N.O.H.A. и Skiller: Концертът наближава

Над 50 души спечелиха билети за събитието
Обновена: 7 апр 2011 17:45 | 6 апр 2011 14:06, Петя Славова
0
N.O.H.A. и Skiller: Концертът наближава
Снимка: terenmusic

Съвсем наближи времето за предстоящия лайв на N.O.H.A. и Skiller в Sofia Live Club.

Събитието ще е на 8 април, а организаторите от TEREN Music вече раздадоха над 50 билета на фенове.

Късметлийите са избрани на томболен принцип в над 5 игри, свързани с концерта.
Част от печелившите ще имат и възможността да се запознаят лично с членовете на бандата - Минерва, Шеви, Тобиас, Тим и Йохан.

Сред акцентите на петъчната вечер в столичния клуб са и изпълненията на Деси от Phuture Shock, която ще подгрява партито, DJ Dharba, който ще се качи на сцената след края на живото изпълнение на бандата, както и съвместното парче на N.O.H.A. и Skiller.

„Със Skiller, един от най-добрите бийтбоксъри, който познаваме, работим от близо 2 години. Смятам, че крайният продукт от съвместните ни усилия ще се хареса, както на феновете на нашия саунд, така и на любителите, които ще ни видят на една сцена за първи път”, сподели Минерва Перез от бандата.

„Освен със Skiller, смятаме да обсъдим съвместни идеи и с други български изпълнители. Благодарение на първото ни посещение в София и турнето по Българското Черноморие, станахме свидетели на високото ниво и професионализма на музикантите в България и ще се радваме да работим с част от тях”, допълни тя.

Междувременно, признанието на N.O.H.A. за таланта на Александър Деянов /Skiller/ бе затвърдено от поредните отличия, с който той зарадва българските меломани в рамките на по-малко от две седмици.

Още по темата
29 мар 2011 08:55
3

Така в края на миналия месец Skiller и Мария Илчева (контрабас) грабнаха награда „ИКАР” за авторска музика в представлението „Ноктюрно – от прахта до сиянието” на Сдружение за съвременно алтернативно изкуство „По действителен случай”, а само преди дни Skiller спечели престижното международно бийтбокс състезание „Grand Beatbox Battle” в Базел, Швейцария, където конкуренция му бяха изкусни бийтбоскъри от всички краища на света.
N.O.H.A. пристигат в София на 8-ми април и ще останат в страната до неделя.

Артистите планират да усетят духа на нощна София, като обиколят няколко от най-култовите клубове в столицата и се порадват на част от българските си колеги - музиканти.

*Очаквайте ексклузивно интервю с NOHA само в Dnes.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари