Elevation 2011: големите имена тепърва предстоят

Фестивалът в сърцето на Пирин стартира със звездни групи
Обновена: 24 фев 2011 15:30 | 24 фев 2011 14:23,
7
Elevation 2011: големите имена тепърва предстоят
Hurts идват на Elevation 2011. Снимка: Elevation

След като гръмнаха новините за новия и особено амбициозен музикален фестивал у нас – Elevation, днес организаторите на събитието дадоха и първата си пресконференция.

На нея те потвърдиха звездната програма, обявена до момента и включваща групите 30 Seconds to Mars, Hurts, Parov Stelar, Gentleman, Dog eat Dog и Cyanna.

Новината обаче беше, че тепърва предстои да разберем имената на истинските големи хедлайнери на първото издание на Elevation.

Стана ясно също, че списъкът ще бъде запълван с над 20 изпълнители, обединени от основната амбиция и концепция на фестивала: да води в България имена, които са на върха на световната си слава в момента.

“Не искаме българските фенове да чакат няколко години, за да се срещнат с любимите си групи и изпълнители. Затова на Elevation очаквайте само хитови имена”, обещаха организаторите.

Те обявиха, че новият фестивал ще посрещне и редица български изпълнители, сред които напълно непопулярна нова група или артист, които ще спечелят шанса да се изявят на сцена със световните звезди чрез конкурс.

Двата дена, в които ще се проведе фестивалът – 24 и 25 юни, ще бъдат разделени тематично на поп ориентирана вечер (24-и) и рок вечер (25-и), а сцените, на които ще се вихрят артистите ще бъдат също две. 

Още по темата

Еlevation ще се проведе край Разлог – в сърцето на Пирин. На мястото, избрано за събитието, ще има къмпинг за посетителите, а онези от тях, които искат пълните удобства на хотела, ще могат да се възползват от безплатния редовен транспорт до Банско и Разлог.

Друга преференция ще са семейните билети на специални цени редом с нормалните билети за два дена (в момента – в продажба на промоционални цени) и билетите за един ден.

Очакването започва...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
spaceman преди 13 години
Е вие заради населеното място/залата ли ходите на концерт или заради самата група? Фестивална сякаш е супер прекрасно място? 30 seconds to Mars и Hurts рулират, и в момента са в пика на славата си, нищо че не са хипер популярни.
6
2
 
3
 
! Отговори
хипу хипи йо ! преди 13 години
Малко нестандартно ... Дог Ийт Дог край Разлог .. ахахахаха. Те там като извънземни ще гледат местното население... наистина е странна приумица.. не знам кой е организатора на този чудат фест.. но определено някой от изброените групи не са на " върха на световната си слава в момента" а са си малко позалезли звезди .. ама това си е мое мнение.
5
1
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
ха-ха то и в Каварна (не) е яко - някакаво си "село с фест"
4
2
 
6
 
! Отговори
странно преди 13 години
Разбира се, че няма да е яко - какво му е якото на метрополис или пък на концертите на тия групи, че какво му е якото на това 60 000 + човека да се съберат на едно място да купонясват? Пък и ще има Гърци, сърби, Македонци, Турци, и още от цяла Европа хора - това пък яко ли е?
3
13
 
3
 
! Отговори
Крекльо преди 13 години
Писна ми! Все едно и същооооооооооооо! Всяко село с фест - кой пере, кой ...., по селата все е зле.
2
12
 
3
 
! Отговори
sick dick преди 13 години
nyama da e yako spored men
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яко!