Мадона припява на десантчици в Санкт Петербург

Турнето на попиконата в Европа върви с пълна сила
1 авг 2009 16:00, Петя Славова
40
Мадона припява на десантчици в Санкт Петербург
Снимка: БГНЕС

 

Турнето на Мадона върви с пълна сила. И ако някъде то е съпроводено с човешки трагедии, на други места можеше да се провали заради съвпадение с важен празник.

В Санкт Петербург концертът на Мадона едва не бе провален заради Деня на десантчика, съобщи в. "Комсомолская правда".

Организаторите не са отчели факта, че на 2 август е празникът на въздушната пехота и е имало опасност изявата на поп дивата да се провали. В крайна сметката е бил намерен компромис.

"Сините барети" ще минат по Дворцовия площад сутринта, а вечерта на сцената, която вече се изгражда там, ще пее Мадона.

Още по темата
"Ще приемем, че Мадона е дошла да поздрави всички руски десантчици. За нас това е голяма чест", каза командващият Въздушно-десантните войски Владимир Шаманов.

Иначе за местата от турнето, където всичко върви (поне засега) по план, звездата е обяснила, че ще носи със себе си всичко необходимо.

Така за концерта си в Талин, който ще се състои на 4 август, от организаторите е било поискано само да бъде осигурено оборудване за кухнята и нова седалка за тоалетната в гримьорната, съобщи РИА "Новости".

"След като монтираме седалката, ще започне някаква мистична процедура - ще влезнат някакви хора от екипа й, които ще проверят дали тя наистина е нова и чиста", обясни в ефира на естонска телевизия Иля Юдейкин, един от организаторите на концерта в Талин.

Домакините не са наясно как ще бъде извършена проверката, възможно е да се правят специални бактериологични замервания.

"После седалката ще бъде запечатана и едва след това Мадона ще влезе в гримьорната", съобщи Юдейкин.

Всичките 70 000 билета за талинския концерт на Мадона са били продадени още през март и то само за един ден.

В Европа Мадона планира да изнесе 16 концерта.

В рамките на турнето й Sticky&Sweet, което започна на 4 юли в Лондон, Мадона ще посети Русия, Белгия, Италия, Испания, Германия, Норвегия, Финландия, Швеция, Дания, Естония, Чехия, Полша, Словения, България, Унгария, Румъния и Сърбия.

Сигурно вече всички са наясно, че в София концертът на Мадона ще е на 29 август. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 14 години
Ти ненормален ли си или да? Мадона има толкова дълбоки и смислени текстове!Тръгнал някакъв ***, да обяснява колко струват текстовете й. Мисля,че съм много по-запознат, с цялостното творчество на Мадона от теб! Даже няма никаква беза за сравнение! Ти и другите като теб се оляхте, с вашето отрицание към Мадона!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе стига сте хвалили Мадона. Песните й не струват и като цяло модерната американска музика, състояща се от *** текстове в стил "Dance with me" или "I can't live without you" и еднакви мелодии, обикновено R&B и рап. Дори чалгата е по-качествена.
37
0
 
0
 
! Отговори
до глупавият педерас преди 14 години
Колко сте "остроумни" кумични и много жалки!Ти от къде знаеш дали обича да й го набиват или не? Ако ти обичаш, да ти остъргват редовно аналния отвор нарадени чернокожи , е отделен въпрос.Аман от некомпетентни хора в тая страна.Които на всичкото отгоре се изживяват, като вокални педагози! Да,Майкъл беше по-талантлив музикант.Обаче за разлика от него Мадона нито веднъж не позволи, да бъде стъпката, от такива завистливи *** като теб! Не потъвай в мечтите си,Мадона изобщо не е по-долу от Майкъл!
36
0
 
0
 
! Отговори
djugrande преди 14 години
28 номер ви го каза. Сега ходете да гледате Планета ТВ.И също ми кажете коя от силиконовите овци е направила нещо интересно?
35
0
 
0
 
! Отговори
an преди 14 години
super e Madonna!Dokazala se e mnogo otdavna,obidite naistina pokazvat ,4e BG sa prosti i tapi.Da,ne vseki q haresva,no moje da go kaje ,a ne da obijda po nai-prosta6kiq vazmojen na4in!
34
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Мъдона е замускулено бабе с редки зъби, което обича да и го набиват здраво отзад надарени хорица от африкански произход. Изобщо не може да пее и завинаги ще си остане класа зад Джако.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за мадона единственото определение е: алчен комерсиален трътляк и то дроснат!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига с тая Мадона бе. Пишете малко и за чалгата.
31
0
 
0
 
! Отговори
Виждал Мадона преди 14 години
Тая е в устата на всички комици и кабаретисти . Толкова се излага с това пеене че няма на къде на времето бе интересна млада що годе красива и доста еблива. Сега е видно че и се иска но вече и за билет на много да си купят не им се иска . Иначе ако Джексън бе кралят на поп музиката то тя може спокойно да се нарече кралица . Дано само да не съврши така печално на мен ми е симпатична ходил съм и на концерти когато бе актуална голямо шоу беше за младежта тогава но бе преди 20 години .
30
0
 
0
 
! Отговори
Попидол преди 14 години
До всички фенове на Мадона:Опитах се да Ви развеселя.Уважавам ОПИТИТЕ НА МАДОНА ДА ПЕЕ,както и ВАС,като нейни ФЕНОВЕ! Чао!
29
0
 
0
 
! Отговори
.|. преди 14 години
ъхъ клозетна легенда сходна с родните чалгарки! "ляП и сеиП на тъпанаритИ"!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Емичка преди 14 години
Личи си,че българите не разбират от музика,от танци и от шоу.Щом няма гюбеци,зурни и голи ц*и*Ц*И те започват яко плюене.Мадона е жива легенда както беше и Майкъл Джексън и това цял свят го знае, само БГ чалгарите припадат по Планета-чалга.
27
0
 
0
 
! Отговори
.|. преди 14 години
нещото наричащо себе си мадона остава единствено в клозетното иЗкустВу! "ляП и сеир за тъпънаритИ"!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Madonna Fan преди 14 години
Мадона не се вълнува изобщо от мнението, на такива стомашни разстройства като вас. Следователно и ние нейните фенове не би трябва да се интересуваме, от подобни смехотворни коментари.През 27 годишната кариера на Мадона се изговориха всевъзможни глупости, по нейн адрес.Въпреки това Мадона е най-успешната изпълнителка на всички времена. Мразете я и й завиждайте, колкото пожелаете. Това вреди единствено на вас, а не на Мадона.Колкото и да не ви се иска, Мадона остава в историята на музиката!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ооо,така ли? За твое сведение чалга ''звездите'' са успяли с е*ането , а не Мадона
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може ли да чуем как пееш?
23
0
 
0
 
! Отговори
Попидол преди 14 години
Аз не знаех,че има певица "***".Едно "НА"отпред,ще и дойде ощепо-добре.Колкото до МАДОНА,тя е по,по,НАЙ "***"
22
0
 
0
 
! Отговори
:P преди 14 години
нещото наричащо себе си мадона, няма нищо общо с музика, култура, артистизъм и със северниq елен. единствено, което олицитворява нещото наречено мадона е подлост, алчност, лицемерие, а тълпата наричаща себе си "фенове" са осреднен профил на "*** и полу ***" / а някои и пълни ***/. ъхъ я "ляП и сеиР за тъпанаритИ!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мадона не е музикант, а артист. Стана известна със скандали, продължава да е известна заради шоуто, което прави на концертите си и лъскавите си комерсиални парчета. Че е звезда е вярно, но това не променя факта, че не ме може да пее.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Моля , всички селяни който слушат ***,Глория, Малина и всички други плодове да не пишат коменрари . И Мадона нито е продукт , нито реклама. Като не ви интересува нещо не пишете по - него,ясно?