Милена го доказа. Да живее рокът!

Певицата навърши 25 години на сцената
30 ное 2009 16:31,
114
Милена го доказа. Да живее рокът!
Милена Славова и Стефан Германов. Снимка: Булфото

Казват, че в България звезди нямало. Е, в събота, 28 ноември, в столичната зала "Универсиада" се случи нещо, което направи това твърдение на пух и прах.

И главният виновник за това стопроцентово опровержение бе Грандамата на българския рок, вечната Милена Славова.

Певицата навърши 25 години на сцената и забърка такъв пънк-рок маратон, както само тя умее.

Много световни музикални величия вече са гостували в пословичната зала, но така пълна като че ли не бяхме я виждали никога.

Към 19 часа "Универсиада" вече буквално се пукаше по шевовете. На бунт и пого, като едно време, бяха дошли почти всички фенове на българската рок музика, като възрастовият диапазон бе от 7 до 65 години.

Нищо не бе в състояние да спре множеството, което се доказа, и изкупените до един билети, оценени на сериозната сума от 50 лева.

Многолюдната публика бе дошла да се забавлява точно както преди две десетилетия, когато времената и нравите бяха други, а „такива рок фестивали въртяхме...“ (както си припомни и Милена).

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този форум вече стана, всеки психо да си публикува глупавите стихоплетства.Нямам против поезията и мразя чалгата, но...хайде малко поне се съобразявайте!
48
0
 
31
 
! Отговори
goshko :DD преди 14 години
i kak da dam az bedniq opurpan punkar 50 leva, bastuni.... edno vreme koncertite bqha dostupni... milena e super, ama i tq iska da gushka pari4ki mai ve4e... :X
47
0
 
31
 
! Отговори
селинджър преди 14 години
Да пукнат чалгата, простотията и мутрите. Това не е България, това е изметта.
46
0
 
31
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Остави ги, ти не знаеш ли че тия дето нападат чалгата, като идат на кръчма с някоя мадама и си поръчат някоя ракийка салатка и тн. и тн. и там искат да им свирят нещо от Моцарт или Вивалди, в най лошия случай нещо от Ванеса Мей, на уше...хо хо хо...
45
0
 
31
 
! Отговори
до ан преди 14 години
аз рок не слушам-а какво слушаш бе ***
44
0
 
31
 
! Отговори
Нико Пича преди 14 години
Всеки *** посещаващ чака-рака,В гроба знае стъпил здраво с двата крака,Чалгари ние нещем mothafucka,Няма доко-доко щот съм с патлака.
43
0
 
31
 
! Отговори
читател преди 14 години
50-те лева не ни правят рокаджии, а хора, които 4 часа са слушали музика на живо и са си напълнили душата с качествена музика. :) Ограничени музикално са тези, за които МУЗИКАта се изчерпва със студийните записи, отсъствието на глас, визията на конвейр и най-вече нескопасан плейбек.
42
0
 
31
 
! Отговори
Нико Пича преди 14 години
Дори и в дискотеките се смеят с чака-рака,но пак да ви напомня че роден съм с патлака.И винаги го ползвам когато се налага,И когато някой *** чалгар насреща се натяга.Да това ми е девиза и винаги го спазвами тъпите чалгари с пистолета си наказвам.Защото ми писна от тая чалга шибанаи не искам тя да остане тук завинаги.За това ви призовавам към нейната разруха,тя е пълен *** вече всички го чуха.Не ми пука, че някой може да се дразни,ако трябва цял пълнител по него ще изпразня
41
0
 
31
 
! Отговори
DANTES преди 14 години
"ПРИНЦЕСА" AN ИМАХ ВПРЕДВИД РАЗБИРА СЕ
40
0
 
31
 
! Отговори
DANTES преди 14 години
БРЕ ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ,ТИ ДА НЕ СИ ПРИНЦЕСАТА НА МОНАКО ,МИЛА?КАКЪВ ПОГЛЕД,КАКЪВ МИРОГЛЕД САМО,СИНЯТА КРЪВ,ТЕЧАЩА ВЪВ ВЕНИТЕ ТИ ЩЕ Е ПРИЧИНАТА,НИЩО ДРУГО ПРИНЦЕСО
39
0
 
31
 
! Отговори
Нико Пича преди 14 години
До Нико Пича 33Браво, Нико, пиииич!
38
0
 
31
 
! Отговори
An преди 14 години
Milena me kefi opredelno,a az rok ne slu6am,slu6am po4ti VSQKAKVA musika na mnogo ezici,slu6am i 4alga vklu4itelno,i ne vijdam ni6to lo6o v tova.Problemat e ,4e pove4eto hora sa mnogo ograni4eni 6tom stava vapros za musika,osobeno ako slu6a6 4alga,i golqmata rabota...tova ne go razbiram.Kakto moga dnes da slu6am 4alga,utre slu6am klasi4eska musika,vdrugiden ispanska musika i tn i tn..A ina4e se razvam za Milena,4e e napravila takuv koncert.Bravo.
37
0
 
31
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Олеееееее,тая нещастница,кой я е излъгал че разбира от музика и може да пее?Въобще това същество е резултат от спонтанния аборт,който преживя навремето българската естрада.Чалга не слушам и не съм и почитател,но бих предпочел една чалга песен пред крясъците, виковете и неадекватното сценично поведение на Миленчето.
36
0
 
31
 
! Отговори
пиянде преди 14 години
до 34:ми... да :) *** народ по-лесно се управлява. Като спрем да четем, да слушаме музика. Като се отдадем само на пиянство, чалга и сапунени сериали... сам си отговори какъв ще е резултата ;)
35
0
 
31
 
! Отговори
пиянде преди 14 години
Я ми дефинирай "тези които са ограничени музикално" - тези, които само щтракат с пръсти и въртят *** (в това число слагам и така наречения хип-хоп или накратко рап) или останалата част от хората слушащи музика?
34
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
турски сапунки,чалга,танцувай с мен,танцувай с теб,vip dance-какво става в българия-нима това е нивото
33
0
 
31
 
! Отговори
Нико Пича преди 14 години
Да живее рокът! Истиската смислена музика, а не долнопробни еднодневки като чалгата!
32
0
 
31
 
! Отговори
DANTES преди 14 години
КЪРТИШ ЧОВЕЧЕ-НЯМА КАК ДА СЕ ОПИШЕ ПО-ТОЧНО!
31
0
 
31
 
! Отговори
:( преди 14 години
Глупави са не тези, които слушат поп фолк, а тези които са ограничени музикално, нямат никаква култура и обиждат хората! Сега може да се сетите какви сте точно! Това че сте дали 50 лв за концерта не ви прави рокаджии! И със закон трябва да се забрани не чалгата, а простаците като вас! :(
30
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ей ама то доста чалгаджийчета имало тук, много бързо ми наслагахте минусите.Хайде скачайте на масата и си мятайте гюбеците, пък нека Милена да е дебела и ква ли не :)