Sofia Rocks 2011 се мести на стадион "Българска армия"

Концертът е на 8 юли, билетите важат без заверка
Обновена: 10 юни 2011 15:13 | 10 юни 2011 15:07, Красимир Ангелов
56
Sofia Rocks 2011 се мести на стадион "Българска армия"
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След дълги преговори и преглед на спортните съоръжения, Болкън Ентъртейнмънт обяви официално, че фестивалът Sofia Rocks 2011, който ще се проведе на 8 юли, се връща в центъра на София.

Тази локация ще осигури на публиката на Sofia Rocks 2011 максимално удобство и бърз достъп до концерта в петъчния ден, съобщава mp3.bg.

В момента организаторите преговарят и с български групи, които да открият фестивала.

Билетите за фестивала закупени до момента ще важат за същите зони и на Стадион Българска Армия по определена схема, публикувана на www.eventim.bg и www.becbg.com.

Преустановява се продажбата на паркинг билети, а за закупените такива до момента, парите ще бъдат върнати в съответните каси, от които са купени.

Ето и реда, в който ще излязат бандите на феста:

17.00 – Slade
18.15 - Saxon
19.45 - Mike & The Mechanics
21.15 - Whitesnake
23.00 - Judas Priest

По отношение на горещата тема с отпадането на Slipknot от другия фестивал, който трябва да се проведе на Хиподрума в Банкя - Sonisphere Bulgaria 2011, организаторите от BEC обявиха, че в момента се водят преговори и се търси най-доброто решение за българската публика.

Най-късно до вторник, 14 юни, ще бъде оповестена окончателната информация за феста.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Judas Priestsofia rocks 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
8
 
! Отговори
Шака Зулу преди 12 години
до 33Абе като ти харесват Металика до 1991 г. не слушай следващите албуми. Кво си седнал/а да хленчиш тука, като че ли Металика имат нещо лично към теб и затова са сменили курса след "Черния" :-)))
34
1
 
7
 
! Отговори
лулу преди 12 години
уатева... като почнете с комерсиалното....комерсиално означава продаваемо и нищо повече. епохите се менят, времената са други и металика са достатъчно големи ора да преценяват сами кво да свирят и кво не. пак ти казвам - като си твърде НЕкомерсиален, слушай си некой известни само в мазетата на Норвегия шайки. Има място за всички.
33
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
развитие??? хахаха, ако беше казала комерсиално развитие щеше да е всичко наред
32
1
 
5
 
! Отговори
лулу преди 12 години
ама металика това, ама металика онова... и кво, като са решили да не преиздават кил ем ол 20 години поред, ми да се развиват, кво, да ги убием ли? като не те кефи - не слушай, но остави другите сами да преценят. металика точно са такава легенда в музиката, че е несериозно някой *** да им казва кво да пеят и кво не.
31
3
 
3
 
! Отговори
djasra преди 12 години
ЕЕЕ какви си тия майк енд педерангис???????
30
1
 
5
 
! Отговори
JollyRoger преди 12 години
Е ако тука не се ус*ре работата къде?Биохазарад, Мастодон, Слипкнот...направо да им дам сотатчка, пък да не питам кой ще пее, а да стискам палци.Явно парите ми пак ще отидат зад граница, поне да знам за какво :)
29
1
 
8
 
! Отговори
Шака Зулу преди 12 години
Комплексарите с болни и неосъществени амбиции много обичат да спорят на тема музика, така сякаш те самите са я измислили, продуцирали и записали.
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
лулу,ама Металика пълнят стадионите с песните до 90-та :)))
27
2
 
5
 
! Отговори
Елмар преди 12 години
За теб няма идея в тези групи, за мен и други като Лулу примерно точно заради тези банди ходим по фестивали - преди две години например си спомням каква касапница беше на Соник Синдикейт на един от големите фестивали :)Но повечето от групите, които изброявам са непонятни за множеството( а това са най-известните банди в стила), така че нека не влизаме в излишни спорове - кой е ню, кой е олдскуул няма значение, накрая ще пием по една бира и всичко е точно :) Важното е да има фестове!
26
14
 
6
 
! Отговори
Ачо Умброто преди 12 години
Аве голями циркаджии са се сабрале тука и се праат на интелигенция. Кое било метал, кое не било; некви палар метъли, нео метъли, лъскат бастуни и се надцакват кой е по- дърт и има повече касетки с метъл. Крайно време да разберете, че сте демоде вече. С тия *** дънки, и мазни фризури не важите. Света е виски, фъргане на сафетки и най- вече ЧАЛГA & ФУДБОЛ!!!
25
1
 
10
 
! Отговори
YESSS преди 12 години
Браво. Добра новина. Отивам да си купя билетче. А Мейдън няма ли да ги преместите и тях на Армията? Какъв е проблема? Гледах схемите и виждам, че има още много места, което загатва за ниския интерес... Айде местете си и двата концерта в центъра и без повече такива глупави експерименти!!!
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако нямаше навремето Judas Priest, сега нямаше да слушате Slipknot, например... А за гениалната музика няма категория време! Радвайте се, че има рок концерти! Надявам се скоро и българските организатори да задобреят!
23
2
 
13
 
! Отговори
Проф. Юлиан Вучков преди 12 години
Дядо ви професор е луд рокаджия!!!Хеви метъл копелетаааа!!!
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а преслава ше пеи ли???
21
2
 
5
 
! Отговори
az преди 12 години
след миналогодишния успех на фестивала организаторите решиха да минат по тънко в Банкя, а и да изкарат повече кинти от скъпи билети, ама неисе греда само така фенове да не си купуваме билети и да свалят цените
20
1
 
12
 
! Отговори
лулу преди 12 години
too late.... вече дойдоха многознайковците, които ни казват какво става и какво не става... *** пълнят стадиони дедковците от металика, а? пълнят и още как. Па нека за вас са умрели през 88-***.
19
4
 
6
 
! Отговори
лулу преди 12 години
Хайде, Елмар, аз съм готова :) Само една вметка - нека не казваме кой какво да слуша. И мен са ми неприятни 'истинските' метъли, които са абсолютно неспособни да излязат от клишето на 70-80-те, но това си е техен избор. Музиката е изкуство и не би трябвало да пали подобни спорове- ясно е, че всички ние си имаме различен вкус и виждане. Хайте към Туркиш Сонсфиър!!
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
слипнот не е метъл, а някво странно "нео". От изброените единствено System of a Down са по-оригинални. Тру метъл, както му викаш са банди като тестамент и анайалейтър, както и Слейър, които все още демонстрират мощ. Колкото до Металика, дейтствително последният им албум е 88. Е, сега с Трухильо се опитват нещо
17
10
 
7
 
! Отговори
Елмар преди 12 години
Лулу, дай да ходим заедно да гледаме Слипнот :) Не е нужно да обясняваш на големите "тру" метъли, които слушат само албуми, излезли до 1988..Никога няма да те/ни разберат, нито ще отворят сетивата си за друга музика като System of a Down, Disturbed, Slipknot, Deadlock, Bring me the horizon, Dead by April и прочее.. И пак ще кажа - уважавам старите групи, но мразя хора като коне с капаци, за които последният албум на Металика е Енд Джъстис фор ол...
16
4
 
9
 
! Отговори
Жоре Бекъма преди 12 години
:) Ко се местело на Армията ?!? :) че то мачове по тфа време на годината има ли у назе брях ?!? :) А тъкмо си бях рекъл че по туй време ще се кълча на пилоните в некоя морска чалготека със Марчето и Коце Роналдиньото.... :( ! А ся нещо местели на Армията.... Па може и танковете да са... кой знае.. да не е мач :) ! Освен тфа глейте ся ДНЕС.БГ па стиа със тая област МУЗИКА тука... дайте нещо от ПЕРНИШКА ОБЛАСТ !!! :) .... че играе винкелу иначе.... И дайте нещо за фуДболисти бре... Преслава нещо ?