Лейди Гага спечели най-много музикални награди BRIT

Роби Уилямс с приз за изключителен принос към музиката
17 фев 2010 08:39,
49
Лейди Гага спечели най-много музикални награди BRIT
Лейди Гага не само обра наградите, а и овациите за външността си. Снимка: БГНЕС

BRIT в снимки

Лейди Гага събра най-много отличия при връчването на 30-ите британски музикални награди BRIT, като спечели във всички категории, в които беше номинирана, съобщи Ройтерс.

Американската певица, която през последните 12 месеца оглавява британските музикални класации, победи в три категории - за най-добра изпълнителка, пробив и албум за "The Fame".

Момчешката банда Джей Ел Ес спечели две награди - за най-добър британски пробив и за най-добър британски сингъл за "Beat Again".

Лили Алън беше определена за най-добра британска изпълнителка, а Дизи Раскал - за най-добър британски изпълнител.

Рапърът Джей Зи победи в категорията за най-добър международен изпълнител.

Рок бандата "Касабиан" грабна приза за най-добра британска група.

Флорънс едн дъ Машин победи в категорията за най-добър британски албум за "Lungs".

За най-добро британско изпълнение за последните 30 години беше отличена групата "Спайс гърлс" за "Wannabe/Who Do You Think You Are", а за на-добър британски албум за последните 30 години - групата "Оейзис" за (What's the Story) Morning Glory.

Певецът Роби Уилямс получи награда за изключителен принос към музиката.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гага е интересна и провокативна. Прави хубави песни с неподръжаеми клипове. На мен ми допада, разбира се, нормално е някои да я харесват, други - не, защото тя твърде различна и не влиза в каквито и да било рамки. Не разполага с гласа и красотата на Бионсе, но индивидуалността й я прави атрактивна.
42
0
 
2
 
! Отговори
xfiles преди 14 години
гооврим за поп музика ..,музикален продукт ,който се харесва от широк кръг публика поради една или друга причина,а не за оперно пеене и октави ..нали ,или още бленувате по златен Орфей,естрада и пънене на гласа да се покажем ..
41
0
 
2
 
! Отговори
xfiles преди 14 години
сравняваме масовия вкус в БГ .., ГАГА е поп.. ...тук в БГ поп-а е чалгата ..май май
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Демек разсъждаваш ограничено..Ако трябва да ти "смеля "моята мисъл...то исках да кажа ,че таалнта си е талант... и не е задължително на всички да се хареса,но няма как да не се забележи ...
39
0
 
3
 
! Отговори
кати преди 14 години
Оо нямам нищо против нея, пък и харесвам Мерилин Менсън. А "чудото" Бритни - нея стадо мустанги я влачили, че и да пее не може :D :D :D
38
0
 
1
 
! Отговори
Пепо преди 14 години
Имат и дует заедни с Мерилин,който за съжаление не ми хареса много,но наистина са иделната двойка:)))
37
0
 
3
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Някои казват, че Лейди Гага е Мерилин Менсън на попа. С това съм съгласна, но в положителния смисъл. Да, тя не е красавица. Не е изваяна в лицето кукличка, готова за Мис Свят. Но точно това я прави различна от Бритнита, Крисити, Риани и прочее хубави личица, които са повече манекенчета, отколкото артисти.
36
2
 
0
 
! Отговори
кати преди 14 години
Като гледах клипа и с Бионсе - е честно казано, все едно гледах Мерилин Менсън с руса коса.
35
3
 
3
 
! Отговори
Имаше едно време.. преди 14 години
Спомняте ли си Дий Снайдер - вокал на Туистед систър? Тази му е точно копие. Чудя се дали не му е незаконна дъщеря. Доста грозно парче е, песните и са гола вода - американска чалгия, но самата тя пее добре.
34
1
 
5
 
! Отговори
Един преди 14 години
Коте,ако има нация която да разбира от музика,спорт/и в частност моторни спортове и футбол/ хумор и добър стил,то това са англичаните
33
3
 
4
 
! Отговори
Пепо преди 14 години
Колко съм бос музикално,нека не коментираме.Лейди Гага е музикалното събитие напоследък и който не го разбира си е за негова сметка.Откога в поп музиката гласовите данни имат значение?От времето на Пинк Флойд и Ролинг Стоунс винаги повече се е залагало на емоция и добро шоу,отколко на музикални и певчески умения.Остава да ми кажеш,че Миг Джагър е добър певец?:)
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
те британците по принцип са извратени ***,падат си по разни такива скумрии.азис доста добре би се пласирал на острова.а иначе според мен и като певец и като жена азис има доста по-добри тт данни
31
3
 
9
 
! Отговори
педьо преди 14 години
лейди гага - високобюджетната версия на азис
30
2
 
1
 
! Отговори
главен експерт преди 14 години
четете Мистър ГА - Георги Атанасов, който единствен си позволява да нарича нещата с истинските им имена - сини ***!!! КЗЛ!
29
0
 
5
 
! Отговори
ХАХА преди 14 години
ПРЕДСТАВИ СИ КОЛКО СА ПРЕВАРТЕЛИ АНГЛИ$АНИТЕ
28
2
 
5
 
! Отговори
преди 14 години
Ти щом Мадона даваш за еталон за певица, явно си доста бос музикално! Мадона може да е известна и да има забележителна музика, но като певица е нула. Тази Га-Га (доколкото съм я чувал) може да пее. Но имиджа й е дразнещ и изглежда фалшив. По имидж Мадона я слага в малкия си дроб. Мадона освен имидж друго няма, де. След като е заблудила цял свят, че е певица, а тя е обикновена кабаретна танцьорка и гол фотомодел.
27
2
 
3
 
! Отговори
БДС преди 14 години
що, бе? Пърпъл марсианци ли са? 80% от свястната музика идва от британците. Другите 18% - от Щатите. И за 2-та % се борят всички останали, без немците. И как го реши това за кръвосмешенията? Може и българия да е на първо място, я колко *** имаме, те основно раждат деца в държавата ни. В една къща са по сто човека и като угасне лампата се чифтосват кой когото набара. А ти си седнал да плюеш по британците. Виж първо собствения си двор!
26
4
 
5
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Лайди гага е чалга
25
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 14 години
А Уайтснейк и Пърпъл не са ли и те случайно британци?!
24
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
Лейди Га-Га може и да се наака в желанието си да се прави на интересна. Да, има хубав глас и интересна музика, но толкова се пренатяга, че алергията към нея изпревари интереса ми. Не искам и да я чувам.