Милена го доказа. Да живее рокът!

Певицата навърши 25 години на сцената
30 ное 2009 16:31,
114
Милена го доказа. Да живее рокът!
Милена Славова и Стефан Германов. Снимка: Булфото

Казват, че в България звезди нямало. Е, в събота, 28 ноември, в столичната зала "Универсиада" се случи нещо, което направи това твърдение на пух и прах.

И главният виновник за това стопроцентово опровержение бе Грандамата на българския рок, вечната Милена Славова.

Певицата навърши 25 години на сцената и забърка такъв пънк-рок маратон, както само тя умее.

Много световни музикални величия вече са гостували в пословичната зала, но така пълна като че ли не бяхме я виждали никога.

Към 19 часа "Универсиада" вече буквално се пукаше по шевовете. На бунт и пого, като едно време, бяха дошли почти всички фенове на българската рок музика, като възрастовият диапазон бе от 7 до 65 години.

Нищо не бе в състояние да спре множеството, което се доказа, и изкупените до един билети, оценени на сериозната сума от 50 лева.

Многолюдната публика бе дошла да се забавлява точно както преди две десетилетия, когато времената и нравите бяха други, а „такива рок фестивали въртяхме...“ (както си припомни и Милена).

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
31
 
! Отговори
DANTES преди 14 години
ЧАЛГАТА НЕ Е РАЗНОСТРАНЕН ИНТЕРЕС-ЧАЛГАТА Е БЕЗПРЕДЕЛНА СЕЛЯНДУРЩИНАИ ПРОСТАЩИНА!ДОЛУ ОПРОСТАЧВАНЕТО НА НАЦИЯТА!ФОЛКА ТРЯБВА ДА БЪДЕЗАБРАНЕН СЪС ЗАКОН!
28
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ние не обиждаме хората, които слушат музика, а чалгаджиите. Това са 2 коренно различни неща - музика и чалга :)
27
0
 
31
 
! Отговори
Ники преди 14 години
Чалгаджиите си личат и с невъоръжено око. До един пишат неграмотно и с по три правописни грешки на дума. Да живее РОК-Н-РОЛА. Да живее кралицата на българския рок МИЛЕНА. ОБИЧАМЕ ТЕ, МИЛА!
26
0
 
31
 
! Отговори
ТАРКАН преди 14 години
ЕЕ Я ПА ДА ЗАСЛАБНЕ МААКО ТАА БЕ
25
0
 
31
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Бах тва на времето Миленчето кви нянки тресеше, ся сигурно са по хеви...
24
0
 
31
 
! Отговори
123 преди 14 години
Не разбирам защо така ожесточено нападате чалгата. Има много хора, които са с разностранни интереси и слушат всякаква музика - чалга, рок, класика! Защо трябва да ги обиждате? А относно Милена - браво за концерта, но според мен трябва да влезе в крачка с новото време!
23
0
 
31
 
! Отговори
P_boy преди 14 години
Иха...наистина е бил голям концерт...макар че никога не съм бил фен на Милена си е заслужавало да чуя другите групи и изпълнители :)
22
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
чалгата ви е промила и малкото мозък дето го имате.нямате и бегла представа за музика-не сте и чували за rock,punk или heavy metal
21
0
 
31
 
! Отговори
РОК & ХЕВИ преди 14 години
БРАВО МИЛЕНА - ВЕЛИКА СИ! СМЪРТ НА ЧАЛГАТА!
20
0
 
31
 
! Отговори
читател преди 14 години
Аха, 50 лева за Милена, Б.Т.Р., Обратен ефект, Уикеда, Ахат, Ера, Ревю, Дони, Кирил Маричков, Кольо Гилъна, Фънки, може и да пропускам някой... Дали не струват повече от Глория, Млория, Преслава, Мреслава, а? :))
19
0
 
31
 
! Отговори
Чалгар = Педал преди 14 години
Лошото е че чалгарите слушат музиката със очите си, а не със ушите си.....
18
0
 
31
 
! Отговори
читател преди 14 години
Сори, пич, ама си много плосък! "Тая тука" си пише сама текстовете, които са далеч по-адекватни и добри от тези на Глория и останалите Мис Неизживяна Любов, освен това пее НА ЖИВО, и то отлично! :))
17
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
50 ЛЕВА ЛИ КАЗА ??????????????
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
50 ЛЕВА ЛИ КАЗА ??????????????
15
0
 
31
 
! Отговори
читател преди 14 години
Страхотен концерт - 4 часа ЖИВО ПЕЕНЕ! Определено си струваше 50 лева. Денчо, Пенчо, Генчо и ***, и 5 лева са много, да гледаш как някой си отваря устата. Толкова са прости част от и без това малкото коментари, че цинизмите ми напират, ама нейсе, да сте живи и здрави всички! :))
14
0
 
31
 
! Отговори
пиянде преди 14 години
Чета ви коментарите и... простотията няма граници. Че като ви е дебела и грозна що не си гледате китосаните чалга ***? Я си слушайте чалгата и оставете нормалните хора да си слушат музика. Тук поне хората са такива каквито яденето и пиенето ги е направило и никак не се притесняваме от това :)
13
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТАЗИ С КВО СЕ ИЗДЪРЖА ????????????
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТАЗИ С КВО СЕ ИЗДЪРЖА ?????????????
11
0
 
31
 
! Отговори
До Денчо преди 14 години
Аз като ти гледам правописа ми става ясно, че си фолк фен.
10
0
 
31
 
! Отговори
AbJeCt преди 14 години
до: 6разликата между истинската жена и Глория според тебе е около 50кг, така ли? Колкото до това колко дълго се помнят концертите на Глория и на тая тука ... да ;) тая тука събира помощи 25 години за да изпее 20 последни песни, докато чалгарките ги слушат навсякъде и пеят постоянно ;) това е разликата. Не защитавам чалгата, но и не защитавам некфи *** дето едно време са се е* али с братя Аргирови и са станали известни. Един дол дренки са всичките, и тия сега и едно време ;)