D2 тръгват на турне в Турция

Обиколката на бандата стартира днес в град Ескишехир
Обновена: 2 ное 2010 11:14 | 2 ное 2010 11:14,
5
D2 тръгват на турне в Турция
D2 на фестивала Rock’n Coke.

D2 тръгват на турне в Турция. Обиколката включва 4 дати и е организирана от местната промоутърска фирма Bohemian, която лично е поканила групата. 

През лятото на 2009 година D2 свириха с голям успех на централната сцена на най-големия турски летен фестивал Rock’n Coke. След този успех D2 са познати на тамошната рок публика и затова предложението за тяхно самостоятелно турнe е съвсем логично.

След близо месец преговори D2 и турските промоутъри се спряха на решението да стартират с първа серия концерти в най-големите турски рок клубове и, разбира се, в най-големите градове. Първият етап от D2  TURKEY TOUR изглежда така:

2.11. сряда – Ескишехир
3.11. четвъртък – Бурса
4.11. петък – Истанбул
5.11. събота – Измир

За тази година това ще е второто турне на D2 извън България. През лятото на 2010 те направиха няколко шоута в Чехия, където участваха и в двата най-големи летни фестивала: Rock For People и Basinfire Fest. 

През останалото време от годината D2 продължават записите за своя предстоящ албум, които се провеждат в бивша правителствена резиденция в Осоговската планина над Кюстендил.

На този етап от разточителното си звукозаписно пътешествие D2 са на етап запис на китари, така че албумът няма да може да бъде издаден през 2010 година.

Но до края на годината D2 планират няколко концерта и в България, на които феновете ще могат да чуят как звучат на живо песните от бъдещия албум, след като вратата към новия им звук бе открехната с едно парче на Main Stage на Spirit of Burgas.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Д2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
DO;Д 2 преди 13 години
ДА ВНИМАВАТ В ТУРЦИЯ ,ЧЕ АКО НЯКОИ *** ГИ НАБАРА,СЛЕД ТОВА ЩЕ ПЕЯТ ,КАТО СЛАВЕИЧЕТА,АМОЖЕ И СТИХОВЕ ДА ПИШАТ,ОТ ПРЕПАТИЛИ СЛЕД ТОВА СТАВАТ ХАИЛАИФА НА ***.
2
0
 
5
 
! Отговори
йей преди 13 години
Прав им път.....не ме кефят.....
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хубаво е българска група да представя страната ни...но D-2??? незнам просто-нищо лично,но като знам как звучат чуждите банди,те милите просто....толкова са далечот истината...