Азис лъсна по прашки

Дори на феновете му им трябваше време, за да се включат в купона
23 сеп 2011 18:45,
380
Азис лъсна по прашки
Снимка: Night Flight

Краля на фолка Азис отново доказа,  че за него никога няма да има табута.

Изпълнителят успя да накара над 800 души да онемеят за няколко минути в нощен клуб, появявайки се почти гол.

Единствено прашки и пайети прикриваха части от тялото му, а 20-сантиметров ток подчертаваше отслабналата му осанка и краката.

Концертът на Азис започна с кратък филм и песента, която стана тотален хит в Русия – „Мразиш”.

Дори за онези свикнали с провокативния му имидж обаче беше необходимо малко време, за да възнаградят певеца с овации и да се включат в шоуто, продължило над час и половина.

Още снимки от поредното провокативно появяване на Азис вижте в mp3.bg.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още по темата: концертАзиспрашки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
3
 
22
 
! Отговори
браво преди 12 години
охоо, 360 коментара.. значи човекът си е свършил работата.
330
8
 
6
 
! Отговори
Георги Алипиев преди 12 години
тихо бе комплексирано, неориентирано детенце, коментирай, той сега се къпе в пари и слава, а ти какво ???
329
24
 
5
 
! Отговори
Костадин преди 12 години
Слушали ли сте някога интервю с Азис, със сигурност, но не искате да признаете, че той е един умен човек, защото му завиждате
328
9
 
6
 
! Отговори
Иван Лазаров преди 12 години
Какво коментирате, като не излизате по дискотеките и нощните клубове, няма да го видите така, щом си стоите вкъщи и коментирате, значи това е ващо прозвище, а неговот да радва хората с песните си, с шоуто което прави. Като певец е гениален, но без шоу не върви, така е още по-интересен и забавен, като го стигнете някога, тогава имате право да го коментирате, сега изглеждате жалки, и винаги ще сте такива, докато завиждате и обиждате.
327
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ни докараха *** на главите с така наречените евро-атлантически (ценности),мизерия,престъпност,*** и *** и разбира се тотално разсипване на всякаква държавност ,но нищо рано или късно всичко се връща и то ще е по рано от колкото си мислят гърбоносите,защото всичко това което сториха на човечеството включително и на нас , ще им дойде и на техните глави.Каквото посееш,това ще пожънеш, вечен и неотменим космичен закон.
326
5
 
8
 
! Отговори
бум преди 12 години
*** *** ти уродлив ***.Дано тир те блъсне,травестит гнусен
325
2
 
33
 
! Отговори
лулу преди 12 години
шоу??? това ли ви е шоуто на вас? гол *** пърха на токчета? еми сори, за интелигентните хора това е грозно и нелепо. съществува и друг вид шоу, друг вид провокация, ама квкво да ви обявснявам. Смел бил....ами то смелост не е достатъчна бе, трябва още една камара качества. Ако Искра Фидосова се съблече и й дадат една пачка за тва, пак ли ше се радвате, че некой прави пари за сметка на лошия вкус? Иначе съм съгласна - Азисчко идеално пасва на манталитета на повечето българи.Смях!
324
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
komentarite o6te pove4e potvarzdavat, 4e dosta hora ot saita sa mnooooooooogo zadrysteni. tova e shou i 4oveka si izkarva dobri pari i ima smelostta da go pravi, a vie amebi hem njamate smelost zatova, hem zavizdate, no mantalitetttttt.
323
3
 
7
 
! Отговори
лулу преди 12 години
Драги Раддд, мислиш като фолкаджия - това, че отваряйки НОВИНАРСКИ сайт всички сме се сблъскали с отвратителния, мазен и гол Азис, не означава, че това ни вълнува някак си. Недай се боже че ще спечели и лев от мен (това го гарантирам). Просто се подиграваме на смешника и се дразним, че това минавало за красиво. Завист каза някой? Абе вие наред ли сте??? Виж го тва ошмулено препечено объркано създание. Дори и жалост не мога да изпитам към него. И не е пробил в Русия, просто и там му се смеят.
322
12
 
9
 
! Отговори
Раддд преди 12 години
Не разбирам защо има толкова много отрицателни коментари.Като не ви харесва никой не ви кара да четете статията за него.Азис отдавна е постигнал целта си да е известен ,няма човек в България,който да не е чувал за Азис,а сега и в Русия вече.И с това "облекло" той отново направи фурор и явно не разбирате,че с коментарите си му вдигате рейтинга.345 коментара ,макар и повечето негативни означават,че има огромен интерес към Азис.Той е умен и знае как да накара да се говори за него.Пожелавам му успех
321
10
 
6
 
! Отговори
kk преди 12 години
EVALATA BRAT, QKO ZAVISLIVI KOMENTARI SI PREDIZVIKAL PAK, BRAVO ;)
320
4
 
25
 
! Отговори
минджа преди 12 години
абе стига ни занимавахте с тоя *** ***!!!няма ли за нещо по-смислено да пишете????
319
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 329 - предполагам, че полицията е пазила ***. Те са аристокрацията на България, пожизнени благородници, живеещи на наш гръб. Даже когато са под наем някъде и не плащат ток, не им го спират - върха на дискриминацията на българското население. Но това няма да продължи дълго. Вълната на възмездието ще се отприщи изведнъж.
318
3
 
25
 
! Отговори
Ив преди 12 години
Този *** и *** да го направят, и краката няма да си измия с него !
317
2
 
15
 
! Отговори
ahaiiii преди 12 години
Skapan *** i nagal i mnooooogo GNUSEN i JALAK ama i obshtestvoto ni e kato nego.Jalko za Balgaria kadeto vseki sopoliv mangasar moje da se nareche balgarin.E toiva si e CIGANIZACIA
316
3
 
20
 
! Отговори
леле мали преди 12 години
Над 340 мнения и най- четена статия...За един гнусен *** с отвратни песни...Това ,че се превърна в толкова известна ,богата и ухажвана фигура в България е пък най -отвратителното от всичко! Що за хора сме в края на краищата??
315
0
 
13
 
! Отговори
Въх... преди 12 години
....кой туй нящу....??????
314
1
 
16
 
! Отговори
аз преди 12 години
ще повърна
313
8
 
6
 
! Отговори
Политика преди 12 години
Що не се включи в кампанията на ГЕРП. И без това политиката им е педерстка, може и Борисов да го опъне отзад
312
1
 
23
 
! Отговори
ELLE преди 12 години
ОТВРАТ!!!