25 реда за сбъркания ни шоубизнес

Пародията, наречена промоция на група Мастило. В снимката няма грешка
Обновена: 25 фев 2012 16:22 | 25 фев 2012 16:21,
132
25 реда за сбъркания ни шоубизнес
Тук трябваше да има снимка на Вики и Десо от Мастило

Шоубизнесът е много по-различен от всички останали, издънки има и у нас и по света ежеседмично.

Но в България има нещо сбъркано. Някак си привикнахме 90% от така наречените светски събития да закъсняват с поне час от предварително обявения. В повечето случаи извинението е, че хората се събират бавно, има задръствания, до последния момент има репетиции или се връзва апаратурата.

Снощи станахме свидетели на една безумна промоция на група Мастило. В предварителната покана бе съобщено, че Виктория Терзийска и компания ще представят своя нов клип и нов албум от 20 часа. Някои имаха покани с начален час 19.00. След тази премиера диджей Мартен ще забавлява гостите, преди да започне концерта на Мастило от 22.30 часа.

След 19.30 клубът, в който бе промоцията, започна да се пълни. Пристигаха изпълнители, приятели на групата, медии. Но това, което се случи може да се определи като смешно и обидно. Смешно за нас и обидно за самите организатори. В продължение на повече от час така и нищо не се случи. После започна "премиерата" на клипа, на която не видяхме нито Вики, нито Десо. На екрана се завъртя 5 пъти последователно видеото и се разбра, че Мастило ще излязат чак за концерта. В това време те си пушеха в гримьорната без притеснение, че цялото събитие е една пародия.

Част от поканените колеги на т.нар. премиера пък трябваше да напуснат половин час преди концерта своите места, тъй като били резервирани за клиенти. Нищо лошо, стига певците да бяха излезли на сцената да ни обяснят за какво са поканени медиите. Може би щеше да бъде честно поканата да е с начален час 22.30, защото на всички времето е ценно. Поне на тези, които не ходят на подобни мероприятия да пийнат и хапнат нещо на аванта.

Направихме снимки на популярните гости, които пристигнаха в клуба, но в крайна сметка решихме да пуснем един черен кадър. Кадър, на който трябваше да са Вики и Десо от Мастило. И да пишем за новия им клип и албум.

Но не би.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: промоциягрупа Мастило
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алооооо,Днес.бг,не можете и да броите,не са 25 реда,21 реда са!
83
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не са *** тия,*** сме ние,че с последните си пари им тъпчем ненаситните,некадърни гръцмули!
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tия пък кои са?Имаше едно Индиго,дискотека ли беше?Бар ли беше?Тия да не са отмити от индигото?
81
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сашо Диков в предаването си 5 за 4 пита Иван Костов за управлението му.... Костов: Хайде да не се връщаме към миналото. Хората избраха Кобурга защото очакваха бързи промени, които аз тръгнах да правя.Да е.а наглия ти *** да е.а мръсен!
80
0
 
21
 
! Отговори
умерен преди 12 години
уфсъта да пие бяло мастило от любовната писалка на Коко Чалганереза и да си гледа Аста
79
18
 
5
 
! Отговори
б-е-е-е-е-е-е преди 12 години
Вижте се бе! Само ви дадоха лек ХЕЙТ тон и веднага взехте да пеете задружно. Овце... даже и сами признавате, че не си спомняте кои са Мастило, но обиждате. И аз ще стана един тъпоглав серач като вас, ама ще *** по вашите глави. Имат си много готини песни. А хейтърските овце - когато излезете от мизерията, до която сте стигнали с хейт, и постигнете 1/10 на това, което Викито е постигнала, тогава можете да наддавате хейт тон. Гнястери!
78
1
 
9
 
! Отговори
до Александър Попов преди 12 години
до автора на статията - брат дай една снимка на тия палячовци да ги видим кои са, че ми стана интересно. Предполагам много са те издразнили като са ти пратили покана за безплатно хапване и пийване и после-хоп сори ама трябва да станете от масата, че е резервирани за други чалга особи. Подозирам че е гадно им и яко ти славя авторитета пред останалите неграматци дето се мислят за журналисти - вместо да им разказваш как се наплюскал на аванта, да трябва да им разкажеш как са ви изритали от масите.
77
1
 
3
 
! Отговори
dynamo преди 12 години
Няма загуба Сашко - тя Виктория и без това не може да пее на живо. ;) A и статия се пише, ако се отчетат Виктория и СИЕ - все пак "безплатен обяд няма". ;)
76
1
 
15
 
! Отговори
Издънката преди 12 години
Жалко,че точно такива "артисти" се свързват с така наречения роден шоу-бизнес.Първо,нито има шоу,нито пък бизнес!Второ,не може заради едни такива смешници да се лепва определението на всички останали.За жалост те не са изключение,а едни от многото,които осират работата на малцината истински останали музиканти и певци в БГ!Дано някак си хората да успяват да отделят "плявата" от "цветята".Иначе би било много жалко!Жалко за истинските творци,и добре дошло за палячовци като тези-мастилените...
75
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***..и такива ми защитават АКТА !ПОЗОР!
74
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Taя патица защитаваше АСТА.Тая патица била автор... Автор на какво си, *** овча главо?Лапай на коко динев шнорхела, няма само мара Отварачката да *** шнорхела на лоясали ***!
73
5
 
15
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Свят...широк,балъци много.Ще отида на следващата...промоция на Вики,защото тази я...изтървах;залата била...пълна и повече не пускаха.
72
23
 
7
 
! Отговори
стела преди 12 години
бе да не са умрели от мастило, та пускате черни снимки бе, вие *** ли сте, аман от преиграване и тъпотии
71
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ги помня тия 'Мастило' кои бяха... Познато звучи, но не мога да се сетя нито една тяхна песен.Май и доста хора са така. Но от тази гледна точка никак не е чудно, че им е хрумнало да наблегнат на негативната реклама.... Както никой и хабер си няма кои са те, сега разни като мен се очаква да се запитат: "Абе, кои бяха Мастило" и да вземат да потърсят да прочетат и чуят нещо... Може да се разчита на такава реакция просто заради вродената ни клюкарщина...Хитър трик.
70
3
 
0
 
! Отговори
До БГ Пич-ВТ преди 12 години
Ти за Левски ли се изтири уе,торбалане?!!!!!!!!!
69
0
 
5
 
! Отговори
търсене преди 12 години
машините се надигат,започва търсенето... :)
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА така е !ГРАВИТИ правят яка музика !!!МАСТИЛО - НЕ!МНОГО е просто!!!
67
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами те много отдавна са с най голямото самочувствие и малко е късно чак сега да се осъзнават , но и евала на ДНЕС.БГ защото има много по готини музиканти като PANICAN WHYASKER , FUTURE SHOCK , GRAVITY CO , BABYFACE CLAN и други които правят музика не за да ги дават по ТВто а музика за хората смела смислена , адекватна и най вече искренна . Те поне се отнасят с огромно уважение към своите приятели и публика . А колкото до група Мастило - много отдавна мина времето на този тип комерс музика!ХА!!!
66
0
 
49
 
! Отговори
химикал преди 12 години
тези и на спирката да пеят няма да се спра ,по-зле са от кръчмарски оркестър
65
1
 
54
 
! Отговори
флаш преди 12 години
аз честно казано знам че има някаква такава група, но идея си нямам за тяхна песен. Като чета коментарите май не съм само аз. Незнам тази Вики какво се обявява за АКТА и т.н, едва ли някой е умрял да я сваля нея от интернет, пък да не говорим да си плати за да я слуша. Българския "елит" се взема адски на сериозно ми прави впечатление.