюещи по някой, който е постигнал толкова много... само защото, те не са успяли да постигнат нищо през жалкият си животец. Това е, скапаната България и тъпите ***, който са необразовани и едва ли са чували, за нещо по далечно от местната кръчма... Слушайки тъпата си *** музика, наречена в така милата ни родина, "поп-фолк".. едвла ли са чували нещо по различко, от изпълнение на изрусения *** Азис и онази *** с конската мутра Софи еди коя си . Жалка държава с жалки човечета ... наричащи се "Европейци". Европейци сте на кукуво лято.. половината пишещи и обиждащи тука едва ли са чули и една песен на Мадона... или едва ли са се поинтересували нещо за нея.Ама нали не пее мазната ви чалга как да се интересувате. За ваше сведение : Мадона в момента има значителен успех в над 100 страни. Продажбите на албумите и са оценени на стойност около 400 милиона албума, които са продадени, изключвайки сингли и maxi сингли (75 млн.). Най продаваният сингъл на Мадона е Hung up с продажби над 9,6 млн копия. Най продаваният албум на Мадона е The Immaculate Collection с продажби достигнали 30 млн. копия. Коя певица може да се похвали с такова нещо? Коя може да и стъпи на малкия пръст НИКОЯ. Ама вие умопомрачени злобари и комплексари си нямате друга работа явно и решавате да плюете по някой , когото цял свят е признал за Една от най добрите певици на всички времена. Кой сте вие , че да съдите и хулите някой .. който не познавате и нищо не знаете за него. Погледнете сте какви сте злобни и такива ще си останете.От такива , като вас Страната ни е на този хал... *** *** слушащи мазна *** музика и пиещи долнопробен алкохол менте в местната кръчма за 30 сототинки.. и така докато сте живи. жалук живот срамувам се да се нарека Българка, заради такива като вас.
38
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
добре се е справил пак :)
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и какво по-точно може таз ревла? да пее фалшиво знам че може. да се гъзи пред всички - това също. но да ти кажа, не мисля че е много трудно всичко това.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти си герой от детска книжка бе, ***! Това е Дарко, това си и ти - герой от детска приказка, не съществуваш!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Класата си е класа.Каквото и да ми ревът нашите изпълнители , че интернета им убил занаята , тия mp3 блаблалбала , който си го може , го може
34
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Боли ме фаро дали някой ме е игнорирал.Аз поне ще съм си дарко ,а вие всичките ще си останете Анонимни-само това ви дава "сигурноста" да се правите на това,което не сте из нета.Психиатриите са пълни с такива хора страдащи от раздвоение на личността ;) :)) Хубав ви ден-трябва да се стаягам за турнето тра-лаааааа
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябва да си доста обратен и у лЕво, за да слушаш и гледаш това подобие на жена. Изключително противно ми е. А да не говорим изобщо за качеството на пеене и изпълнение - трагично!
32
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Хайде момчета-слагайте червилата и марабуто и бегом да кълчите мазни на концерт на Азис ;) Моите уважения към Алиша-слушам я ,но когато си позволи за един ден да продаде билети за стадион Уембли тогава елате да ми говорите против Мадона.Има в пъти по-гласовити жени,но знаете ли кое им липсва???-УНИКАЛНОСТ! е,те без това няма как ;)
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вие още виждате ли коментари от ДАРКО...? Щото аз съм го игнорирал вече:))))))
30
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Ами за това става въпрос! Защо на някой му е нужно да плюе по нещо,което ЛИЧНО не го засяга.Нито ще промени сетлист-а ,нито датите от турнето.излишно в цялото това напрежение и тъпотия.Пишете си за работите,които ви интересуват.Толкова ли сте лишени от емоции и интереси,та единствената ви алтернатива е опитите ви да сте оригинални?Била и т.н.н.-та това го слушам от 25 години..много сте назад ;)
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тя гозпожата е тръгнала точно от там, била си е чиста проба порно звезда и се е снимала достатъчно гола за цял живот. още преди да се кръсти така както е в момента. мислела си е че е много оригинално да сложи такова име след като е била в "лекия" бизнес
28
0
 
0
 
! Отговори
theRealness преди 15 години
ahahahali4i si 4e i ti si muzikalen invalid, aman ot 4algari!madonq ne moje da stypi na malkiq pryt na AK. a tova za klasaciite i populqrnostta ne mi go govori, po tazi logika 4algata e nai-hubavata bylgarska muzika, da ama ne. prosti hora - tova e
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ha-ha-ha24, ти улучи в десетката :))) Ние досега само се плюнчим тук, ама ти сложи капака. Много точно казано. Тя с такива неща става известна - ФАКТ!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Май другия път само Тра-ла-лато да оставиш за коментар. А дали ще вали във вътрешния двор на психиятрията, това можеш да питаш допълнително:))) за останалото просто нямам коментар:)
25
0
 
0
 
! Отговори
j преди 15 години
ей това се казва ожесточена борба,за да се защити идола.Не ми пука кой харесва или нехаресва Мадоня,важното е че има многооо по-важни и значими неща от това.ай ши ви и лелината.Който иска да я слуша на живо или да си я гледа без звук като порноактриса.
24
0
 
0
 
! Отговори
theRealness преди 15 години
nz za6to no tazi snimka mi napomnq na mega zvezdnata super grupa - tatu!! edinstvenata razlika e 4e te sa ruski prostitutki, a madonq e amerikanska. no vse sa bokluci!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
dirk преди 15 години
абе калъфи, когато алиша кийс или някоя друга смръдла стане най продаваната, най-слушаната, най-успялата жена в историята на музиката, да дойде да ми духне под опашчицата. кратка справка с чичко гугъл ще ви покаже колко безплодни и лишени от елементарна мисъл са жалките ви опити да злобарствате
22
0
 
0
 
! Отговори
Darko преди 15 години
Толкова смотани и елементарни хора не може да има по Земята колкото в БГ нет пространството.Ще ми сравняват публиката на Азис с тази на Мадона...да се смея или да плача.По всичко написано от тези вас против Мадона си личи кой всъщност е залупеняка ;) Охх деца-нямате ли си малки и сладки израстъчета да ги поосвободите?
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си, но нали гледаш - стадото винаги има нужда от някой, който да му е идол и модел на подражание. За съжаление все такива са им идолчетата. Какво ли ни чака си представи...