Милена го доказа. Да живее рокът!

Певицата навърши 25 години на сцената
30 ное 2009 16:31,
114
Милена го доказа. Да живее рокът!
Милена Славова и Стефан Германов. Снимка: Булфото

Казват, че в България звезди нямало. Е, в събота, 28 ноември, в столичната зала "Универсиада" се случи нещо, което направи това твърдение на пух и прах.

И главният виновник за това стопроцентово опровержение бе Грандамата на българския рок, вечната Милена Славова.

Певицата навърши 25 години на сцената и забърка такъв пънк-рок маратон, както само тя умее.

Много световни музикални величия вече са гостували в пословичната зала, но така пълна като че ли не бяхме я виждали никога.

Към 19 часа "Универсиада" вече буквално се пукаше по шевовете. На бунт и пого, като едно време, бяха дошли почти всички фенове на българската рок музика, като възрастовият диапазон бе от 7 до 65 години.

Нищо не бе в състояние да спре множеството, което се доказа, и изкупените до един билети, оценени на сериозната сума от 50 лева.

Многолюдната публика бе дошла да се забавлява точно както преди две десетилетия, когато времената и нравите бяха други, а „такива рок фестивали въртяхме...“ (както си припомни и Милена).

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
31
 
! Отговори
Entusiast преди 14 години
***, такъв е лафът. Да пея Бах е също толкова възможно колкото и да стана трамвай, да ти го обясня малко по-просто щото явно не ти достига багажчето. На простите металчета ще им кажа, че когато аз съм *** по почвичката, върху която те сега тъпчат, още са стояли пред МТВ-то и са се обличали с дрехи - двоен размер, подръжавайки на идолите си - маймуни! Милена единствено мога да я уважа за това, че не е станала поп икона, ама то как да станеш като и за *** за зеле не ставаш... хммм
68
0
 
31
 
! Отговори
Баба Вуна преди 14 години
До Manqkas 64Сладур ИЛИ сладулке, ти къде беше, когато връстниците ти учеха азбуката бе, баба?
67
0
 
31
 
! Отговори
rosen преди 14 години
koncerta i be6e vyrhoven - poklon pred MILENA
66
0
 
31
 
! Отговори
Sturmfuhrer преди 14 години
Стига с тия маси бе, сядате, кльопате и поркате като прасета! Това ли ви е представата за купон... Пълни селяни!
65
0
 
31
 
! Отговори
5ев преди 14 години
Миленче и ти си изперкала тотално незнам дали вече има хапчета дето могат да ти помогнат
64
0
 
31
 
! Отговори
Manqkas преди 14 години
Ще ви кажа фак офф на всички жици и аз по принцип не слушам чалга ама като седна на маса ЖИЦИ ли да слушам ве ? Такаче и вий сте същата ***
63
0
 
31
 
! Отговори
Sturmfuhrer преди 14 години
Пънка умря и чалгата също! Слушаме Hatecore, RAC и NSBM!
62
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
slayer!
61
0
 
31
 
! Отговори
fiff преди 14 години
До 56Ти пееш Бах? .... или си ужасно неграмотен и не знаеш кой е Бах, или си див чалгар, от което следва, че първото ми предположение е истинно. А, сетих се и за трети вариант - явно си на 8 години, нямаш идея коя е Милена и пишеш коментари тук, защото убиваш време докато дойде време за Сънчо.
60
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
по- скоро е британското-а-20 години ги слушам,айде сега няма да се караме
59
0
 
31
 
! Отговори
haha преди 14 години
Ще прощаваш, на български се казва Слаъер, аз така го произнасям поне ( :
58
0
 
31
 
! Отговори
читател преди 14 години
Изтървал си "л"-то в "бея". :D
57
0
 
31
 
! Отговори
Нико Пича преди 14 години
Чалгата е музика за простаците, дори и за тези които си позволяват един път годишно да посещават кръчма и да се примиряват с гнуснаа чалгия и същевременно да твърдят, че са почитатели на Меноуър. Джазът и рокът са предпочитани от по - интелигентните хора. И това е доказано.
56
0
 
31
 
! Отговори
Entusiast преди 14 години
Тая дърта *** ако пее РОК, аз бея Бах!
55
0
 
31
 
! Отговори
фен ! преди 14 години
Концерта бешееее невероятен ...имам само една забележка към статията - възрастовия диапазон беше от 0 до 65 ...точно до нас имаше едно семейство рокери с трите си деца ,от които най-малкото беше бебе .
54
0
 
31
 
! Отговори
Rock преди 14 години
То и аз съм по-*** и Хардкор ориентиран. Чалгица по кръчми и купончета се е слушало. Правил съм си шоуто, но просто тази музика не я възприемам на сериозно. Шоуто и простотията да става. Ама да слушаш тази музика трезвен, на работа, докато караш и т.н., просто не става. Това е музика да си правиш *** и да гледаш клипчетата с намален звук, когато ти се гледат мацки, но не искаш да си пускаш порно :)
53
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Слеър без -й-ако обичаш
52
0
 
31
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Не знам братче, аз слушам Слейър, Венъм и Меноуър, чалга тук таме както казваш по кръчми, но някой се вземат наистина мноо на сериозно с тоя поп бе майна, не че и те не отпущат душата по кръчмите...аре ся...
51
0
 
31
 
! Отговори
finchy преди 14 години
За съжаление не отидох (макар че бих), но искрено се радвам, че концертът е успешен - и като изпълнение и като продаваемост (при това на не ниска цена) :) Значи все пак има българска музика и нейна аудитория, различна от достатъчно споменавания вече жанр :)
50
0
 
31
 
! Отговори
Rock преди 14 години
Ей зъбат, повечето сме поркали по кръчми и сме слушали чалга, но разликата е голяма. Ние не взимаме тази музика на сериозно. Би било много комплексарско да отидеш на кръчма и като ти пускат чалга да се правиш на сърдит, че ти е тъпо. Естествено, че е нормално да се отпуснеш, да си сипеш 5 ракии и да си правиш шоуто. Но да се вземеш на сериозно, да посещаваш чалга дискотеки непрекъснато, да ходиш на грандиозните Пайнер изпълнения, вече си е доста голяма селяния.