Барбра Стрейзанд ще пее на наградите Грами

Изявите й като певица са редки и най-често за благотворителност
9 фев 2011 12:50,
6
Барбра Стрейзанд ще пее на наградите Грами
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Носителката на осем награди "Грами" Барбра Стрейзанд ще пее в една от редките си изяви на предстоящата церемония по връчването на най-престижните музикални отличия, предадe Асошиейтед прес, позовавайки се на организаторите.

68-годишната Стрейзанд от десетилетия е сред водещите имена в шоубизнеса с работата си в киното, театъра и на музикалната сцена. Тази година тя е номинирана за "Грами" в категорията за най-добър традиционен поп албум за "Love Is the Answer".

Барбра Стрейзанд освен това ще бъде почетена от фондацията "Мюзикеърс" за филантропията и творческите си способности.

Изявите на Стрейзанд като певица са редки и най-често за благотворителност. За нея е необичайно да участва в публични събития от мащаба на наградите "Грами". Последното концертно турне на Барбра Стрейзанд в САЩ и Европа беше през 2006-2007 г., припомня Ройтерс.

Наградите "Грами" ще бъдат раздадени за 53-ти път на церемония в Лос Анджелис на 13 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 13 години
" Тази " е най-великата певица която се е раждала някога .Тя е на върха след нея е вакум,вакум вакум........ и след това всички останали.Крайно време е да послушате и такава музика и съм сигурна , че ще Ви хареса .
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Барбра Стрейзанд ще пее на наградите Грами РАЗБИРАСЕ 4Е ЩЕ ПЕЕ ,ЕДНА ОТ МНОГОТО -НАИ ВЪРЛАТА ЕВРЕИКА В ГЕТОТО САЩ,ИЗДИГНАТА ОТ ЕВРЕИТЕ И ВЯРНО СЛУЖЕЩА НА ЕВРЕИТЕ И ТЕХНИТЕ КРАЖБИ , ИЗМАМИ И ИНТЕРЕСИ..
1
0
 
4
 
! Отговори
Ambrosia преди 13 години
Duck Sauce - Barbra Streisand (music) (dance) (house)