Tri O Five по пътя на светлината

Новата им песен Nowhere To Go и видеоклипът към нея ни напомнят, че винаги има надежда
Обновена: 14 окт 2010 10:36 | 13 окт 2010 13:12,
2

Снимка: Александър Осенски

След стилните We Are One, Back To U и Let's Start Over, Tri O Five са готови с новото си видео, което е към песента Nowhere To Go.

Те ще представят клипа с безплатен миниконцерт на 21 октомври от 17,30 в Sofia Live Club, където ще представят и мейкинга към него.

Nowhere To Go е поредната песен, която е безвъзмездно подарена от български артист на фондацията I Can Too, за да помогне за събирането на средства за настоящата им кампания – построяване на дом за деца, болни от аутизъм, в Пловдив.

Това се случва с изпращане на SMS с текст „305” на кратък номер 1415, с което освен че получават песента, феновете и даряват 1,20 лв. за кампанията.

Nowhere To Go за пореден път ни потапя в уникалната смесица от фънк, денс, хаус, лаундж, фюжън и джаз на Тri O Five.

Този път новата подправка е едно чисто ново Soul & R&B звучене – препратка към предстоящия двоен албум на Тони, Десо, Илко и Майкъл, който се очаква съвсем скоро!

Още по темата
11 юни 2009 16:20
1

„Nowhere To Go разказва за това, че понякога няма как да продължиш и не виждаш изход. Мечтаеш, но мечтите ти са толкова големи, че се задушаваш. Всички сме се чувствали така. Важното обаче е да продължаваме да търсим надежда. Защото има светлина, дори да не я виждаме“, споделя Майкъл, който е автор на текста.

Сингълът излиза за първи път у нас, след като специална лимитирана сесия на винил с няколко негови ремикса от имена като Mr. Clean и Soul Minority бе разпространявана от американската компания Blockhead Recordings и се завъртя ексклузивно по няколко радиа в САЩ и влезе в сетовете на много световноизвестни диджеи.

Видеоклипът към него е стилна черно-бяла импресия, заснета абсолютно безвъзмездно от режисьора Темелко Темелков и целия му екип край морето това лято.

Сюжетът поставя момчетата в необичайно амплоа, в което вместо с инструменти, са въоръжени с голф стикове.

Още за него научете от мейкинга:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: mickael fleming
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
qq преди 13 години
Z&#165;NGAme Visit the site below to get UNLIMITED Treasure Isle Cash 100% FREE !!! >> zyngames-cash.blogspot << :) Over 9 MILLION people like this
1
0
 
5
 
! Отговори
Зиг преди 13 години
Изключително класни!